برخی از حرکتهای اعتراضی کارگران و مزدبگیران در بهمن و اسفند 1393‏


گردآوری و تنظیم: زینت میرهاشمی
 
 
بهمن ماه 137 حرکت اعتراضی
*روز سه شنبه 30 دی، کارگران کارخانه ذوب آهن آلیاژی در مقابل فرمانداری ملایر تجمع کرده و خواستار رسیدگی به مطالبات معوق شان شدند. به گزارش ایلنا، این کارخانه از ۳۰ آبان به طور کامل تعطیل شده و به دلیل تاخیر کارفرما در پرداخت حق بیمه، کارگران نمی‌توانند از خدمات بیمهٔ بیکاری استفاده کنند.
کارخانه ذوب آهن آلیاژی ملایر دارای مالکیت خصوصی است و در زمینه ریخته‌گری و تولید انواع فولادهای معمولی و آلیاژی فعالیت می‌کرد.
 
*به گزارش باوی نیوز، کارگران زحمت کش بخش خدمات شهرداری شیبان به علت عدم پرداخت به موقع و درست حقوق، معوقات و مزایای خود در روز چهارشنبه 1 بهمن در محل کار حاضر نشده و با تجمع در مقابل ساختمان شهرداری از مسئولان مربوطه خواستار رسیدگی و نظارت بر عملکرد پیمانکار شدند.
 
*روز چهارشنبه 1 بهمن همزمان با اعلام خبر جدید ممنوعیت صدور برخی بیمه‌‌ نامه‌ ها برای شرکت بیمه توسعه، تعدادی از کارکنان این شرکت در اعتراض به پرداخت نشدن حقوق و مزایای خود تجمع کردند. به گزارش آنا، کارکنان بیمه توسعه 4 ماه حقوق و مزایای معوقه دارند.
 
*به گزارش  ایرنا، تعدادی متقاضیان مسکن مهر پرند روز چهارشنبه 1 بهمن در اعتراض به افزایش قیمت مسکن مهر مقابل نهاد ریاست جمهوری تجمع کردند.
 
*به گزارش ایلنا، نزدیک به ۱۵۰ کارگر نانوا در سنندج عصر روز شنبه ۴ بهمن مقابل فرمانداری این شهر تجمع کردند. این کارگران به ثابت ماندن دستمزدشان از سال ۹۱ تاکنون معترض ‌اند.
 
*صبح روز شنبه 4 بهمن، جمعی از کارگران کارخانه فولاد و چدن دورود در اعتراض به پرداخت نشدن حقوق ‌شان در مقابل واحد اداری این کارخانه تجمع کردند. به گزارش ایلنا، کارگران حاضر در این تجمع حقوق ماههای مهر، آبان، آذر و دی‌ را دریافت نکرده ‌اند.
صبح روز یکشنبه 5 بهمن کارت دو تن از کارگران پیمانی این شرکت به نشانه تهدید به اخراج برداشته شده است. همچنین سه کارگر به دلیل شرکت در این تجمع برای چند ساعت بازداشت شدند.
 
*کارگران کارخانه کمپرسور سازی تبریز از ساعت 20 پنج شنبه 2 بهمن تا ساعت 2 صبح جمعه 3 بهمن در جلوي  کارخانه كمپرسور سازي تبريز تجمع کردند. به  گزارش آناج،کارگران برای جلوگیری از خروج ماشین آلات و سوخت موجود در این کارخانه توسط کارفرما، برای انتقال به تهران، دست به این تجمع زدند.
 
*به گزارش ایلنا، صبح روز یکشنبه 5 بهمن، کارگران معدن طزره، از معادن ذغال سنگ البرز شرقی در اعتراض به پرداخت نشدن بیش از ۳ ماه حقوق دست از کار کشیده و در محوطه معدن تجمع کردند. این کارگران سپس به دلیل آنچه «بی‌توجهی کارفرما به این اعتراض» ذکر کرده‌اند، برای ادامه اعتراض به مقابل فرمانداری شاهرود رفتند. روز دوشنبه 6 بهمن کارگران در محوطه معدن تجمع کردند.
 
*به گزارش مهر، روز یکشنبه 5 بهمن، بیش از ۴۰ کارگر اخراجی کارخانه نورد نوشهر در مقابل اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی این شهرستان، گردهم آمدند و خواستار پرداخت حقوق معوق و همچنین حق سختی کار خود شدند.
 
*جمعی از کارگران اخراجی شرکت دربال روز سه شنبه ۷ بهمن در اعتراض به اخراج و تعطیلی این واحد صنعتی مقابل ساختمان فرمانداری شهرستان میاندورود در مازندران تجمع کردند. به گزارش ایلنا، میانگین سوابق کار کارگران دربال ۱۵ سال است و کشتارگاه دربال بیش از ۱۲۰ کارگر دارد که همه آنان در آستانه سال نو  بیکار شده اند.
 
*جمعی از کارگران پیمانکاری اداره آب و فاضلاب اهواز صبح روز سه شنبه 7 بهمن در اعتراض به پرداخت نشدن حقوق معوقه خود در مقابل ساختمان اداره آب و فاضلاب غرب اهواز تجمع کردند. به گزارش ایلنا، کارگران پیمانی آبفای اهواز که تحت مسئولیت شرکت پیمانکاری «پرتو داچک» کار می‌کند در اعتراض به تعویق ۴ ماه حقوق و پرداخت نشدن ۵ ماه حق بیمه ‌شان به سازمان تامین اجتماعی دست به تجمع زدند.
 
*به گزارش  خبرگزاری مجلس، روز سه‌شنبه 7 بهمن‌ جمعی از صاحبان مسکن مهر پرند در اعتراض به درخواست واریز مجدد وجوهی جهت واگذاری مسکن خود مقابل مجلس تجمع کردند.
 
*به گزارش ایلنا، کارگران کارخانه سیمان تجارت مهریز در اعتراض به توهین دو تن از مدیران این کارخانه به کارگران، روز سه شنیه 7 بهمن برای دومین روز متوالی دست از کار کشیدند و تولید را متوقف کردند.
 
*به گزارش ایلنا، نزدیک به ۲۰۰ کارگر کارخانه قند ورامین در اعتراض به تعطیلی این واحد تولیدی و بلاتکلیفی وضعیت شغلی‌ شان صبح روز چهارشنبه 8 بهمن مقابل درب ورودی این کارخانه تجمع کردند.
 
*تعدادی از کارگران اخراجی معدن سنگ آهن آنومالی شمالی واقع در ۲۵ کیلومتری شهرستان بافق صبح روز چهارشنبه ۸ بهمن در مقابل درب ورودی معدن سنگ آهن مرکزی این شهرستان تجمع کردند. به گزارش ایلنا، این کارگران حدود یک ماه و نیم پیش پس از اتمام پروژه استخراج سنگ آهن از این معدن بیکار شدند.
معدن آنومالی شمالی از معادن مجتمع سنگ آهن فلات مرکزی ایران است.
 
*تعدادی از کارگران بازنشسته کارخانه نخ پارسیلون واقع در خرم آباد که از سال ۹۰ تا ۹۲ بازنشسته شده ‌اند صبح روز چهارشنبه 8 بهمن در مقابل استانداری لرستان تجمع کردند. به گزارش ایلنا، این کارگران همچنان پیگیر دریافت معوقات ۴ ساله حقوقی و سنوات پایان خدمت خود هستند.
 
*جمعی از کارگران کارخانه اروند آران (تولید فرش ماشینی) واقع در شهرک صنعتی سلیمان صباحی کاشان، صبح روز دوشنبه 6بهمن به‌خاطر اخراج 4 تن از کارگران خط تولید این کارخانه، دست به اعتصاب زدند. این در حالی است که این کارگران پیش از این نیز، نسبت به قطع اضافه کاری اعتراض کرده بودند.
 
*کارگران شرکت صنایع غذایی درنا در اعتراض به اخراج تدریجی شان، در روز دوشنبه 6بهمن دست از کار کشیدند. طی یک ماه گذشته 8 کارگر که سابقه بیش از 10سال در کارخانه داشتند به ‌دلیلی که گفته می‌شود نبودن درآمد است از کار اخراج شدند.
 
