برخی از حرکتهای اعتراضی کارگران و مزدبگیران در آذر 1393‏

 

گردآوری و تنظیم: زینت میرهاشمی

 

97 حرکت اعتراضی

*روز شنبه 1 آذر، جمعی از کارگران پیمانکاری پتروشمی فجر در منطقه ویژه بندر ماهشهر در اعتراض به تاخیر در پرداخت مطالبات صنفی خود اعتصاب کردند.

به گزارش ایلنا این کارگران از طریق شرکت پیمانکاری «رامپ‌کو» در فازهای یک و دو پتروشیمی فجر در مشاغلی چون جوشکاری، نقاشی، لوله گذاری و رانندگی مشغول کارند. اعتصاب کارگران پیمانی پتروشیمی فجر در روز یکشنبه 2 آذر وارد دومین روز خود شد و صیح روز دوشنبه کارگران به نشانه اثبات حسن نیت خود به اعتصاب شان پس از دو روز پایان دادند و به فعالیت روزانه خود بازگشتند.

 

*روز شنبه 1 آذر، جمعی از کارگران کارخانه راک سرامیک شهرضا در اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرضا تجمع کردند. به گزارش شهرضانیوز، این کارگران خواستار رسیدگی به وضعیت خود شدند.

کارخانه راک سرامیک در ۳۰ کیلومتری شهرضا در شهرک صنعتی رازی قرار دارد و به تولید سرامیک در ابعاد مختلف می‌پردازد، این کارخانه با سرمایه‌گذاری مشترک داخلی و خارجی راه‌ اندازی شده است. دراین کارخانه حدود ۶۰۰ کارگرمشغول به کار بوده که به تازگی حکم اخراج ۳۰۰ نفر از این کارگران صادر شده است.

 

*روز دوشنبه 3 آذر جمعی از کارگران شرکت واحد در اعتراض به خلف وعده کمک ‌هزینه مسکن در مقابل ساختمان شهرداری تهران تجمع کردند.

به گزارش ایلنا، کارگران در خصوص علت برپایی این تجمع گفتند: در سال ۸۵ هیات مدیره شرکت واحد اتوبوسرانی به اتفاق کمیته مسکن شهرداری تهران تصویب کرد که از محل درآمد فروش زمینهای مازاد شرکت واحد به کارکنان فاقد مسکن این مجموعه برای خرید مسکن به صورت بلاعوض کمکهای مالی شود.

کارگران تجمع کننده بابیان اینکه در این خصوص از سال گذشته تاکنون دوبار با شخص شهردار و اعضای شوری شهر مکاتبه کرده‌اند، افزودند: آخرین بار در تاریخ 6 آبان‌ سال جاری نامه ‌ای را با امضاء حدود ۹۵۰ کارگر شرکت واحد برای پیگیری به شهرداری و شورای شهر تهران تحویل دادیم اما تا این لحظه پاسخ قانع کننده ‌ای به ما داده‌ نشده است.

 

*جمعی از کارگران بازنشسته و شاغل صنایع تهران در روز سه شنبه 4 آذر در اعتراض به همراهی مجلس و دولت برای جداسازی منابع درمانی کارگران از تامین اجتماعی و واگذاری به دولت، در مقابل ساختمان مجلس تجمع کردند.

معترضان به ایلنا گفتند؛ سرمایه درمانی تامین اجتماعی از کسر ماهانه سی درصد از حقوق آنان به وجود آمده و دولت که ۹۰ هزار میلیارد تومان به این صندوق بدهکار است حق تغییر مالکیت و مصادره اموال کارگران را ندارد.

 

*به گزارش فارس، کارگران شهرداری بهبهان دراعتراض به تاخیرچند ماهه در پرداخت حقوق شان، در روز سه شنبه 4 آذر دست به اعتصاب زدند.

 

*جمعی از صاحبان مَسکن مهر پردیس در اعتراض به اقدام دولت مبنی بر تاخیر در واگذاری مسکن و همچنین دریافت مجدد پول از آنان، روز چهارشنبه 5 آذر در مقابل مجلس تجمع کردند.

به گزارش خبرگزاری مجلس، دولت قرار بود سال گذشته مسکن مهر شهرستان پردیس را به صاحبان آنها تحویل دهد که این موضوع تاکنون با تاخیر مواجه شده و اکنون مسئولان برای تحویل این مَسکنها تقاضای دریافت 12 میلیون تومان از افراد کرده‌اند.

