چالشهای معلمان در بهمن و اسفند ماه

 

فرنگیس بایقره

 

دلایل اعتراض صنفی معلمان طی روزهای گذشته

ایلنا، 2 بهمن - شمار زیادی از معلمان در نقاط مختلف کشور طی دو روز گذشته در اعتراض به وضع معیشتی خود دست به اعتصاب زدند.

معلمان در شهرهای اسلامشهر، رباط کریم، شهر قدس، کرج، شهریار، شیراز، شاهرود، سقز، بانه و مریوان در دو روز گذشته (سه شنبه 30 دی و چهارشنبه 1 بهمن) از رفتن به کلاسهای درس خودداری کردند.

همچنین صدها معلم روز سه شنبه 30 دی مقابل اداره آموزش و پرورش شاهرود و روز چهارشنبه 1 بهمن مقابل اداره آموزش و پرورش مریوان تجمع کردند.

معلمان متحصن به وضع معیشتی خود، بودجه سال آینده وزارت آموزش و پرورش و خدمات ضعیف بیمه طلایی معترض اند.

در همین رابطه، یک فعال حقوق صنفی معلمان که نخواست نامش فاش شود به "ایلنا" گفت: "معلمان از شائبه افزایش نزدیک به 14 درصدی حقوقشان در سال 94 نگران اند و به همین دلیل بودجه پیشنهادی دولت برای وزارت آموزش و پرورش را ناکافی می دانند."

او افزود: "در حالی که بودجه برخی نهادهای خاص در سال آینده بیش از 60 درصد افزایش پیدا کرده، معلوم نیست دولت برای افزایش نزدیک به 20 درصدی بودجه آموزش و پرورش چه توجیهی دارد."

این معلمان معترض، بیش از این در 23 دیماه هم طوماری را با شش هزار امضا برای رییس مجلس ارسال کرده بودند.

 

تجمع معلمان کرمانشاه مقابل اداره آموزش و پرورش

حقوق معلم و کارگر، 2 بهمن - از صبح روز یکم بهمن 93، معلمان کرمانشاه برای سومین بار در اعتراض به وضعیت نابسامان آموزش و پرورش کشور تجمع کردند. این تجمع در مقابل اداره آموزش و پرورش کرمانشاه برگزار شد.

حجم اعتراضات آنقدر زیاد بود که مدیر کل آموزش و پرورش استان در جمع معلمان حاضر شد و به آنها وعده داد که حتما مطالبات آنها را پی گیری خواهد نمود.

یکی از کنشگران فرهنگی کرمانشاه طی تماسی با "حقوق معلم و کارگر" گفت: "معلمان در این تجمع خواسته های خود را مطرح و از دولت تدبیر و امید بابت ضعف در جذب منابع مالی برای رفع مشکلات آموزش و پرورش انتقاد کردند و افزودند که این تجمعات کاملا صنفی و غیر سیاسی است و هیچ جناحی حق بهره برداری از آن را ندارد."

 

معلمان، مطالبات و معوقه های تکراری

حقوق معلم و کارگر، 2 بهمن - اسماعیل عبدی دبیر کل کانون صنفی معلمان: این روزها بودجه سال 94 کشور در مجلس بررسی می ‌شود. سهم وزارت آموزش و پرورش از این بودجه حدود 24 هزار میلیارد تومان (کمتر از 10 درصد کل بودجه) خواهد بود، این در حالی است که کشورهای پیشرفته مبلغ قابل توجهی را به آموزش و پرورش اختصاص می ‌دهند. مثلا بودجه آموزش و پرورش در ژاپن 25 برابر ایران است و در کشور فنلاند، آموزش از ابتدایی تا عالی کاملا رایگان بوده و آموزش و پرورش نیز بودجه ‌ای بیشتر از ایران دارد در حالی که جمعیت دانش ‌آموزان ما 5/2 برابر جمعیت کل این کشور است.