*رانندگان کامیونهای حمل سیمان در روز چهارشنبه 8 بهمن مقابل کارخانه سیمان کیاسر تجمع کردند. به گزارش خزرخبر، این رانندگان عدم دریافت حقوق عقب مانده و عدم توجه مسئولان کارخانه به حداقل امکانات رفاهی را از خواسته های به حق خود اعلام کردند.
 
*روز پنجشنبه 9 بهمن تمامی کارگران شرکتهای پیمانکاری ساخت بخش فرآیند پالایشگاه فاز های 17و 18 پارس جنوبی اعتصاب کردند . به گزارش کارگر فلزکار، در پی این اعتصاب کارفرما قول داد تا شنبه حقوق ها واریز شود.
 
*صبح روز شنیه 11 بهمن جمعی از کارگران «نی بر» مجتمع کشت و صنعت کارون شوشتر در اعتراض به پایین بودن مزد دست از کار کشیدند. به گزارش ایلنا، حداکثر دریافتی یک کارگر فصلی حدود ۸۰۰ هزار تا یک میلیون تومان است که با این میزان حقوق باید ماههای بیکاری را هم سپری کنند.
 
*تعدادی از کارگران کارخانه ذوب آهن اردبیل در روز شنبه 11 بهمن در اعتراض به تعویق ۸ ماه حقوق و نامشخص بودن وضعیت شغلی ‌شان مقابل ساختمان استانداری اردبیل تجمع کردند. به گزارش ایلنا، کارفرما به بهانه اینکه تولید در این واحد صنعتی توجیه اقتصادی ندارد فعالیت این کارخانه را از اردیبهشت سال جاری متوقف کرده است و هم اکنون ۲۵۰ نفر از کارگران این کارخانه بلاتکلیف هستند.
اعتراض کارگران با سرکوبی و دخالت ماموران انتظامی خاتمه یافت و مسئولان استانداری به کارگران اعلام کردند که؛ این کارخانه متعلق به بخش خصوصی است و ما زورمان به آنان نمی‌ رسد.
 
*صبح روز سه شنبه 7 بهمن کارگران اقماری شرکت ذوب خاتون آباد در مقابل فرمانداری تجمع کردند. روز بعد نیز کارگران اقماری شرکت ذوب خاتون آباد بار دیگر در مقابل فرمانداری شهر بابک در کرمان تجمع کردند. به گزارش  ایلنا، این کارگران در پروژه‌ های پالایشگاه، اکسیژن، اسید، انبار کنسانتره و کانی مس مشغول به کا هستند و نسبت به برگزاری آزمون استخدامی در مجتمع صنعتی ذوب مس خاتون آباد اعتراض دارند.
روز شنبه 11 بهمن تجمع کارگران برای چهارمین روز پیاپی به همراه خانواده‌ های شان در مقابل فرمانداری شهر بابک ادامه پیدا کرد.
 
*به گزارش ایلنا، جمعی از کارگران شرکتهای برق استانهای تهران، البرز و قم در اعتراض به کسر نشدن حق بیمه از مزایای جانبی دستمزد، صبح روز شنیه 11 بهمن در مقابل ساختمان مجلس تجمع کردند.
 
*اعتصاب کارگران کارخانه‌ پتروشیمی مهاباد در اعتراض به عدم پاسخگویی مسئولان این کارخانه و عدم پرداخت حقوق معوقه،  در روز یکشنبه 12 بهمن وارد هفتمین روز خود شد. به گزارش کُردپا، کارکنان و کارگران این کارخانه سه ماه است حقوق خود را دریافت نکرده ‌اند.
 
*به گزارش بافق خبر، روز یکشنبه 12 بهمن تعدادی از کارگران اخراجی شرکت شهداب به همراه خانواده های خود در معدن چغارت (شرکت سنگ آهن مرکزی بافق) دست به تجمع اعتراضی زدند.
 
*کارگران ذوب آهن اردبیل در اعتراض به ادامه یافتن بلاتکلیفی و بی‌توجهی کارفرما به مطالبا‌ت شان، روز دوشنبه 13 بهمن برای دومین روز در هفته جاری در مقابل ساختمان استانداری تجمع کردند. به گزارش ایلنا، نیروهای انتظامی بار دیگر این تجمع اعتراضی را برهم زدند.
 
*کارگران اخراجی کارخانه سیمان آباده صبح روز شنبه 11 بهمن با حاضر شدن در جلو درب کارخانه سیمان، کماکان با درب بسته مواجه شدند. به گزارش آباده نما، با پایان یافتن زمان مشخص شده از سوی کارخانه سیمان آباده در تعلیق حدود 80 تن از کارگران، هنوز کارگران این کارخانه در بلا تکلیفی بسر می برند.
 
*کارگران کارخانه گندله سازی اردکان روز شنبه 11 بهمن از رفتن به رستوران خودداری کرند. به گزارش صدای صنعت، کارگران این کارخانه به دلیل کم بودن پاداش و سختی کار و همچنین بی کیفیت بودن غذا از رفتن به رستوران کارخانه خودداری کردند. کارگران معترض گندله سازی نیز روز12بهمن به اعتصاب خود پایان دادند.
 
*روز دوشنبه 13 بهمن کارگران بیکارشده کارخانه ظروف چینی همگام پس از 9 سال انتظار برای دریافت مطالبات شان، باحضور در استانداری چهارمحال و بختیاری، پیگیر دریافت مطالبات خود از این شرکت و راه اندازی مجدد آن شدند.
شرکت «چینی همگام» از شرکتهای مهم تولید ظروف چینی با بیش از 20 سال سابقه فعالیت است که در سال 84 به دلیل واردات بی رویه ظروف چینی ورشکست شد.
 
*روز دوشنبه 13 بهمن کارگران اخراجی  آنومالی شمالی به همراه خانواده های شان  دست به تجمع درفرمانداری بافق زدند. به گزارش بافق پویا، در خلال این تجمع و حضور فرماندار، تماس تلفنی بایکی از سهام داران شرکت شهداب برای حل مشکل کارگران گرفته شد.
 
*اعتصاب کارگران کارخانه تکاب نیرو در جاده قدیم کرج، در روز یکشنبه 12 بهمن وارد ششمین روز خود شد. به گزارش ایلنا، این اقدام اعتراضی واکنش به تعللی است که مسئولان شرکت برق منطقه ‌ای تهران در پرداخت مزایای دو سال پاداش‌ و یک سال حق سختی کار کارگران انجام داده ‌ و به همین دلیل در حال حاضر هر کارگر تکاب نیرو به طور متوسط نزدیک به سه میلیون تومان طلبکار است.
روز سه شنبه 14 بهمن اعتصاب کارگران تکاب نیرو پس از یک هفته توقف کار به صورت مشروط خاتمه یافت. کارگران تکاب نیرو که در اقدامی هماهنگ در این اعتصاب شرکت کرده بودند تصمیم به پایان اعتصاب گرفتند.
تکاب نیرو یکی از واحدهای زیر مجموعه شرکت منطقه ‌ای برق تهران است که در واقع حکم انبار مرکزی این شرکت را دارد.
 
*کارگران کارخانه کاشی ارچین میبدیزد از روز چهارشنبه 1 بهمن به مدت 2 هفته اعتصاب کردند. به گزارش روز چهارشنبه 15 بهمن ایلنا، از اردیبهشت سال جاری حق بیمه‌ ای از سوی شرکت برای کارگران به سازمان تامین اجتماعی پرداخت نشده است و تنها از سوی شرکت، مبلغ کمی به تامین اجتماعی جهت تمدید دفترچه ‌های بیمهٔ کارگران پرداخت شده که آن هم به صورت کامل هزینه‌ های درمان را پوشش نمی‌دهد.
 
