فراسوی خبر ... سه شنبه ۲۶ شهریور

نبرد نابرابر نوید و واکنش شکست خوردگان

زینت میرهاشمی

 

نمایش قدرت رژیم در اعدام نوید افکاری، شکست کامل در همه ابعاد آن است. محصول این نمایش عمامه داران و چکمه پوشان ولایت با فرماندهی خامنه ای، بالابردن قدرت مقاومت در جنبش ضد دیکتاتوری، ایجاد شور، شورش و انگیزه، تولید ارزشهای نوین و در یک کلام تقویت جنبش دادخواهی و جنبش سرنگونی خواهد بود.

تمامی جمله هایی که نوید افکاری در فایل صوتی از خود به جای گذاشته، در حافظه تاریخ ثبت شده و دیر نیست روزی که درکتابهای درسی گنجانده شود. صدای نوید همیشه برجا خواهد ماند و این صدا نه صدای کسی که از ظالم طلب بخشش کند بلکه صدایی است که ظلم، بی عدالتی و بی رحمی رژیم را به چالش کشیده است. نوید در نبردی نابرابر پیروز شد.

نوید به درستی گفت: «توی این سالها که کشتی گرفتم هیچوقت با حریف ناجوانمردی روبرو نشده بودم چون کشتی ذاتا ورزش جوانمردان است، اما دو سال است که من و خانواده ام داریم با ناجوانمردترین حریف تاریخ بشریت یعنی بی عدالتی دست و پنجه نرم می کنیم.»

 

محکومیتهای جهانی در مورد اعدام پهلوان نوید که به حق شایسته نام «نوید آزادی» است و ابراز تنفر از این عمل وحشیانه از طرف ورزشکاران، هنرمندان، نهادهای مدافع حقوق بشر، فعالان حقوق بشر و سیاستمداران بی سابقه است. این محکومیتها تا جایی پیش می رود که سفر ماله کش اعظم نظام به آلمان در آستانه راه افتادن مکانیسم ماشه لغو می شود. بر این منظر جهان همراه با مردم ایران، مدال قهرمانی آزادیخواهی را به نوید داد.

رژیم خواست نوید را یک قاتل معرفی کند اما خود به معرفی این قهرمان و بردن آوازه نام و یاد او به دنیا کمک کرد.

این که چرا عجولانه و بدون رعایت قوانین خودشان، او را تا لحظه های آخر شکنجه کرده و بعد بدون دیدار با خانواده اش اعدام کردند را می توان از واکنشهای وقیحانه پایوران رژیم در روز دوشنبه ۲۴ اردیبهشت دید.

مجلس نشین مفتخور از شیراز، اعدام نوید افکاری را «منطقی و معمولی» دانست  و گفت: «اگر بنا باشد این شانتاژها و فشارهای رسانه ای تعیین کننده باشد دیگر سنگ روی سنگ بند نمی شود.»  این مزدور جواب نمی دهد که اگر وی قاتل است و قصاص باید بشود چرا زیر شکنجه اقرار کرده و چرا قبل از اعدام بازهم او را شکنجه کردند و چرا به پرونده پزشک قانونی توجه نکردند و چرا به پس گرفتن شهادت یک شاهد توجه نشد و چرا وقتی نوید می گوید من قاتل نیستم عجولانه او را اعدام کردند و چراهای دیگر....

معاون امور بین الملل  دبیر ستاد حقوق قاتلان قوه قضائیه (علی باقری) ابراز تنفر جهانی نسبت به این قتل را دخالت «بیگانه در امور داخلی» دانسته و وقیحانه این جبهه عظیم مخالفت با اعدام را حمایت از «قاتل» می گوید. وی از این جهت سوخته که مردم خشمگین فریاد می زنند؛ «نوید راهت ادامه دارد».

اعدام معترض و زندانی سیاسی از دید پایوران رژیم امری «عادی، منطقی و معمولی» است. دیکتاتورها منطق خود را حذف مخالفان می دانند. اما رژیم طی ۴ دهه با حجم کلان سرکوب، شکنجه و اعدام نتوانسته اعتراض را از کارخانه و خیابان و دانشگاه حذف کند.  

نوید از طریق نهادی محکوم به اعدام شد که قاضی صادر کننده فیلتر تلگرام (قاسم زاده)، رشوه گیر و دزد از آب درآمده، معاون قاضی (اکبری) از جمله بزرگترین فاسدان قوه قضائیه است و رئیس قوه قضائیه یک قاتل و آدمکش و البته همه سران نظام از قماش آدمکشان و شریک در جنایتها هستند.

اگر نوید اعدام شد، اما صدایش باقی و جان او در جانهای بیشمار آزادیخواهان باقی خواهد ماند. این جانهای شیفته آزادی است که سرنوشت حکومت را رقم خواهد زد نه چوبه های دار جنایتکاران.

 

http://www.iran-nabard.com/

https://t.me/nabard_khalgh

بازگشت به صفحه اول