معلمان انتظار داشتند که با قانون نظام هماهنگ پرداخت حقوق به وضعیت رفاهی بیشتری برسند، ولی با اجرای ناقص قانون، معلمان ایران همچنان از مشکلات معیشتی رنج می برند. معلمان مدتهاست که به شنیدن عباراتی نظیر کسری بودجه، معوقه اضافه کار، دیون، معوقه تصحیح اوراق، معوقه حق بازنشستگی و …عادت دارند.

حدود یک میلیون فرهنگی رسمی، پیمانی و قراردادی در 116 هزار مدرسه به امر تعلیم و تربیت همت گماشته و با دریافت حقوق ناچیز بزرگترین دستگاه اجرایی کشور را اداره می کنند. فرهنگیان بر این باورند که اگر قانون به طور کامل اجرا شود، نیازهای معیشتی آنان برطرف خواهد شد. به عنوان نمونه طبق بند 2 ماده 68 قانون نظام هماهنگ، امتیاز فوق العاده شغل فرهنگیان باید دو هزار باشد در حالی که الان رقم هشتصد برای این ردیف اعمال می شود.

بودجه پیشنهادی سال 94 به هیچ وجه انتظارات فرهنگیان را بر آورد نکرده است و هم معلمان هم پرسنل اداری از شرایط موجود ابراز نارضایتی می کنند. هم اکنون چون گذشته بیشتر فرهنگیان برای تأمین نیازهای مالی خود ناگزیرند به شغل دوم روی آورند. از این رو تمرکز لازم برای پرداختن تمام عیار به امر آموزش را ندارند. بیمه تکمیلی ضعیف هم با هزینه های سرسام آور درمان تناسبی ندارد.

پس از نوشتن نامه، طومار و نمایاندن نارضایتی بدنه آموزش و پرورش از تبعیض موجود به مسوولان و دادن تذکر لازم، حال منتظریم که دولت و مجلس شورای اسلامی درباره نابسامانیهای آموزش و پرورش و وضعیت معیشت معلمان چاره اندیشی نمایند.

 

احضار و بازداشت سلیمان عبدی فعال صنفی مدنی معلمان سقز

حقوق معلم و کارگر، 4 بهمن - سلیمان عبدی، فعال صنفی و مدنی، معلم خوشنام و زحمتکش عضو انجمن اولیا و مربیان در شورای آموزش و پرورش سقز، از سوی اداره اماکن سقز احضار و به جرم تشویش اذهان عمومی به دادگاه معرفی شد.

آخرین خبرها حاکی از آن است که ایشان با قرار دادن وثیقه بیست میلیون تومانی آزاد شده اند. یکی از همکاران صنفی مدنی شهرستان سقز طی تماسی با "حقوق معلم و کارگر" گفت: "ایشان هیچ یک از اتهامات را نپذیرفته است."

بر اساس نظرات بیشتر همکاران مدنی و صنفی معلمان در سقز، این پرونده بی ارتباط با اعتراضهای چند روز اخیر معلمان به وضعیت نابسامان آموزش و پرورش و انتقاد از ابقای مدیر دوازده ساله این شهرستان در آموزش و پرورش نیست.

برخی دیگر می گویند که نماینده فعلی شهرستان سقز در مجلس شورای اسلامی در این پرونده نقش آفرین بوده است.

مدیر یک مدرسه دولتی در سراوان بر اثر حمله افراد مسلح جان خود را از دست داد

خبرگزاری مهر، - 5 بهمن - مدیر مدرسه "شهید قلنبر" شهرستان سراوان در جنوب سیستان و بلوچستان صبح امروز مورد سووقصد افراد مسلح قرار گرفت و جان خود را از دست داد.