*کارگران کارخانه تعطیل شده قند ورامین در اعتراض به ادامه یافتن بلاتکلیفی و بی‌توجهی کارفرما نسبت به مطالبات صنفی‌شان، روز چهارشنبه 15 بهمن برای چهارمین روز متوالی در هفته جاری در محوطه کارخانه تجمع کردند. به گزارش ایلنا، بعد از اعلام تعطیلی کارخانه قند ورامین از سوی کارفرما، کارگران برای مشخص شدن وضعیت شغلی‌ شان تقریبا هر روز در محوطه کارخانه  تجمع کرده‌اند.
 
*روز چهارشنبه 15 بهمن، برای دومین روز متوالی جمعی از کشاورزان شهرستان شوش که نسبت به عدم پرداخت وجه ذرت خریداری شده توسط دولت معترض بودند، مقابل فرمانداری تجمع کردند.به گزارش فارس، هیچ یک از مسئولان پاسخگوی درخواستهای معترضان نبودند و این باعث شد تا کشاورزان معترض با ناامیدی به این تجمع پایان دهند.
 
*به گزارش  بافق خبر، مدیرعامل شرکت سنگ آهن مرکزی در روز پنجشنبه 16 بهمن قول بکارگیری کارگران آنومالی شمالی را دریکی از معادن اطراف بافق، ولی در شهرستانی دیگر که همسایه بافق است را داد و قرار شد تا اواخر ماه کارگران اخراج شده دوباره به سر کار برگردند.
 
*صبح روز پنجشنبه 16 بهمن بیش از ۵۰۰ تن از رانندگان پایانه‌ های کارخانه سیمان ارومیه برای سومین روز پیاپی در واکنش به توزیع ناعادلانه بار از سوی شرکتهای حمل و نقل در «سالن ایلان» پایانه سیمان ارومیه تحصن کردند. به گزارش ایلنا، شرکت‌های حمل و نقل مستقر در پایانه کارخانه سیمان ارومیه بدون در نظر گرفتن نوبت بار کامیون ‌داران، ۹۰ درصد از بارهای سیمان کارخانه را به کامیونهای طرف قرار داد با خود می‌سپارند.
 
*در روز چهار شنبه 15 بهمن کارگران مجتمع صنعتی اسفراین به دلیل واریز حقوقهای بیست میلیون تومانی به صورت غیر قانونی برای بعضی از مدیران و معاونان دست به اعتراض زده و ساختمان اداری را اشغال کردند. به گزارش طبقه دات کام، این واریزهای با ارقام درشت در حالی است که حقوق باقی کارگران معمولا با دو ماه تاخیر پرداخت می‌شود.
 
*روز  شنبه 18 بهمن، نزدیک به ۶۰ کارگر کارخانه فولاد البرز در اعتراض به تعویق سه ماه حقوق و تهدید امنیت شغلی‌شان مقابل ساختمان فرمانداری تاکستان تجمع کردند. به گزارش ایلنا، کارفرمای کارخانه فولاد البرز به بهانه اینکه تولید در این واحد صنعتی توجیه اقتصادی ندارد از یکسال پیش تا کنون حدود ۲۱۰ تن از مجموع ۴۰۰ کارگر این کارخانه را اخراج کرده است.
 
*کارگران شرکت آبگینه در اعتراض به عدم دریافت حقوق خود در 4 ماه گذشته، از روز یکشنبه 19 بهمن به مدت 24 ساعت در این شرکت تجمع و تحصن کردند. به گزارش صبح قزوین، چهار ماه است که کارگران این شرکت هیچ حقوقی دریافت نکرده و رئیس هیئت مدیره شرکت نیز اصلا جوابگو نیست، حتی به تماسهای تلفنی پرسنل پاسخ نمی دهد.
 
*کارگران یکی از پیمانکاران نیروی انسانی کارخانه لوله ‌سازی اهواز که طی دو ماه حقوق دریافت نکردند، درادامه اعتصاب شان که از روز دوشنبه 13 بهمن آغاز شد، روز یکشنبه ۱۹ بهمن نیز در محوطه کارخانه تجمع کردند. به گزارش ایلنا، کارگران شرکت پیمانکاری «سیال سازه روشن» که تعدادشان ۱۲۰۰ نفر است در اعتراض به پرداخت نشدن دو ماه حقوق و اعلام نارضایتی از شرایط کار در این شرکت پیمانکاری، خواستار دریافت معوقات حقوقی و تغییر وضعیت شغلی خود هستند.
کارفرما با نصب اطلاعیه ‌ای در محوطه کارخانه هر گونه اجتماع صنفی کارگری را ممنوع اعلام کرد و برپایی تجمع کارگری در ایام دهه «فجر» را عملی ضد انقلابی دانست.
 
*روز چهارشنبه 22 بهمن، نزدیک به هزار راننده شرکت واحد اتوبوسرانی اصفهان و حومه دست به  تجمع مقابل ساختمان شهرداری زدند. به گزارش ایلنا، اعتراض رانندگان به پایین بودن سطح دستمزد و واگذاری اتوبوسها به بخش خصوصی است.
 
*صبح روز شنبه 25 بهمن تعدادی از کارگران پدیده به دلیل دریافت نکردن حقوق خود در مقابل شهر رؤیایی پدیده شاندیز تجمع کردند. به گزارش  فارس ، این کارگران از مهر  امسال تاکنون حقوقی دریافت نکرده‌ اند.
 
*به گزارش ایلنا، روز شنبه 25 بهمن کارگران معادن زغال سنگ قشلاق (البرز شمال شرق) در استان گلستان در اعتراض به عدم پرداخت بیش از 3 ماه حقوق و پایین بودن سطح دستمزدشان برای چندمین بار در محوطه معدن و در مقابل فرمانداری آزادشهر تجمع کردند.
 
*کارگران کارخانه قند ورامین روز شنبه 25 بهمن در اعتراض به تعطیلی این واحد تولیدی و بلاتکلیفی شغلی‌شان به اجتماع خود در مقابل درب ورودی کارخانه ادامه دادند. به گزارش ایلنا، این کارگران از اوائل بهمن و متعاقب تعطیلی این واحد به طور روزانه در مقابل درب این کارخانه تجمع می‌کنند.
 
*به گزارش ایلنا، شماری از کارگران کارخانه کیان تایر صبح روز یکشنبه 26 بهمن برای دومین روز متوالی در واکنش به کاهش تولید به حداقل ظرفیت کارخانه و به تبع  آن نگرانی از دریافت نکردن مطالبات پایان سال خود، در محوطه کارخانه تجمع کردند.
کارخانه کیان تایر ۱۰۰۶ کارگر دارد که تنها حدود ۳۰۰ نفرشان با قرارداد دائمی مشغول به کارند.
 
*روز یکشنبه 12 بهمن کارگران نورد لوله صفا به خاطر خلف وعده کارفرما، به طور یکپارچه دست به اعتصاب زدند. به گزارش اتحادیه آزاد کارگران ایران، خلف وعده کارفرما، چه در مورد پرداخت 20 ماه حق بیمه و چه در مورد پرداخت مزد، در شرایطی صورت گرفته که کارخانه سفارش بزرگی را برای تولید دریافت کرده است.
تجمع همزمان كارگران «لوله و نورد صفا» و اعتراض صنفي بيش از ۱۰۰۰ كارگر لوله و نورد صفا صبح روز سه‌ شنبه ۱۴ بهمن وارد سومين روز متوالي شد. به گزارش ایلنا، همزمان نزديك به ۲۶ راننده كاميون كه با سفر از بندرعباس به ساوه براي كارخانه لوله و نورد صفا مواد اوليه آورده بودند مقابل درب ورودي كارخانه تجمع كردند.
با اولتیماتوم قاطعانه بیش از هزار کارگر نورد لوله صفا، روز چهارشنبه 15 بهمن، یک ماه از حقوق معوقه این کارگران به حساب شان واریز شد
به گزارش اتحادیه آزاد کارگران ایران، کارگران نورد لوله صفا پس از چهارده روز اعتصاب ساعت ده صبح روز یکشنبه 26 بهمن به اعتصاب خود پایان دادند.
 