 

*روز شنبه 8 آذر، دومین تجمع کارگری برای توقف دولتی ‌سازی منابع درمان تأمین اجتماعی در مقابل مجلس انجام گرفت. به گزارش ایلنا، به دنبال این تجمع، هیات رئیسه مجلس رسیدگی به طرح ادغام منابع درمانی سازمان تامین اجتماعی در سازمان بیمه سلامتی را به صورت موقت از دستور کار خود خارج کرد.

8

*روز دوشنبه 10 آذر، بیش از ۱۴۰۰ کارگر معادن البرز شرقی به همراه رانندگان اتوبوس این معادن و رانندگان کامیون زغالکش و پیمانکاران جزئی در اعتراض به عدم پرداخت ۷۰ روزهٔ حقوق و مزایای کارگران این معدن در محل کارشان منطقهٔ طزره، اعتصاب کردند و برای چند ساعت دست از کار کشیدند.

به گزارش  ایلنا، کارفرما دلیل عدم پرداخت معوقات را کمبود منبع مالی عنوان کرده است.

 

*روز دوشنبه 10 آذر کارگران اخراجی راک سرامیک در محل اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرضا برای دومین بار تجمع کرده و خواستار رسیدگی به مطالبات خود شدند. به گزارش شهرضا نیوز، عمده مطالبات کارگران بازگشت به کار وپرداخت حقوق آبان ماه است.

کارخانه راک سرامیک واقع در شهرک صنعتی رازی شهرضا با سرمایه گذاری مشترک داخلی و خارجی در زمینه تولید انواع کاشی و سرامیک ساختمانی در اول آذر اقدام به اخراج ۳۰۰ تن از کارگران خود کرده است.

 

*روز دوشنبه 10 آذر، مردم منطقه کوت عبدالله اهواز با تجمع در مقابل فرمانداری نسبت به نادیده گرفته شدن حقوق مردم ساکن این منطقه از سوی مسئولان دولتی اعتراض کردند. به گزارش هرانا، تجمع کنندگان اهوازی نسبت به میزان بالای بیکاری، فقدان خدمات اولیه شهری در کوت عبدالله، کمبود شدید فضای آموزشی، سومدیریت شهرداری اعتراض کردند.

 

*روز سه شنبه 11 آذر تعدادی از کارگران اخراجی کارخانه آجر شیل سنندج که سه سال پیش از کار اخراج شده بودند، جهت کسب مطالبات خود، در مقابل استانداری کردستان تجمع نمودند. به گزارش کمیته هماهنگی برای کمک به ایجاد تشکلهای کارگری، کارگران مذکور پس از گذشت سه سال از اخراج و اعتراضات و تجمعات متعدد در مقابل ارگانهای دولتی، هنوز مطالبات خود را که شامل چهارده سال سنوات و 6 ماه حقوق است را به دلیل اعمال نفوذ کارفرما در ارگانهای ذی نفوذ دریافت ننموده و با توجه به رأی و حکم دادگاه که به نفع کارگران نیز صادر شده، کماکان با جوابهای سربالای کارفرما که خودِ استانداری کردستان است مواجه می باشند.

 

*کارگران معدن زغال سنگ تخت مینودشت در روز سه شنبه 11 آذر در اعتراض به پرداخت نشدن دو ماه حقوق دست از کار کشیدند. به گزارش ایلنا، حدود 300 کارگر این معدن که در دل جنگلهای شهرستان مینو دشت مشغول استخراج زغال سنگ هستند بیش از دو ماه است که حقوق شان همچون سایر 1400 کارگر معادن البرز شرقی به تاخیر افتاده است.

شرکت معادن زغال سنگ البرز شرقی از سه واحد مجزای استخراج بنام معدن «طرزه» با حدود 800 کارگر، معدن «تخت» مینودشت با حدود 300 کارگر و معدن «رامیان» با حدود 50 کارگر تشکیل شده است. روز دوشنبه 10 آذر کارگران معدن طرزه با مطالبات صنفی مشابه کارگران معدن تخت اقدام به اعتصاب کردند.