مدیر روابط عمومی سازمان آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان بیان داشت: "کمال گمشادزهی، مدیر مدرسه شهید قلنبر شهرستان سراوان، مقارن ساعت 6 و 30 دقیقه صبح امروز در حال عزیمت به محل کار خویش مورد هدف اشرار مسلح و ناشناس قرار گرفت و به دلیل اصابت 6 گلوله به ناحیه شکم و لگن پس از انتقال به بیمارستان رازی شهرستان سراوان ساعاتی پیش جان سپرد."

وی افزود: "کمال گمشادزهی دارای 8 سال سابقه خدمت بود و پیش از این در شهرستان سرباز خدمت می کرد و مدت دو سال بود که به صورت انتقال موقت در شهرستان سراوان مشغول به کار شده بود. وی دارای مدرک فوق لیسانس در رشته معارف بود و در دانشگاه آزاد سراوان نیز تدریس می کرد."

از ابتدای سال تاکنون، چهار معلم از جمله عیسی شهرکی، جواد نوروزی، رضا سرگزی و کمال گمشادزهی در مناطق جنوبی سیستان و بلوچستان به دلیل حملات مسلحانه جان خود را از دست دادند، اما این حادثه بنا به گفته مسوولان محلی در پی درگیری طایفه ای رخ داده است.

شهرستان سراوان بیش از 200 کیلومتر مرز زمینی مشترک با کشور پاکستان دارد و در 345 کیلومتری زاهدان مرکز استان سیستان و بلوچستان واقع شده است.

 

دومین کارت زرد مجلس نهم به فانی

ایرنا، 7 بهمن - علی اصغر فانی وزیر آموزش و پرورش نتوانست نمایندگان را قانع کند و دومین کارت زرد را از مجلس نهم دریافت کرد.

وزیر آموزش و پرورش برای پاسخ به سوال نادر قاضی پور، نماینده ارومیه، درباره علت استخدام نشدن معلمان پیش دبستانی، اعلام نشدن زمان و سرفصل آزمون استخدامی و همچنین پرداخت نشدن مطالبات معلمان در جلسه علنی روز سه شنبه مجلس شورای اسلامی حضور یافت.

فانی به طور کامل به سوالهای این نماینده مجلس پاسخ داد، اما قاضی پور اعلام کرد که از اظهارات وی قانع نشده است و خواستار رای گیری و اخذ نظر نمایندگان شد.

پاسخهای وزیر آموزش و پرورش به رای گذاشته شد که در این رای گیری از مجموع 215 نماینده حاضر در جلسه تنها 74 نفر از نمایندگان اظهارات وزیر آموزش و پرورش را قانع کننده دانستند. 114 نماینده از این اظهارات قانع نشده بودند و 14 نماینده رای ممتنع دادند.

 

بیانیه شورای مرکزی تشکلهای صنفی فرهنگیان سراسر کشور

کانون صنفی معلمان ایران: تهران، 8 بهمن - یک هفته بعد از تحصن معلمان در اعتراض به وضع معیشتی خود، "شورای مرکزی تشکلهای صنفی فرهنگیان سراسر کشور" با صدور بیانیه ‌ای به تحلیل ریشه ‌های این اعتراض صنفی و نقد شیوه برخورد دولتمردان و نمایندگان مجلس به اعتراضات صنفی معلمان پرداخته است.

در بخشهایی از این بیانیه آمده است: "همکاران گرامی! این بار با صدایی رساتر هشدار می دهیم که جامعه معلمان در التهاب و نگرانی به سر می برند و آرامش کنونی آنها تداوم نخواهد یافت، رایزنیها با دولت و مجلس، تاکنون بی پاسخ مانده است و باوجود پی گیریهای مستمر امیدی برای اصلاح بودجه سال آینده آموزش و پرورش مشاهده نمی گردد.

بدون تردید حضور مستمر و پافشاری شما برای احقاق حقوق تان، این امکان را به تشکلهای صنفی می دهد که با قدرت از منزلت و معیشت شما در مجلس و دولت دفاع نمایند . همه نهادهای صنفی، اتحادیه ها و سندیکا ها در سراسر جهان برای رسیدن به خواسته هایشان، در همین مسیر حرکت می کنند.