*به گزارش روز شنبه 18 بهمن ایلنا، 1200 کارگر کارخانه «لوله سازی اهواز» که زیر نظر شرکت پیمانکاری «سیال سازه روشن» فعالیت دارند، از روز دوشنبه ۱۳بهمن در اعتراض به دریافت نکردن حقوق طی دو ماه گذشته و عدم تغییر وضعیت شغلی خود دست از کار کشیدند. اعتصاب و تجمع این کارگران صبح روز دوشنبه ۲۷ بهمن وارد سیزدهمین روز متوالی شد.
کارگران کارخانه لوله سازی اهواز تحت مدیریت شرکت پیمانکاری «سیال سازه روشن» که در سه کارخانه‌ شماره یک، ۴ و پوشش فعالیت دارند، از روز دوشنبه ۱۳بهمن در اعتراض به دریافت نکردن حقوق طی دو ماه گذشته و عدم تغییر وضعیت شغلی خود دست از کار کشیده ‌اند.
 
*روز دوشنبه 27 بهمن گروهی از کارگران کارخانه فولاد آذربایجان دراعتراض به اخراج 244 کارگر درپایان ماه، در محوطه کارخانه اجتماع و تحصن کردند.
به گزارش ایلنا، براساس تصمیم مالک جدید کارخانه فولاد آذربایجان تعداد ۲۴۴ تن از کارگران قرارداد موقت این واحد صنعتی پس از اتمام مدت قرارداد کار اخراج خواهند شد.
 
*تعدادی از کارگران کارخانه کاشی و سرامیک «سها سرام»، صبح روز دوشنبه 27 بهمن در مقابل فرمانداری اردکان تجمع کردند. به گزارش ایلنا، منابع کارگری دلیل این تجمع اعتراضی را پرداخت نشدن حقوق ۱۵۰ تن از کارگران این کارخانه طی ۶ ماه گذشته اعلام کردند.
 
*روز دوشنبه 27 بهمن، به دنبال پلمپ بازار دستفروشان در پارس آباد غرفه داران این بازار در مقابل مقابل فرمانداری این شهرستان تجمع کرند.
به گزارش آران مغان، با وجود داشتن مجوز بازار دستفروشان در پارس آباد این مکان بنا به دلایل نامعلوم پلمپ شد. کسبه این بازار با تجمع در مقابل فرمانداری این شهرستان خواستار بازگشایی و علت پلمپ این بازار شدند.
 
*به گزارش  خبرگزاری مجلس، روز سه شنبه 28 بهمن جمعی از صاحبان مسکن مهر پرند در اعتراض به درخواست واریز مجدد وجوهی جهت واگذاری مسکن خود مقابل مجلس تجمع کردند.
 
*کارگران شرکت پیمانکاری «استیم» در کارخانه پتروشیمی ایلام از صبح روز سه شنبه 28 بهمن در اعتراض به عدم پرداخت مزد دست به اعتصاب زدند. به گزارش اتحادیه آزاد کارگران ایران، این کارگران مدت چهار ماه است دستمزدی دریافت نکرده و در شرایط معیشتی سخت و طاقت فرسائی قرار دارند. کارگران این شرکت در سومین روز (پنجشنبه 30 بهمن) با دریافت حقوق آبان به اعتصاب پایان دادند.
کارخانه پتروشیمی ایلام یک پتروشیمی در حال ساخت است که در آن شرکتهای پیمانکاری مختلفی مشغول بکارند و همه کارگران شاغل در آن با قرارداد موقت کار می کنند.
 
*شماری از کارگران کارخانه تبریز کف روز چهارشنبه ۲۹ بهمن در واکنش به تعویق ۶ ماه حقوق و سایر مزایای جانبی خود برای دومین روز در محوطه کارخانه تجمع کردند.
به گزارش ایلنا، اعتراض کارگران در واکنش به عدم ‌توجه‌ کارفرما به پرداخت مطالبات معوقه
آنان صورت گرفته است.
 
 
اسفند ماه  101 حرکت اعتراضی  
*عصر روز شنبه 2 اسفند گروهی از کارگران یکی از شرکتهای پیمانکاری فاز ۱۳ عَسَلویه در اعتراض به پرداخت نشدن مطالبات مزدی خود طی سه ماه گذشته، با برپایی یک اجتماع اعتراضی در مقابل درب ورودی سایت، مانع ورود و خروج خودرو‌ها شدند. به گزارش ایلنا، علاوه بر پرداخت نشدن سه ماه دستمزد، دست کم حق بیمه آنان از نیمه دوم سال تاکنون پرداخت نشده است.
 
*به گزارش ایلنا، حدود ۷۰۰ کارگر معدن زغال سنگ «زمستان یورت» (شمال غرب) واقع در فاصله ۱۴ کیلومتری شهرستان آزادشهر از توابع استان گلستان، صبح روز یکشنبه 3 اسفند در اعتراض به تعویق ۴ ماه حقوق معوقه مقابل درب ورودی معدن تجمع کردند.
 
*روز یکشنبه 3 اسفند، جمعی از کارگران کارخانه پوشش در واکنش به تاخیر چند ماهه پرداخت مطالبات دستمزد خود مقابل ساختمان سازمان تامین اجتماعی رشت تجمع کردند. به گزارش رشت پرس، یکی از تجمع کنندگان واریز نشدن حقوق چهار ماهه خود توسط شرکت پوشش را دلیل این تجمع عنوان کرد و گفت تامین اجتماعی با این دستگاه عریض و طویل از کارگر می‌خواهد که خودش برود و حقش را از کارفرما بگیرد.
 
*ظهر روز یکشنبه 3 اسفند، با پرداخت بخشی از حقوق معوقه دی ماه کارگران پلی اکریل اصفهان، اعتراض دو روزه کارگران این واحد بزرگ صنعتی خاتمه یافت. به گزارش ایلنا، بر اساس این توافق، حقوق معوقه بهمن ماه کارگران ۲۰ اسفند پرداخت خواهد شد و قرار است حق عیدی کارگران تا روز ۲۷ اسفند ماه پرداخت شود.
 
*جمعی از اساتید دانشگاه شهید چمران اهواز در اعتراض به تخریب بخشی از دیوار دانشگاه، روز یکشنبه 3 اسفند در مجاورت مسجد این دانشگاه تجمع کردند. به گزارش دانشجو نیوز، اساتید خواستار احترام به حریم این دانشگاه و رسیدگى به وضعیت حقوقى و ملکى آن شدند و از مسئولیت وزارت علوم و قوه قضائیه خواستند مانع تخریب دانشگاه شوند.
 
*تعدادی از کارگران پیمانکاری اداره آب و فاضلاب (آبفای) اهواز که ۵ ماه حقوق دریافت نکرده ‌اند صبح روز دوشنبه 4 اسفند در مقابل دفتر شرکت پیمانکاری «پرتو داچک» واقع در خیابان کیان پارس اهواز تجمع کردند. به گزارش ایلنا، برپایی این تجمع پاسخی به بی‌تفاوتی پیمانکار در خصوص پرداخت نشدن مطالبات ماههای مرداد، شهریور، آذر، اسفند و بهمن ماه کارگران بوده است.
 
*روز دوشنبه 5 اسفند کارگران برخی مراکز کارگری تهران با تجمع در مقابل مجلس رژیم به شرایط فلاکتبار معیشتی کارگران اعتراض کرده و خواهان پر کردن فاصله حداقل هزینه بالای سه میلیون تومانی با حداقل مزد 608 هزار تومانی شدند. به گزارش اتحادیه آزاد کارگران ایران، این تجمع که به ابتکار هماهنگ کنندگان طومار اعتراضی چهل هزار کارگر برگزار شد، تجمع کنندگان بنر و پارچه نوشته های متعددی در اعتراض به زندگی سه برابری زیر خط فقر و همچنین اعتراض به محاکمه جعفر عظیم زاده و جمیل محمدی از هماهنگ کنندگان طومار چهل هزار نفری کارگران در دست داشتند.
 
*جمعی از بازنشستگان فولاد کشور روز سه شنبه 5 اسفند در مقابل مجلس رژیم تجمع کردند. به گزارش خبرگزاری مجلس، تجمع کنندگان خواستار دریافت به موقع حقوق خود شدند. روز چهارشنبه 6 اسفند، جمعی از بازنشستگان فولاد کشور برای دومین روز متوالی با تجمع مقابل مجلس خواستار دریافت به موقع حقوق و مطالبات خود شدند.
 