 

*كارگر قراردادی كارخانه «‌آلومینای جاجم» واقع در استان خراسان شمالی در واكنش به كاهش حقوق و سایر مطالبات صنفی‌شان از شیوه‌ای تازه برای اعلام اعتراض استفاده كردند. به گزارش روز سه شنبه 11 آذر ایلنا، كارگران این كارخانه از صبح روز 27 آبان تا امروز (11آذر) در واكنش به بی ‌توجهی كارفرمای نسبت به درخواست ‌شان برای بازنگری در محاسبه حقوق و سایر مزایای قانونی، اتوبوسهای سرویس كارخانه را در میانه راه متوقف كرده و بخشی از مسیر رسیدن به سالنهای تولید (مسافت یك كیلومتری) را دسته جمعی راهپیمایی می‌ كنند.

بر اساس این گزارش كارگران، این اعتراض از روز 8 آذر وارد فاز تازه ‌یی شده و كارگران علاوه بر پیاده ‌روی جمعی، خوردن غذای كارخانه را نیر تحریم كردند.

 

*تعدادی از اعضای کانون بازنشستگان شهر رستم کلا در روز سه شنبه 11 آذر در مقابل فرمانداری بهشهر تجمع و نسبت به بسته شدن دفتر کانون بازنشستگان در شهر خود اعتراض کردند. به گزارش بلاغ، این کانون مسائل مربوط به بازنشستگان رستم‌کلا از جمله دفترچه های بیمه و ... را پیگیری می کرد اما از ادامه فعالیت این دفتر جلوگیری شد و علت آن هم وجود دفتر کانون بازنشستگان در شهرستان بهشهر است.

 

*روز چهارشنبه 12 آذر کارگران روزکار خط مونتاژ یک ایران خودرو در اعتراض به بی عدالتی در پرداخت خقوق به مدت 2 ساعت اعتصاب کرده و خط  مونتاژ را تعطیل کردند. به گزارش روابط عمومی سندیکای کارگران فلزکارمکانیک، شرکت ایران خودرو آبستن حوداث دیگری است و کارگران قدیمی ایران شرکت که موعد بازنشستگی شان فرا می رسد نگران اصلاح قانون کار و افزایش سن بازنشستگی هستند.

 

*صبح روز پنج شنبه ۱۳ آذر کارگران بازنشسته نساجی مازندران برای چندمین بار در سال جاری مقابل فرمانداری قائمشهر تجمع کردند.

به گزارش ایلنا ، این تجمع در واکنش به طولانی شدن زمان وصول مطالبات معوقه‌ شان است. گفته می‌شود حدود ۳۵۰ کارگر شاغل و ۵۵۰ بازنشسته این واحد تولیدی حدود ۱۵ میلیارد تومان مطالبات معوقه دارند که سهم بازنشسته‌ ها از این میزان حدود ۱۱ میلیارد تومان است.

بر اساس این گزارش، اعتراض صنفی کارگران بازنشسته نساجی مازندران در مقابل ساختمان فرمانداری حوالی ساعت ۱۱ به دلیل غیبت فرماندار به خیابانهای شهر کشیده شد. این کارگران پس طی کردن چند خیابان، مقابل ساختمان دفا‌تر دو نماینده شهر قائم شهر در مجلس در خیابان تهران قائمشهر اجتماع کردند.

 

*روز شنبه 15 آذر کارگران کارخانه ورمل، تنها تولید کننده کیسه های خون گیری، به دنبال تعطیلی کارخانه در مقابل درب بسته کارخانه دست به تجمع اعتراضی زدند.

به گزارش خبرنیوز، مدیر کارخانه تولید کیسه های خون گیری ورمل (راه ملل) اظهار داشت:خط تولید این کارخانه که تنها کارخانه تولید کیسه های خون گیری کشوراست، 15سال پیش راه اندازی شد و تا دو سال پیش در اختیار دولت بود و پس از آن به بخش خصوصی یعنی شرکت ورمل واگذار شد و تا مدتی پیش نیز با دریافت سفارشات داخلی و خارجی به کار خود ادامه می داد. اما از ابتدای سال93 تاکنون به علت عدم خرید کیسه های خون گیری از سوی سازمان انتقال خون کشور، این کارخانه به تدریج تولید خود را کاهش داد و دیشب آخرین نفسهای خود را کشید و برای همیشه تعطیل شد.

 

*روز شنبه 15 آذر کارگران راک سرامیک برای بازگشت به کار به کارخانه مراجعه کرده و مقابل این واحد تولیدی تجمع کردند، اما کارفرما آنان را به داخل کارخانه راه نداد.