لازم به یادآوری است که معلمانی همچون رسول بداقی و محمود باقری، بر اثر پافشاری بر همین حقوق تضییع شده و تبعیضهای ناروایی که سالهاست شاهد آن هستیم، هزینه های سنگینی را متحمل شده اند. امیدواریم اتحاد و همبستگی ما علاوه بر احقاق حقوق صنفی، راهگشای رهایی دوستان دربندمان نیز باشد.

در خاتمه، از رییس جمهور محترم تقاضا داریم، مطابق دیدگاه های خود در زمان انتخابات ریاست جمهوری مبنی بر شنیدن صدای گروه های صنفی و مدنی کشور، امکان دیدار حضوری با نمایندگان تشکلهای صنفی فرهنگیان - جهت آگاهی از خواسته های به حق معلمان کشور را فراهم نمایند.

 

گزارشی از اعتصاب معلمان کامیاران

حقوق معلم و کارگر، 9 بهمن - معلمان کامیاران در روزهای 30 دی و 1 بهمن 93 در مدارس این شهرستان اعتصاب کردند. این اعتصاب در کنار اعتراضات شهرهای دیگر مانند کرمانشاه، شاهرود، اسلامشهر، سقز، شهر قدس، رباط کریم و مریوان یک بار دیگر نارضایتی فرهنگیان ایران نسبت به عملکرد مسوولان در آموزش و پرورش را نمایان ساخت.

این اعتصاب در اعتراض به تبعیض در نظام پرداخت حقوق و مزایای شغلی و نابسامانیهای آموزش و پرورش انجام شد. از جمله مدارسی که در این روزها در اعتصاب به سر می بردند دبیرستان های آزادگان و رازی بود.

یکی از فعالان مدنی این شهرستان معلمی با بیش از 25 سال سابقه کار که نخواست نامش فاش شود، طی تماسی گفت: "فرهنگیان کامیاران نسبت به تبعیض موجود در آموزش و پرورش اعتراض جدی دارند و لذا برای همراهی با معلمان کشور در روزهای سه شنبه و چهارشنبه هفته پیش اعتصاب کردند و در مدارس حاضر شدند ولی به کلاس درس نرفتند. رییس اداره و مسوولان اداری وقتی با اعتصاب همکاران مواجه شدند، با حضور در مدارس خواهان بازگشت معلمان به کلاس شده و قول دادند که موارد اعتراضی را به ادارات کل منعکس کرده و نتیجه را به فرهنگیان گزارش می دهند. علی رغم حضور مسوولان در مدارس، معلمان تا روز یکم بهمن اعتصاب را ادامه دادند."

نکته قابل تاملی که در اعتراضات کامیاران وجود داشته این بوده است که در روز اول اعتراضات برخی مدارس در اعتصاب نبوده اند ولی وقتی به اعتصاب در مدارس دیگر پی می برند، برای همراهی با دیگر مدارس از زنگ دوم و سوم به اعتصاب می پیوندند.

 

وام خودروی لوکس از جیب معلمان به نورچشمیها

الف، 23 بهمن - عنوان خبر "وام خودرو به معلمان" را ابتدا در وب سایت شرکت لیزینگ فرهنگیان خواندم، اما وقتی وزیر محترم بارها و بارها در مصاحبه های خود به آن اشاره کرد، فکر کردم این واگذاری از طرف وزارتخانه و با اعتبار پیش بینی شده توسط آنان انجام می شود. پس با خود گفتم مهم نیست که چه کسی این خودروها را دریافت خواهد کرد. اما وقتی کمی کندوکاو کردم و متوجه شدم که وامهای مورد نظر از طرف صندوق ذخیره فرهنگیان پرداخت می شود، دیگر نمی توان بی خیال بود چرا که این پول مربوط به حدود چهارصد هزار فرهنگی است. دادن وام ۶0 تا ۱۴۰ میلیون تومانی به ۱۷۰۰ نفر از کیسه فرهنگیان؟