*جمعی از کارگران شرکت مهندسی ساخت و تاسیسات دریایی خرمشهر روز سه شنبه 5 اسفند با تجمع مقابل فرمانداری خواستار پرداخت حقوق و معوقات خود از پیمانکار این شرکت شدند. به گزارش ایرنا، کارگران این شرکت برای مطالبه حقوق خود به مدت 5 روز اعتصاب این تجمع را برگزار کردند.
 
*کارگران کارخانه شیشه آبگینه واقع در شهرک صنعتی البرز در استان قزوین، صبح روز سه شنبه 5 اسفند در اعتراض به پرداخت نشدن ۴ ماه حقوق، مقابل ساختمان اداره کار این شهرستان تجمع کردند. به گزارش ایلنا، این کارگران علاوه بر ۴ ماه حقوق، خواستار دریافت حقوق اسفند ماه و عیدی و پاداش پایان سال طبق روال سالهای گذشته شدند.
 
*کارکنان بیمه توسعه برای دومین بار در یک ماه گذشته در اعتراض به پرداخت نشدن حقوق و مزایای معوق خود، روز سه شنبه 5 اسفند در جلوی ساختمان وزارت کار و امور اجتماعی تجمع کردند. به گزارش آنا، پس از اعمال محدودیت‌های جدی از سوی بیمه مرکزی برای شرکت بیمه توسعه و در نهایت لغو پروانه بیمه‌های زندگی و شخص ثالث این شرکت، نمایندگی‌های بیمه توسعه نیز تعطیل شده‌اند.
 
*صبح روز سه شنبه 5 اسفند، نزدیک به ۵۰ کارگر کارخانه کرمانیت کرمان، دراعتراض به پرداخت نشدن حقوق و معوقات ۹ ماهه گذشته خود در مقابل فرمانداری این شهرستان تجمع کردند. به گزارش  ایلنا، این کارگران معترض ابتدا به استانداری کرمان مراجعه کردند، اما مسئولان استانداری آنها را به فرمانداری کرمان ارجاع دادند.
 
*روز چهارشنبه 6 اسفند اعتصاب جمعی از کارگران پیمانکاری فازهای ۱۵ و ۱۶ منطقه ویژه عَسَلویه در اعتراض به طولانی شدن مطالبات مزدی خود وارد چهارمین روز شد. به گزارش ایلنا، تعداد کارگرانی که در این اقدام اعتراضی شرکت کردند به صدها تن بود.
 
*جمعی از کارکنان شرکت پالایش و پخش خون صبح روز چهارشنبه 6 اسفند در مقابل مجلس تجمع کردند. به گزارش  خبرگزاری مجلس، هم‌اکنون پرسنل این شرکت با 15 تا 25 سال سابقه، به علت واگذاری غیرقانونی شرکت مادر تخصصی پالایش و پخش خون به بخش خصوصی در بلاتکلیفی قرار دارند.
 
*صبح روز شنبه 9 اسفند، کارگران معدن طزره، از معادن زغال سنگ البرز شرقی در اعتراض به پرداخت نشدن بیش از ۲ ماه حقوق و  همچنین دریافت نکردن حق عیدی دست از کار کشیده و در محوطه معدن تجمع کردند.
به گزارش ایلنا، در این تجمع حدود ۵۰۰ تن از مجموع ۱۴۰۰ کارگر این واحد معدنی در اعتراض به وصول نشدن مطالبات چند ماهه‌ شان دست از کار کشیدند.
 
*روز یکشنبه 10 اسفند، جمعی از بازنشستگان صندوق فولاد اصفهان در اعتراض به عدم پرداخت سه ماه حقوق معوقه خود برای دومین روز متوالی مقابل استانداری اصفهان تجمع کردند. به گزارش ایمنا، این تجمع در روز گذشته اول  مقابل ساختمان کانون بازنشستگان ذوب آهن اصفهان واقع در خیابان نشاط برگزار شد و تجمع کنندگان به پرداخت سه ماه حقوق معوقه شان اعتراض کردند.
 
*کارگران معدن کوشک بافق صبح روز شنبه 2 اسفند در اعتراض نسبت به اخراج همکاران شان اعتصاب کردند. به گزارش ایلنا، کارگران اعتصاب کننده اعلام کردند که از ابتدای ماه اسفند کارفرما ۱۶ تن از همکاران آنها که در معادن زیرزمینی و روباز در بخشهای انتظامات، سنگ شکن و... مشغول به کار بودند را اخراج کرده است.
تعدادی از کارگران شیفت بعد از ظهر معدن «کوشک بافق» صبح روز یکشنبه 3 اسفند برای دومین روز متوالی مقابل درب ورودی معدن تجمع کردند. کارگران در حمایت از همکاران اخراجی خود تولید را متوقف کرده و اجتماعات اعتراضی برپا کردند. اخراج ۱۷ تن از کارگران این معدن دلیل این حرکت اعتراضی است.
اعتصاب کارگران معدن سرب و روی کوشک که طی یک هفتهٔ گذشته با برگزاری تجمع همراه بود صبح روز یکشنبه 10 اسفند با وعدهٔ فرمانداری بافق مبنی بر بازگشت به کار ۱۷ کارگر اخراجی معدن پایان یافت.
معدن کوشک بافق یک معدن با مالکیت خصوصی است که توسط  شرکت  معدن   بافق (سهامی عام) اداره می‌شود.
 
*روز یکشنبه 10 اسفند کارگران شرکتهای پیمانکاری مجتمع پتروشیمی بندرا مام در ماهشهر به منظور دستیابی به مطالبات خود دست از کار کشیدند.
به گزارش اتحادیه آزاد کارگران ایران، این کارگران که تحت شرکتهای پیمانکاری در این مجتمع بزرگ کار می کنند از ماهها قبل برای دستیابی به مطالبات عقب مانده خود با کارفرما کشمکش و مذاکره داشتند.
کارگران مجتمع پتروشیمی بندر امام در دومین روز اعتصاب، در روز دوشنبه 11 اسفند دست به تجمع اعتراضی در مقابل دفتر مرکزی این مجتمع زدند
روز سه شنبه 12 اسفند، کارگران اعتصابی طی تصمیمی جمعی با دادن مهلتی دو روزه  به کارفرما موافقت کردند و با توجه به تعطیلات آخر هفته اعلام کردند در صورت عدم اقدام عملی کارفرما برای تحقق خواستهایشان، بار دیگر از روز شنبه 16 اسفند ماه اعتصاب را از سر خواهند گرفت.
 
*جمعی از متقاضیان مسکن مهر در قزوین در روز دوشنبه 11 اسفند، با حضور در مقابل دادگستری استان خواستار تحویل واحدهای مسکونی خود شدند. به گزارش  بولتن نیوز، معترضان که تعداد آنها به بیش از 100 تن می رسد ، توجه به خواسته ها و پیگیری تحویل خانه های خود را خوستار شدند.
 
*روز دوشنبه 11 اسفند، کارگران کارخانه صبا روی زنجان به عدم پرداخت حقوق پنج ماه گذشته و عدم واریز حق بیمه به مدت شش ماه، با حضور مقابل استانداری زنجان اعتراض کردند. به گزارش ایرنا، کارگران این واحد صنعتی که تعداد آنان به 60 تن می رسید با این اجتماع، خواهان رسیدگی به وضعیت پیش آمده در این شرکت از سوی مسئولان مربوطه شدند.
این شرکت واقع در شهرک صنعتی در کیلومتر 5 جاده زنجان–بیجار است.
 
*به گزارش ایرنا، جمعی از کارکنان شرکت برق منطقه ای تهران ظهر روز سه شنبه 12 اسفند در اعتراض به تبعیض در دریافت حقوق و مزایا میان پرسنل وزارت خانه ها با شرکتهای تخصصی زیر مجموعه مقابل مجلس تجمع کردند.
 