به گزارش ایلنا، در حالی که ۳۰۰ کارگر کارخانه راک سرامیک از ابتدای آذر ماه سال ۹۳ و در پی پایان قرارداد کارشان اخراج شده بودند، رئیس اداره کار شهرضا از صدور حکم بازگشت به کار این کارگران اخراجی خبر داد.

 

*کارگران کارخانه صنایع بهداشتی یاس خرمشهر، زیرمجموعه شرکت داروگر، از روز شنبه 15 آذر تا روز دوشنبه 17 آذرزدر اعتراض به دو سال بلاتکلیفی در مقابل فرمانداری خرمشهر تجمع کردند. به گزارش ایلنا، ۵۰ کارگر رسمی و ۳۵ کارگر قراردادی صنایع بهداشتی یاس که دو سال پیش به دلیل تعطیلی کارخانه بیکار شدند همچنان وضعیت شغلی‌ شان نامشخص است و هیچ کس مسئولیتی در قبال کارگران بیکار شده‌ که بیش از ۲۰ سال سابقه کار دارند نمی‌پذیرد.

کارخانه صنایع بهداشتی یاس تولید کننده گلیسرین، انواع صابونهای جامد و سایر مواد شوینده، زیر مجموعه صنایع بهداشتی داروگر (کف) است.

 

*شماری از کارگران کارخانه «شیشه آبگینه» قزوین در پی تداوم بی ‌توجهی‌ کارفرما به پرداخت مطالبات شان، صبح روز یکشنبه 16 آذر در مقابل فرمانداری شهرستان البرز و استانداری قزوین تجمع کردند. به گزارش ایلنا، در شرایطی که همه مسئولان استانی و شهرستانی از مشکلات کارگران آبگینه با خبر هستند هنوز بی ‌تفاوتی ‌کارفرما در خصوص پرداخت مطالبات مزدی آنها ادامه دارد.

 

*جمعی از کارگران نگهبانی پستهای برق وزارت نیرو، صبح روز یکشنبه 16 آذر در اعتراض به نامشخص بودن شرایط استخدامی خود در مقابل ساختمان این وزارت خانه واقع در بزرگراه نیایش تجمع کردند. به گزارش ایلنا، حدود ۱۵۰ تن از کارگران نگهبان پستهای برق تهران به نمایندگی از سوی ۷۰۰ کارگری که هم اکنون به عنوان نگهبان در پستهای برق مشغول کارند در این اجتماع صنفی حضور داشتند.

 

*روز دوشنبه 17 آذر تعدادی از رانندگان کامیون در مقابل اداره حمل و نقل و پایانه مرز بازرگان تجمع کردند. به گزارش ایلنا، عدم پاسخگویی مدیر مسئول اداره حمل و نقل و پایانه بازرگان به اعتراض کنندگان باعث درگیری بین رانندگان معترض و مسئولان اداره حمل و نقل و پایانه مرز بازرگان شد و در نهایت با دخالت نیروی انتظامی رانندگان معترض به پاسگاه منطقه منتقل شدند. به علت این حرکت اعتراضی، فضای امنیتی در مرز بازرگان حاکم شد و ترافیک کامیونهای ایرانی و ترکیه برای عبور از مرز به 20 کیلومتر رسید.

 

*جمعی از کارگران شرکت برق منطقه ‌ای تهران صبح روز سه شنبه 18 آذر در اعتراض به محروم شدن از برخی مزایای شغلی در مقابل ساختمان مجلس رژیم تجمع کردند.

به گزارش ایلنا، کارگران نسبت به عملکرد سازمان تامین اجتماعی و شرکت برق منطقه ‌ای تهران در خصوص ارائه برخی مزایای شغلی اعتراض دارند.

 

*روز سه شنبه 18 آذر شماری از کارگران بازنشسته کارخانه نخ پارسیلون خرم آباد در اعتراض به ۴ سال مطالبات معوقه در مقابل ساختمان استانداری لرستان تجمع کردند.

به گزارش ایلنا، کارگران بازنشسته کارخانه نخ پارسیلون خرم آباد که از سال ۸۹ تا ۹۲ به مرور بازنشسته شده ‌اند هنوز موفق به دریافت معوقات حقوقی و سنوات پایان خدمت خود نشده ‌اند.