در حالی که به اعتراف اسناد و مدارک پرداخت حقوق که دریافتی معلمان از مانده حقوقشان کمتر از یک میلیون تومان است و یکی از شرایط واگذاری خودرو بالاتر بودن مانده حقوق از قسط وام است (یک میلیون و 200 هزار تومان تا دو میلیون و 600 هزار تومان)، چه کسانی توان پرداخت چنین اقساطی را از حقوق خود دارند؟ به جز نیروهای وزارتخانه و نیروهای ستادی؟ کدام معلم توان پرداخت ماهیانه یک میلیون و 200 هزار تومان تا دو میلیون و 600 هزار تومان را دارد؟

اگر ما معلمها توان دادن چنین اقساطی را داشتیم، که الان وضعیت آموزشی کشور باید گل و بلبل می شد. چند درصد معلمان کشور سانتافه، اسپورتیج، الانترا و اپتیما و ... سوار می شوند که اکنون وزارتخانه درصدد بالا بردن این درصد است؟

زمانی که بحث عدم توان پرداخت اجاره خانه و قبض برق و ... است، سانتافه؟

 

وزیر آموزش و پرورش: کاهش 6 میلیونی دانش آموزان فرصت است

ایسنا، 25 بهمن - وزیر آموزش و پرورش از کاهش شش میلیونی دانش آموزان در کشور به عنوان فرصتی مناسب برای کیفی سازی آموزشی در این وزارتخانه عریض و طویل یاد کرد و گفت: "دولت تدبیر و امید به دنبال این است که با بهره گیری از این فرصت، کیفیت آموزش را در مدارس کشور ارتقا دهد."

علی اصغر فانی اظهار کرد: "شمار دانش آموزان کشور در چند سال اخیر از 19 میلیون به 13 میلیون تقلیل یافته و همین فرصتی برای کیفی سازی آموزشی در کشور را فراهم کرده که باید از آن بهره گرفت."

این عضو کابینه یازدهم از اقامه نماز جماعت در 55 هزار مدرسه کشور خبر داد و گفت: "تامین امام جماعت یکی از موانع بر سر این طرح بوده که با همت و همراهی دولت اجرایی شد."

 

 

اسفند ماه

 

توقیف سایت کانون صنفی معلمان

حقوق معلم و کارگر، 1 اسفند - گروه کار تعیین مصادیق مجرمانه با ترکیبی متشکل از تعداد بیشتری از نمایندگان "دولت تدبیر و امید" و برخی از نیروهای امنیتی، سایت "کانون صنفی معلمان" را فیلتر کرد.

این در حالی است که "کانون صنفی معلمان" طی نامه هایی به طور رسمی از وزارت کشور و استانداری خواسته است تا مجوز لازم برای برگزاری یک تجمع مسالمت آمیز در برابر مجلس را برای دهم اسفند صادر نماید و این درخواست با استقبال بی نظیر فرهنگیان کشور مواجه شد.

 

تحصن مجدد معلمان در شهرهای مختلف

صنعت - 3 اسفند - معلمان سراسر کشور در اقدامی هماهنگ در راستای تحصن ماه پیش، تحصن کرده و از حضور در کلاسهای درس خودداری کردند.

این تحصن جمعی در نتیجه هماهنگیهای صورت‌ گرفته از طریق شبکه‌ های مجازی انجام شد. طبق گزارشها، در کرمانشاه‌، فارس‌، شهر‌ضا‌، زرین‌ شهر‌، خراسان‌، شهرستانهای استان تهران‌، شهر تهران‌، کهگیلویه ‌و بویراحمد‌، کردستان و گیلان در بسیاری از مدارس معلمان از حضور در کلاس درس خودداری کردند.