*به گزارش ایلنا، جمعی از کارگران پیمانی منطقه عملیاتی پارسیان در اعتراض به آنچه تاخیر و تبعیض در نحوه پرداخت حقوق  می‌خوانند صبح روز سه شنبه 12 اسفند دست از کار کشیده و مقابل ساختمان حراست شرکت منطقه عملیاتی پارسیان  واقع در شهرستان لامرد استان فارس تجمع کردند.
 
*به گزارش سپیدار آنلاین، تعدادی از کارگران شهرداري کمالشهر که به نيروهاي شرکتي معروف هستند، در روز سه شنبه 12 اسفند با حضور در سالن شهرداري کمالشهر، خواستار دريافت حقوق و دستمزد کامل خود شدند.
 
*به گزارش  فارس، روز سه شنبه 12 اسفند، متقاضیان مسکن مهر شهر جدید پردیس با حضور مقابل ساختمانهای مسکن مهر فاز ۵ این شهر دست به تجمع زدند.
در حاشیه این تجمع که با حضور دوربینها، تصویربرداران و خبرنگاران رسانه ‌های گروهی همراه بود، متقاضیان مشکلات خود را گفته و خواهان رساندن صدای خود به مسئولان شدند.
 
*روز سه شنبه 12 اسفند، کارگران ایرانخودرو در اقدام اعتراضی به نامه ای مبنی بر پرداخت 200 هزار تومان پاداش واکنش نشان داده و همزمان با خواباندن تولید، در محوطه های مشرف به سالنها کارخانه تجمع کردند. به گزارش اتحادیه آزاد کارگران ایران، به دنبال این اعتراض قاطع، مدیریت ایران خودرو در برابر اعتراضات قاطعانه کارگران مجبور به عقب نشینی شد.
 
*به گزارش اتحادیه آزاد کارگران ایران، روز سه شنبه 12 اسفند کارگران نورد لوله صفا با مشاهده خلف وعده کارفرما در پرداخت یکماه از دستمزد معوقه خود دست به اعتصاب زدند.
 
*روز چهارشنبه 13 اسفند، کارگران شرکت پایدار سازه در پروژه مسکن 800 واحدی نیروی انتظامی در شهر کرمانشاه در اعتراض به عدم پرداخت مزد دست به اعتصاب زدند. به گزارش اتحادیه آزاد کارگران ایران، این کارگران مدت 4 ماه است دستمزدهای خود را دریافت نکردند.
 
*کارگران نی بر در هفت تپه از روز یکشنبه 10 اسفند در اعتراض به دو ماه حقوق معوقه خود وارد اعتصاب شدند. به کمیته هماهنگی، این اعتصاب در روز چهارشنبه 13 اسفند، وارد چهارمین روز خود شد.
 
*کارگران کارخانه کاشی کویر یزد در اعتراض به وضعیت مالی بد این کارخانه و مشکلات معیشتی خود در روز چهارشنبه 13 اسفند در مقابل این شرکت تجمع کردند.
به گزارش یزد رسا، مسئولان کارخانه کاشی کویر یزد به جای پاسخگویی به این اقدام معتراضانه کارگران در آستانه سال جدید، با احضار نیروی انتظامی در محل پاسخ این کارگران را دادند.
در یزد نزدیک به ۱۰۰ کارخانه کاشی و سرامیک وجود دارد اما بحرانهای ناشی از کاهش صادرات و کمبود نقدینگی باعث شده انجمن صنفی تولید کنندگان کاشی سرامیک از شرکت‌ها بخواهد کار را برای ۴۵ روز بدون دادن حقوق به کارگران، تولید را متوقف کنند.
 
*روز پنجشنبه 14 اسفند کارگران شرکت کشتی ‎سازی صنایع دریایی ایران صدرا دریای مازندران، در اعتراض به پرداخت نشدن حقوق معوقه خود اعتصاب کردند.
به گزارش  بلاغ، این کارخانه در نزدیکی نیروگاه برق شهید سلیمی نکا، پایانه نفتی، حفاری شمال و بندر امیرآباد واقع شده است.
 
*در پی تعویق پنج ماه حقوق ۸۲۰ کارگر دو کارخانه کنتور سازی ایران و صنایع کم مصرف ایرانیانّ در قزوین، که تحت مدیریت یک کارفرما فعالیت دارند، صبح روز سه
شنبه 12 اسفند کارگران این دو واحد صنعتی دست از کار کشیدند و در سالن غذا خوری تجمع کردند. به گزارش ایلنا، دلیل دیگر اعتراض کارگران مربوط به سیاست تعدیلی کارفرما و اخراج ۱۵۰ تن از کارگران پیمانی دو کارخانه طی دو ماه گذشته است.
روز چهارشنبه 13 اسفند، کارگران دردومین روز اعتصاب با همراهی خانواده ‌های خود دست به تجمع زدند.
صبح روز پنجشنبه ۱۴ اسفند، کارگران کارخانه کنتور سازی ایران برای سومین روز متوالی در اعتراض به پرداخت نشدن مطالباتشان، کار در بخش‌های مختلف کارخانه را متوقف کرده‌ و در سالن نهار خوری کارخانه اجتماع کردند.
 
*کارگران پایانه و مخازن عسلویه در اعتراض به عدم پرداخت مطالبات شان از روز چهارشنبه 13 اسفند دست به اعتصاب زدند. به گزارش ایلنا، این اعتصاب که در آن 60 کارگر شرکت دارند، در روز شنبه 16 اسفند وارد سومین روز شد. کارگران معترض در واحد تعمیرات و نگهداری شرکت پایا‌نه‌ ها و مخازن پتروشیمی عسلویه کار می‌کنند.
 
*شماری از کارگران کارخانه تبریز کف روز شنبه ۱۶ اسفند در واکنش به عملی نشدن وعده پرداخت ۶ ماه حقوق و سایر مزایای جانبی خود، در محوطه کارخانه تجمع کردند.
به گزارش ایلنا، این واحد تولید کننده انواع کاشی و سرامیک در بازار رقابت از فروش خوبی بر خوردار است و کارفرما مقدار زیادی از محصولات تولیدی آن را به خارج از کشور صادر می‌‌کند اما با این حال با سود سرشاری که از فروش محصولات کارخانه به جیب می‌زند نسبت به پرداخت مطالبات کارگران بی‌توجهی نشان می‌ دهد.
 
*جمعی از کارکنان بازشنسته پتروشیمی آبادان به دلیل پرداخت نشدن حقوق خود در روز شنبه 16 اسفند در مقابل فرمانداری آبادان تجمع کردند. به گزارش  تسنیم، کارمندان بازنشسته پتروشیمی آبادان گفتند؛ وقتی پولی به ما پرداخت نمی‌ شود چگونه معیشت و لباس و خوراک خانواده خود را تهیه کنیم و شرمنده خانواده خویش نباشیم.
 
*به گزارش پیام مرند، صدها کارگر و پرسنل کارخانه تبریز کف شهرستان مرند که ماهها حقوق و مزایای خود را طلب دارند، روز شنبه ۱۶ اسفند در محل کارخانه به نشانه اعتراض تجمع کردند. این تجمع با حضور و سخنرانی و وعده سه روزه یکی از مسئولان شهرستان پایان یافت.
 
*تعدادی از کارکنان شرکت «عرف ایران» روز شنبه 16 اسفند در اعتراض به تاخیر در پرداخت حق بیمه و تهدید امنیت شغلی پس از تغییرات مدیریتی این شرکت، در مقابل شورای شهر تهران تجمع کردند. به گزارش ایلنا، این کارگران می‌گویند نزدیک به ۴ ماه است که بیمه ‌های آنان علی رغم این که از حقوق شان کسر شده به حساب تامین اجتماعی واریز نشده و کارگران به دلیل تمدید نشدن دفترچه‌ های بیمه درمانی‌ شان با مشکل مواجه شده‌ اند.
 
*کارگران شرکتهای پیمانکاری مجتمع پتروشیمی بندر امام روز یکشنبه 17 اسفند بار دیگر به طور متحدانه و گسترده ای دست به اعتصاب زدند.
به گزارش اتحادیه آزاد کارگران ایران، کارگران شرکتهای پیمانکاری پتروشیمی بندر امام از ماهها قبل برای دستیابی به مطالبات بر حق شان به طور مرتب با مدیریت پتروشیمی مذاکره و کشمکش داشته اند. این اعصاب روز دوشنبه 18 اسفند با موفقیت این کارگران پایان گرفت.
 