 

*کارگران پتروشیمی کارون در روزهای دوشنبه 17 و سه شنبه 18 آذر، درپی عدم اجرای وعده کارفرما برای افزایش دستمزد اجتماع اعتراضی برگزار کردند.

به گزارش ایلنا، به دنبال این اجتماعات اعتراضی کارگران، کارفرما وعده داد که تا یک هفته تکلیف افزایش دستمزد کارگران شاغل در این کارخانه را روشن خواهد کرد و در نتیجه کارگران معترض به کار خود بازگشتند.

 

*بیش از دو هزار کارگر قراردادی کارخانه آلومینای جاجم واقع در استان خراسان شمالی، از صبح روز سه شنبه 27 آبان تا روز یکشنبه 18 آذر اقدام به راهپیمایی اعتراضی کردند. به گزارش جاجرم، درپی وعده کارفرما،2200 کارگر قراردادی این کارخانه پس از 22 روز به اعتراض خود پایان دادند.

کارگران در واکنش به بی‌توجهی کارفرمای نسبت به درخواست‌ شان برای بازنگری در محاسبه حقوق و سایر مزایای قانونی، اتوبوسهای سرویس کارخانه را در میانه راه متوقف کرده و بخشی از مسیر رسیدن به سالن‌های تولید (مسافت یک کیلومتری) را دسته جمعی راهپیمایی می کردند.

 

*کمیته هماهنگی برای کمک به ایجاد تشکلهای کارگری در روز پنجشنبه 20 آذر اعلام کرد که؛ طی روزهای گذشته 15 نفر از کارگران شرکت رنگین فام سنندج (تولید کننده ی کودهای شیمیایی)، به دلیل تعطیلی اجباری واحد تولیدی خود، که منجر به بیکاری تمامی کارگران مشغول به کار در آن شده است، در مقابل استانداری کردستان دست به تجمع اعتراضی زده و خواستار بازگشت به کار خود شدند.

 

*اعتصاب بیش از ۲۵۰ تن از کارگران معدن کوشک بافق در روز سه شنبه 18 آذر به چهارمین روز کشیده شد. به گزارش ایلنا، بیش از ۲۵۰ کارگر معدن کوشک بافق که نسبت به محقق نشدن مطالبات شان معترض بودند، برای چهارمین روز پیاپی دست از کار کشیدند.

کارگران معدن کوشک بافق در پنجمین روز اعتصاب شان در نامه ‌هایی به وزیر صنعت، معدن و تجارت و همچنین وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، خواهان رسیدگی سریع به مطالبا‌تشان شدند.

روز پنجشنبه 20 آذر، کارگران معدن کوشک با وعدهٔ کارفرما مبنی بر رسیدگی به مطالبات معوقه کارگران به اعتصاب پنج روز خود خاتمه دادند و به کار بازگشتند.

معدن سرب و روی کوشک بافق با بیش از ۳۵۰ کارگر در فاصله ۱۶۵ کیلومتری شرق یزد و ۴۵ کیلومتری شمال شرق شهرستان بافق واقع شده است.

 

*صبح روز یکشنبه ۲۳ آذر جمعی از بازنشستگان کارخانه «نخ پارسیلون» خرم آباد در اعتراض به تعلل مالکان این کارخانه در خصوص پرداخت سنوات بازنشستگی ‌شان، در مقابل استانداری لرستان تجمع کردند. به گزارش خبرنگار ایلنا، در پی اعتراضات مکرر بازنشستگان در مقابل کارخانه و نهاد‌های مختلف دولتی در خصوص عدم دریافت سنوات پایان کار و قولهای بی‌عمل مدیرعامل کارخانه، بار دیگر کارگران ناچار شدند اعتراض خود را در مقابل استانداری اعلام کنند.

 

*صبح روز یکشنبه 23 آذر جمعی از کارگران شرکتهای چهارگانه سرمایه گذاری سبز در اعتراض به وضعیت نامشخص مطالبات مزدی خود در محل این شرکت تجمع کردند.

به گزارش ایلنا، این تجمع در اعتراض به وضعیت نامشخص دستمزد‌ها، حقوق و بیمه معوقه برپا شد.

در شرکتهای چهارگانه سرمایه گذاری سبز که شامل کارخانه ‌های «کشت و صنعت مهاباد»، «مجتمع دامداری و صنعتی مهاباد»، «مجتمع هما مرغ مهاباد» و «سردخانه زمزم مهاباد» است، نزدیک به ۲۰۰ تن کار می کنند.