معلمان شهرهای‌ کرج، قزوین، بوشهر و برخی شهرهای استان اصفهان همگام با سایرین در این تحصن شرکت داشتند.

این تحصن در اعتراض به تبعیضات حقوقی و عدم پرداخت مطالبات آنها صورت گرفت.

 

تجمعات اعتراضی معلمان در استانهای مختلف

حقوق معلم و کارگر/ اتحاد، 10 اسفند - صبح روز یکشنبه 10 اسفند، تجمعات اعتراضی معلمان با گستردگی بسیار در شهرها و استانهای مختلف مقابل ادارات آموزش و پرورش برگزار شد. در این تجمعات که از ساعت نه صبح آغاز شد، حضور معلمان بسیار چشمگیر بود.

طبق اخبار دریافتی این تجمعات در استانهای مختلف از جمله کردستان، خراسان رضوی، جنوبی و شمالی، هرمزگان، فارس، خوزستان، لرستان، کرمان، سمنان، اصفهان و قزوین برگزار شده است.

گفتنی است حتی در شهرستانهای کوچک و کم جمعیت هم استقبال معلمان از این حرکت اعتراضی هماهنگ بسیار گسترده بوده است.

در تهران نیز جمعیت گسترده ای از معلمان و بازنشستگان در مقابل مجلس تجمع کردند.

بنا بر گزارش "اتحادیه آزاد کارگران ایران" هزاران معلم با در دست داشتن پلاکاردهایی در این تجمع حضور دارند که هر لحظه نیز بر تعداد آنان افزوده می شود. بر روی دهها پلاکاردی که در دست معلمان قرار دارد، مطالبات و شعارهای اعتراضی زیر نوشته شده است:

منزلت، معیشت حق مسلم ماست – ما خواهان حقوق بالاتر از خط فقر هستیم – خط فقر ۳ میلیون تومان ، حقوق ما یک میلیون تومان – معلم بیدار است، از تبعیض بیزار است – بودجه آموزشی هزینه نیست، سرمایه گذاری برای آینده است – تشکل یابی حق مسلم ماست – خصوصی سازی مدارس را متوقف کنید – حقوق ما هیچ تناسبی با تورم کمر شکن ندارد – خط فقر سه میلیون تومان، حقوق معلم ۹۰۰ هزار تومان

در این تجمع تعدادی از فعالان کارگری نیز در همبستگی و حمایت از اعتراض بر حق معلمان شرکت داشتند.

 

تشدید فشارهای امنیتی بر فعالان صنفی معلمان

هرانا، 19 اسفند - طی هفته گذشته چندین تن از معلمانی که در تجمع اعتراضی معلمان شرکت کرده بودند، در شهرهای تهران و کرج احضار و مورد بازجویی قرار گرفتند.

به گزارش خبرگزاری هرانا، طی هفته ‌ای که گذشت و در پی تجمع اعتراضی معلمان در تاریخ ۱۰ اسفند، چندین تن از معلمانی که در این تجمعات شرکت کرده بودند به مراکز قضایی و امنیتی احضار و مورد بازجویی قرار گرفتند.

از این جمله چهار تن از اعضای "کانون صنفی معلمان ایران" در کرج به دادسرای انقلاب این شهر احضار و از آنان تعهد گرفته شد که دیگر در کانون مزبور فعالیت نکنند.

یک منبع مطلع ضمن اعلام این خبر به گزارشگر هرانا گفت: "اسماعیل عبدی، دبیرکل "کانون صنفی معلمان" نیز روز ۱۷ اسفند ماه به وزارت اطلاعات احضار و برای نوشتن استعفا تحت فشار قرار گرفت. ماموران وزارت اطلاعات وی را تهدید کردند که اگر از پست خود استعفا ندهد، محکومیت ده سال زندان تعلیقی ‌اش را به اجرا خواهند گذاشت."