*به گزارش ایلنا، کارگران معدن زمستان یورت که از دو واحد شمال غرب و شمال شرق در استان گلستان تشکیل شده‌ ۴ ماه و نیم است که حقوق و مزایا دریافت نکرده ‌اند، به همین دلیل روز سه شنبه 12 اسفند، بیش از ۳۰۰ تن از مجموع حدود هزار کارگر شاغل در این معدن دست از کار کشیده و مقابل ساختمان اداری معدن تجمع کردند.
روز چهارشنبه 13 اسفند، اعتصاب حدود ۷۰۰ نفر از کارگران خش شمال غرب معدن زمستان یورت وارد دومین روز خود شد.
روز یکشنبه 17 اسفند، اعتصاب کارگران معدن زمستان یورت وارد چهارمین روز متوالی
شد. به گفته کارگران، مشکل عمده این معدن با آخرین تغییرات مدیریتی از یک سال پیش آغاز شده و مدیران جدید سعی دارند با حداقل نیروی کار، بیش ترین بازده را در تولید زغال سنگ داشته باشند.
 
*تعدادی از کارگران طرف قرارداد شرکتهای پیمانکاری وابسته به شرکت زغال سنگ البرز شرقی در شاهرود روز یکشنبه 17 اسفند با تجمع اعتراضی خواستار دریافت حقوق معوقه خود شدند. به گزارش ایرنا، این کارگران خواستار دریافت حقوق معوقه از آذر ماه سال 1393 و نیز مزایا و عیدی و پاداش خود شدند. مدیر عامل شرکت زغال سنگ البرز شرقی در پاسخ به درخواست های کارگران اظهار می دارد، به هرکجا خواستید مراجعه کنید.
سالانه حدود 400 هزار تن محصول زغال سنگ در این شرکت تولید و روانه بازار مصرف می شود. در این شرکت حدود سه هزار نفر مشغول کار هستند.
 
*عصر شنبه 16 اسفند، کارگران شرکت ساریه شمال (ساریت) شرق مازندران در اعتراض به پرداخت نشدن حقوق، مطالبات و معوقات خود در این شرکت تجمع کردند.
به گزارش فارس، آنها مدیر شرکت را به تجمع در مقابل «صندوق ایرانیان سبز ساری» که مدیریت آن نیز با مالک شرکت ساریت است، تهدید کردند.
 
*رانندگان و کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه به در خواست سندیکای کارگران شرکت واحد روز دوشنبه ۱۸ اسفند در مقابل وزارت کار برای تعیین دستمزدی عادلانه دست به تجمع اعتراضی زدند. به گزارش سایت سندیکای کارگران شرکت واحد حضور لباس شخصیها و عوامل نیروی انتظامی در این تجمع پررنگ بود.
کارگران پلاکاردهایی در دست خود گرفته‌ بودند که روی آن عناوینی همچون؛ دستمزد عادلانه حق مسلم ماست، زندگی شایسته حق مسلم ماست و عدالت دستمزدی نوشته شده بود.
 
*روز دوشنبه 18 اسفند، جمعی از کارگران معدن سنگرود (البرز غربی) در اعتراض به تعویق ۲ ماه حقوق و حق عیدی پایان سال و همچنین درج نشدن حدود 19 ماه از سوابق بیمه ‌ای شان تحت عنوان مشاغل سخت و زیان آور امروز  با سفر به تهران در مقابل ساختمان وزارت کار تجمع کردند. به گزارش ایلنا،
به گزارش ایلنا، کارگران اعلام کردند که: به تهران امده‌ایم تا همانند گذشته مسئولان وزارت کار به خواسته ما کارگران معدن سنگرود رسیدگی کنند .
 
*به گزارش کمیته هماهنگی برای کمک به ایجاد تشکلهای کارگری،  روز دوشنبه 18 اسفند 60 تن از  کارگران سد بنیر  از توابع شهر مریوان، جهت پیگیری  مطالبات وحقوق معوقه دست ازکارکشیده و در داخل محوطه کارگاه سد، دست به اعتصاب و تجمع اعتراضی زدند.
 
*دور جدید اعتراض کارگران پیمانکاری فازهای ۱۵ و ۱۶ منطقه ویژه عسلویه در واکنش به پرداخت نشدن دو تا پنج ماه مطالبات مزدی‌ در روز دوشنبه 18 اسفند وارد دومین روز شد. به گزارش ایلنا، بیشتر کارگرانی که در این اقدام اعتراضی شرکت کردند از طریق شرکتهای پیمانکاری «آرش مکانیک»، «توانمند»، «تلاش‌گستر» و «پناه سازان» در پروژه ‌های رو به اتمام فازهای ۱۵ و ۱۶ منطقه عسلویه مشغول به کار هستند.
 
*جمعی از کارگران کارخانه ذوب آهن اردبیل در اعتراض به تعویق ۸ ماه حقوق و نامشخص بودن وضعیت شغلی ‌شان صبح روز سه شنبه 19 اسفند مقابل ساختمان استانداری اردبیل تجمع کردند. به گزارش ایلنا، کارگران می‌گویند؛ در حالی به استقبال سال نو می ‌رویم که ۸ ماه حقوق مربوط به ماههای اردیبهشت، خرداد، مرداد، شهریور، مهر، آبان، آذر و دی به همراه حق عیدی سال ۹۲ دریافت نکرده ‌ایم.
 
*شماری از کارگران کارخانه کاغذ سازی کارون صبح روز سه شنبه ۱۹ اسفند در اعتراض به بی‌توجهی مسئولان به مشکلات شان، در مقابل فرمانداری شوشتر دست به تجمع زدند. به گزارش ایلنا، قرار بود بعد از آنکه کارخانه کاغذ سازی کارون شوشتر به بخش خصوصی واگذار شود این واحد تولیدی سریعاً با جذب کارگران سابق خود فعالیت تولیدی را از سر گیرد که با وجود فشار معیشتی که متوجه کارگران شده است این اقدام هنوز محقق نشده است.
 
*روز سه شنبه 19 اسفند، گروهی از کارگران پیمانکاری پتروشیمی جم در اعتراض به احتمال مخدوش شدن سوابق شغلی‌ شان در محل کار تجمع کردند.
به گزارش ایلنا، تجمع کنندگان نگرانند که در نتیجه جابجایی پیمانکار پتروشیمی جم سوابق سخت و زیان ‌آور شغلی آنها مخدوش شود.
به گزارش خلیج فارس، شرکت پتروشیمی جم یکی از بزرگترین شرکتهای تولید کننده اتیلن در جهان است که سال 86 راه اندازی شده و سهام آن متعلق به سازمان بازنشستگی کشوری است.
 
*به گزارش روز سه شنبه 19 اسفند سایت کردپا، بیش از ٥٠٠ تن از کارگران سد داریان از توابع شهرستان پاوه در استان کرمانشاه پنج روز است به دلیل پرداخت نشدن حقوق معوقهی خود دست به اعتصاب زده اند.
در صورت آبگیری سد داریان ٤٤% از مراتع طبیعی پشت سد و چندین روستای تاریخی ـ مذهبی و گردشگری نظیر "هجیج" نابود خواهد شد.
 
*به گزارش ایلنا، صبح روز چهارشنبه 20 اسفند شماری از کارگران پیمانی منطقه عملیاتی پارسیان برای دومین بار طی ماه جاری در واکنش به بی‌توجهی مسئولان این منطقه به خواسته‌ های شان دست از کار کشیده و همزمان نیمی از کارگران معترض مقابل ساختمان حراست و مابقی مقابل ساختمان امور اداری منطقه عملیاتی پارسیان تجمع کردند.
 