 

*روز یکشنبه ۲۳ آذر کارگران شرکت معدنی چادرملو تجمع اعتراض آمیزی در اعتراض به شایعه انتخاب دبیر جدید انجمن صنفی کارگران این معدن برگزار کردند. به گزارش ایلنا، کارگران این واحد با امضای طوماری حمایت خود را از دبیر انجمن صنفی کارگری این معدن که متعاقب اعتصاب یک ماهه کارگران در سال گذشته اخراج شده بود، اعلام کردند.

 

*جمعی از کارگران بازنشسته کارخانه «نساجی مازندران»، روز یکشنبه ۲۳ آذر در اعتراض به طولانی شدن وضعیت پرداخت مطالبات شان با سفر به تهران در مقابل ساختمان مرکزی بانک ملی ایران واقع در در خیابان فردوسی تهران تجمع کردند.

به گزارش ایلنا، این تجمع در واکنش به طولانی شدن زمان وصول مطالبات معوقه کارگران از سوی بانک ملی صورت گرفت. یکشنبه شب کارگران با وعده ‌های مسئولان بانک ملی عازم شهرشان شدند.

 

*تعدادی ازکارگران قراردادی اداره آب و فاضلاب روستایی شهرستان دشتستان، صبح روز دوشنبه 24 آذر در اعتراض به عدم دریافت شش ماه حقوق دست از کارکشیده و مقابل ساختمان اداری شرکت آب و فاضلاب روستایی در شهر برازجان تجمع کردند.

به گزارش  ایلنا، کارگران به دلیل عدم پرداخت مطالبات معوقه ‌شان برای چندمین بار دست از کار کشیده و مقابل دفتر اداری آبفار دشتستان و سایر نهاد‌های دولتی شهرستان و استان تجمع کرند.

 

*صبح روز سه شنبه 25 آذر کارگران کارخانه یاس خرمشهر برای دهمین بار در ماه آذر  به دلیل تداوم بی‌توجهی‌ کارفرما به پرداخت مطالبات شان، در مقابل ساختمان‌ فرمانداری خرمشهر تجمع کردند. به گزارش ایلنا، در شرایطی که مسئولان استانی و شهرمان از مشکلات کارگران طلاع دارند، هیچ تلاشی برای پرداخت مطالبات مزدی و بازگشایی کارخانه انجام نمی‌دهند.

 

*کارگران سهامدار کارخانه شمع نور (بوش) واقع در قزوین روز سه شنبه 25 آذر به تهران آمدند و با تجمع مقابل دفتر مرکزی این واحد صنعتی خواستار پاسخگویی مسئولان این شرکت در خصوص وضعیت سهام خود شدند. به گزارش  ایلنا، این کارگران علت برگزاری این تجمع را اعتراض به عملکرد سهامدار عمده کارخانه عنوان کردند. روز چهارشنبه 26 آذر تجمع کارگران سهامدار شمع نور با وعده مذاکره خاتمه یافت.

 

*روز شنبه 29 آذر شماری از صیادان خارگ با حضور در مقابل اسکله صیادی این جزیره تجمع کرده و خواستار رفع مشکلات خود شدند. به گزارش فارس ، صیادان بیش از 30 سال است که در این جزیره به شغل صیادی مشغول هستند.

 

*روز یکشنبه 30 آذر، اعتصاب کارگران کارخانه کاشی گیلانا وارد هشتادمین روز خود شد. اعتصاب کارگران کارخانه کاشی «گیلانا» در اعتراض به عدم پرداخت ۱۶ ماه از دستمزد خود از روز سه شنبه 25 شهریور با تجمع در مقابل فرمانداری شهرستان رودبار آغاز شد. به گزارش ایلنا، کارخانه کاشی گیلانا که در شهر منجیل واقع است سابقه طولانی در تولید کاشی دارد، اما از چند سال پیش به دلیل مشکلات مدیریتی این کارخانه برای پرداخت مطالبات کارگران و سایر هزینه‌ های تولید با مشکلاتی مواجه شده است.

 

سركوب، آزار، پرونده سازی، دستگیری، شكنجه و محاكمه فعالان كارگری در ایران را به شدت محكوم می كنیم.

 

 

بازگشت به صفحه اول

بازگشت به صفحه نبرد خلق