این منبع همچنین گفت: "موج احضار معلمان معترض به حراستهای ادارات" نیز همچنان ادامه دارد.

گفتنی است، صبح روز یکشنبه ۱۰ اسفند، معلمان معترض در شهرهای مختلف ایران در اعتراض به پایین بودن دستمزد و تبعیضهای موجود در آموزش و پرورش دست به تجمع اعتراضی زدند.

 

همکار زندانی ما پنج سال بدون مرخصی در زندان است!

کانون فرهنگیان اصفهان، 12 اسفند - معلمان سراسر کشور در یک تجمع سراسری در شهرهای مختلف ایران اعتراض خود را به گوش مسوولان آموزش و پرورش و مجلس شورای اسلامی رساندند. اعتراضی که بیش از همه معطوف به تبعیض بود، تبعیضی که هم شامل حقوق و مزایا می شد و هم در گروه بندیهای استخدامی.

"کانون صنفی معلمان" که معلمان به دعوت آنان لبیک گفتند در پایان تجمع 10 اسفند قطعنامه ای را قرائت کرد و در آن یک بار دیگر بر خواسته های خود تاکید کرد. در بخشی از این قطعنامه به معلمان مظلومی اشاره شده است که در سالهای گذشته همین اعتراضها را داشتند، ولی پاسخ شان دستگیری و زندان بود. کمااینکه رسول بداقی بیش از پنج سال است که بدون حتی یک روز مرخصی در زندان بسر می برد. او این بار هم دچار تبعیض شده است، وقتی محمدرضا رحیمی پس از گذراندن فقط ۱۰ روز زندان به مرخصی می آید.

در قطعنامه یاد شده در این رابطه گفته شده: "رسول بداقی همکار زندانی ما بیش از ۵ سال است که بدون حتی یک روز مرخصی در زندان بسر می برد. همینطور سید محمود باقری. ما خواهان آزادی بی قید وشرط این عزیزان و لغو کلیه احکام صادره توسط هیاتهای تخلفات اداری در ارتباط با همکارانی هستیم که به دلیل فعالیت صنفی حکمی دریافت نموده اند. همینطور بازگشت به کار کلیه همکارانی که حکم محکومیت خود را گذرانده اند."

 

گزارشی از وضعیت یکی از بازداشت شدگان در تجمع معلمان

هرانا، 19 اسفند – سعید میهن‌ آرا، شهروند تهرانی که در تجمع معلمان در مقابل مجلس شورای اسلامی بازداشت شده است، در بند ۱۰ زندان رجایی شهر در بین زندانیان عادی نگهداری می ‌شود.

به گزارش خبرگزاری هرانا، سعید میهن ‌آرا روز یکشنبه ۱۰ اسفند ماه در تجمع اعتراضی معلمان در مقابل مجلس شورای اسلامی بازداشت و به بازداشتگاه وزرا منتقل شد.

یک منبع مطلع در این خصوص به گزارشگر هرانا گفت: "سعید میهن ‌آرا ۴۸ ساعت در وزرا بوده ولی احتمالا توسط ماموران وزارت اطلاعات بازجویی شده است."

وی از بازداشتگاه وزرا به شعبه ۶ ناحیه ۳۰ به ریاست قاضی ناصری منتقل شده و سپس با قرار وثیقه ۵۰ میلیون تومانی به زندان رجایی شهر کرج منتقل و در ‌نهایت روز چهارشنبه ۱۳ اسفند ماه به بند ۱۰ این زندان وارد شد.