*تعدادی از کارگران کارخانه فولاد البرز، روز سه شنبه ۱۹ اسفند به طور کامل تولید را متوقف کرده و دست به اعتصاب زدند. همچنین کارگران شاغل در آشپزخانه نیز با همراهی سایر کارگران معترض، از پختن غذا خودداری کردند. صبح روز چهارشنبه 20 اسفند این در اعتراض به پرداخت نشدن حقوق در محوطه کارخانه تجمع کردند. به گزارش ایلنا، در این تجمع اعتراضی که نزدیک به دو ساعت طول کشید، کارگران دست از کار کشیده و خواستار پرداخت مطالبات شان شدند. حق بیمه آنان نیز طی چهار ماه گذشته به سازمان تامین اجتماعی پرداخت نشده است.
 
*تعدادی از کارکنان شرکت مخابرات آمل ظهر روز چهارشنبه 20 اسفند با تجمع مقابل فرمانداری این شهرستان خواستار دریافت مطالبات ‌شان شدند. به گزارش فارس ، یکی از کارکنان شرکت مخابرات آمل با بیش از 20 سال فعالیت در این شرکت گفت: براساس مدارک موجود کارکنان پیمانی از سال 84 باید رسمی می‌شدند ولی در این شرکت کارکنانی که در مرکز خدمات شهری کار می‌کنند هنوز به عنوان کارمند مراکز روستایی شناخته می‌شوند.
 
*کارگران کارخانه قند کامیاب در اعتراض به بیکاری و تعویق مطالبات خود در روز پنجشنبه 21 اسفند مقابل درب ورودی این کارخانه تجمع کردند. به گزارش ایلنا، تجمع کنندگان کارگرانی هستند که در طول یک سال اخیر سه ماه حقوق نگرفته‌ و همچنین بدون دریافت حق عیدی در آستانه بیکاری کامل قرار دارند.
 
*کارگران کارخانه تبریز کف بار دیگر به دلیل مشکلات مالی و عدم دریافت معوقات خود در روز شنبه 23 اسفند مقابل استانداری آذربایجان شرقی تجمع کردند. به گزارش آناج، معوقات این کارگران بیش از یک و نیم میلیارد تومان است و بیش از 24 ماه حقوق کارگران این کارخانه پرداخت نشده است.
 
*به گزارش ایلنا، تعدادی از کارگران پیمانکاری اداره آب و فاضلاب اهواز در اعتراض به پرداخت نشدن حقوق معوقه و عیدی در روز سنبه 23 اسفند در مقابل دفتر شرکت پیمانکاری «پرتو داچک» واقع در خیابان کیان پارس اهواز تجمع کردند.
 
*به گزارش ایسنا، روز پنجشنبه 21 اسفند، تعدادی از کارکنان و کادر پزشکی بیمارستان امام حسین شهرستان هشترود برای پیگیری معوقه های خود از شبکه بهداشت و درمان در محل این اداره تحصن کردند.
 
*کارگران نورد لوله صفا از ظهر روز چهارشنبه 20 اسفند در اعتراض به خلف وعده کارفرما در پرداخت مزد معوقه خود دست به اعتصاب زدند. به گزارش سایت اتحاد، در پی این اعتصاب مدیریت کارخانه اعلام کرد روز شنبه دستمزد آذر ماه کارگران به حساب شان واریز خواهد شد اما کارگران اعتصابی اعلام کردند هر زمان پول به حساب مان واریز شود به اعتصاب خاتمه خواهیم داد. در روز سوم اعتصاب کارگران نورد لوله صفا  تمامی سالنهای تولید که بیش از 800 کارگر را شامل می شود دست از کار کشیدند.
 
*شماری از کارگران شرکت آبگینه قزوین در اعتراض به مشکلات یکساله این شرکت در روز یکشنبه 24 اسفند در مقابل استانداری تجمع کردند. به گزارش  صبح قزوین، شرکت آبگینه طی یکسال گذشته درگیر مشکلات فراوان مالی بوده و بخش زیادی از حقوق کارکنان آن پرداخت نشده است.
 
*به گزارش سوک، روز شنبه 23 اسفند برای دومین روز متوالی کارگران شرکت زاگرس جنوبی در منطقه عملیاتی نار و کنگان در محل کار خود حاضر نشدند تا تکلیف حقوق و مزایای انها در روزهای نزدیک به نوروز مشخص شود.
 
*به گزارش  صبح قزوین، صبح روز یکشنبه 24 اسفند، اعضای تعاونی مسکن تامین اجتماعی با حضور مقابل استانداری قزوین، در اعتراض به سیاستهای بانک ملی درخصوص وام پرداختی به این تعاونی تجمع کردند.
 
*به گزارش ایلنا ، حدود ۵۰ تن از کارگران کارخانه نساجی کاشان، صبح روز دوشنبه 25 اسفند در اعتراض به سخت‌گیریهای تامین اجتماعی در خصوص بازنشستگی پیش از موعد کارگران این واحد صنعتی، مقابل ساختمان اداره تامین اجتماعی این شهر تجمع کردند.
 
*به گزارش ایرنا، روز دوشنبه 25 اسفند، برخی از ساکنان روستای شموس واقع در دو کیلومتری اهواز به دلیل نبود امکانات رفاهی در این روستا در مقابل استانداری خوزستان تجمع کردند. در روستای شموس بیش از 40 خانوار زندگی می کنند و این روستا در دو کیلومتری اهواز در جاده خرمشهر نرسیده به پل شهرک نورد است.
 
*حدود 120 تن از کارگران بخش SRU پالایشگاه آبادان که زیر نظر شرکت پیمانکاری ساختمان و نصب صنایع پتروشیمی (ECC) فعالیت دارند، از روز یکشنبه ۲۴ اسفند دست به اعتصاب زدند. این حرکت اعتراضی در روز سه شنبه 26 اسفند وارد سومین روز خود شد. به گزارش ایلنا، این کارگران که در فاز سه پالایشگاه آبادان عهده‌دار ساخت سازه‌ های صنایع نفت هستند، حقوق ماههای دی و بهمن را به همراه حق عیدی پایان سال شان دریافت نکرده‌ اند.
 
*به گزارش تسنیم، جمعی از کارگران خدماتی شهرداری ایذه روز سه شنبه 26 اسفند، در اعتراض به پرداخت نشدن مطالبات خود در مقابل شهرداری این شهر تجع کردند.
 
*به گزارش پیام مرند، به دنبال توخالی درآمدن وعده های داده شده به کارگران معترض کارخانه تبریز کف، روز سه شنبه 26 ا سفند مجددا جمع زیادی از کارگران در مقابل فرمانداری مرند تجمع کرده و خیابان مقابل ساختمان فرمانداری بسته شد.
 
*روز سه شنبه 26 اسفند، کارگران آنومالی شمالی در فرمانداری بافق و دفتر شرکت سنگ آهن مرکزی در اعتراض به بلاتکلیفی کاری وخلف وعده مسئولان تجمع کردند. به گزارش بافق پویا،  کارگران به خاطر شرایط اقتصادی و وعده های مسئولان در مورد اجرای تمام مزایا مثل قبل و همچنین تامین سرویس ایاب و ذهاب از بافق کار در این معدن را پذیرفتند، اما متأسفانه امروز که زمان اجرای آن رسیده، وعده های داده شده در پیچ و خم زمان گم شده و رنگ عوض کرده اند.
معدن مهدی آباد در ۴۶ کیلومتری ذوب و روی بافق قرار دارد که جاده اصلی بافق یزد از روبروی ذوب و روی بافق  توسط یک جاده خاکی  بعد از گذشتن  از روستای گردکوه به این معدن وصل می شود.
 
*به گزارش ايلنا، روز چهارشنبه 27 اسفند، كارگران بازنشسته شركت واگن پارس اراك براي بيست‌ و يكمين بار در طي سال گذشته در مقابل شركت تجمع كردند. كارگران بازنشسته با مشكلات بسيار در زندگي با داشتن فرزندان دانشگاهي و ازدواج كرده ديگر قادر به حيات نيستند.
 
 
سركوب، آزار، پرونده سازی، دستگیری، شكنجه و محاكمه فعالان كارگری در ایران را به شدت محكوم می كنیم.

بازگشت به صفحه اول

بازگشت به صفحه نبرد خلق