سعید میهن ‌آرا نسبت به اینکه در زندان رجایی شهر کرج در بین زندانیان عادی نگهداری می‌ شود اعتراض داشته و طی یادداشتی که در اختیار خبرگزاری هرانا قرار گرفته می‌ نویسد:

"بزرگ ‌ترین ایرادی که به دستگاه قضایی جمهوری اسلامی می‌ توان وارد آورد این است که شخصی را به جرم دفاع از حقوق دیگران بازداشت کنند و به زندانی بیاندازند که اکثر زندانیانش به جرم تجاوز به حقوق دیگران در بند شده‌ اند. از سیستم قضایی جمهوری اسلامی انتظار برقراری عدالت ندارم، زیرا عدالت خواهی از چنین سیستم سهل انگاری عین حماقت است، اما انتظار می ‌رفت من را در بین همفکرانم در بند بکشند و نه در بین عده‌ ای از اراذل و اوباش، قاچاقچی مواد مخدر و آدمکش."

 

تجمع هزاران معلم در شهرهای مختلف کشور

حقوق معلم و کارگر، 24اسفند - روز گذشته هزاران معلم در سراسر کشور دست به تجمع اعتراضی زدند. در مراکز استانها، این تجمعات در مقابل استانداریها انجام شده است، اما این کنش اعتراضی تنها محدود به مراکز استانها نبوده است.

پس از آن که تجمع دهم اسفند معلمان با پاسخ مناسب مجلس و دولت روبرو نشد و حتی معوقات معلمان پرداخت نگردید، در روزهای 23 و 24 اسفند تجمعات گسترده ای در سراسر کشور شکل گرفت.

برای نمونه می توان به استانهای شیراز، کرمانشاه، چهارمحال و بختیاری، لرستان و یزد اشاره کرد. تجمع کنندگان در وهله نخست، خواستار افزایش بودجه آموزشی جهت افزایش حقوق پایه معلمان و کاهش تبعیض میان دریافتی فرهنگیان با باقی کارمندان دولت هستند.

 

گزارشی از تجمع معلمان لرستان

حقوق معلم و کارگر، 26 اسفند ، یکی از معلمان شرکت کننده در تجمع روز دوشنبه (24 اسفند) لرستان، گزارشی به شرح زیر برای "حقوق معلم و کارگر" ارسال کرده است:

صبح دوشنبه بار دیگر فرهنگیان در مقابل استانداری لرستان تجمع نمودند. این بار تعداد آنها از دیروز بیشتر شده بود و جمع زیادی از فرهنگیان از شهرستانهای اطراف همچون چگنی، معمولان و سایر شهرستانها به خیل متحصنان پیوستند.

این تجمع که پس از عدم حضور استاندار در روز یکشنبه امروز دوشنبه برگزار گردید، با سکوت و بدون هر گونه اخلال در نظم برگزار گردید.

در این تحصن دو تن از معاونان استاندار خواهان صحبت با فرهنگیان بودند که هر دو بار فرهنگیان با شعار "فقط استاندار" مانع سخنرانی آنها شدند. فرهنگیان اعلام نمودند که فقط شخص استاندار می تواند به سخنرانی بپردازد .

فرهنگیان معترض اعلام نمودند فردا نیز در مقابل اداره کل آموزش و پرورش استان لرستان به تحصن خود ادامه می دهند.

در همین حال فرهنگیان به شدت نسبت به بی توجهی استاندار اعتراض نمودند. یکی از فرهنگیان با بیان سخنانی بوسیله یک بلند گوی دستی اعلام نمود که بی توجهی استاندار که نماینده عالی دولت تدبیر و امید می باشد، نشان دهنده عدم توجه مسوولان به خواسته های این قشر است.

در حالی که تعداد تجمع کنندگان به حدی زیاد شده بود که خیابان روبروی استانداری در حال مسدود شدن بود، تنی چند از فرهنگیان با درخواست از فرهنگیان خواستار رفع سد معبر خیابان شدند.

در روز گذشته مدیر کل آموزش و پرورش استان لرستان نیز در حالی که تحصن فرهنگیان در استانداری در حال برگزاری بود، در خانه معلم مشغول مصاحبه با خبرنگاران بود!

بازگشت به صفحه اول

بازگشت به صفحه نبرد خلق