فراسوی خبر.... شنبه ۲ تیر
هراس رژیم از حق خواهی
زینت میرهاشمی

حال و روز دیکتاتوری حاکم چنان است که هر چقدر هیس هیس می کند و با تمام ابزارها همه را وادار به سکوت می کند، باز هم فریادهایی بلند می شود که داغ و درفش هم نمی تواند مانع آن شود.
آزاد کردن تمامی کارگران زندانی از گروه ملی فولاد اهواز نتیجه حرکت اعتراضی متحدانه و پیگیرانه کارگران این واحد تولیدی برای آزادی همکاران شان است. وثیقه های میلیونی برای آزادی کارگرانی که به خاطر گرفتن حق شان دستگیر می شوند از سیاستهای ضد کارگری حکومت برای جلوگیری از گسترش اعتصابهای کارگری است. اما تعیین وثیقه برای آزادی نتوانسته مانع دادخواهی کارگران شود.
دستگیری فعالان کارگری و مدنی که در اعتراض به حکم اعدام رامین حسین پناهی، روز چهارشنبه ۳۰ خرداد، در برابر زندان مرکزی سنندج تجمع کرده بودند، در ردیف سیاستهای سرکوبگرانه برای قبرستانی کردن جامعه است. فعالانی که در روز چهارشنبه برای لغو حکم اعدام رامین حسین پناهی در زندان مرکزی سنندج دستگیر شدند به نامهای خالد حسینی، رفیق کریمی و لطف الله احمدی هستند.
دستگیری زینب طاهری وکیل محمد ثلاث به اتهام حمایت از موکلش و طرح بی گناهی او، علاوه بر شجاعت این وکیل در دفاع از حق موکلش، نشانه هراس رژیم از باز شدن پرونده محمد ثلاث است. اعدام محمد ثلاث به یک رسوایی دیگر برای رژیم تبدیل شده و بیدادگاههای حکومت به این سوال پاسخ نمی دهند که چرا مدارک ارائه شده از طرف وکیل زنده یاد محمد ثلاث و شاهدان صحنه بررسی نشده است. بیدادستان تهران، علت دستگیری زینب طاهری را چنین توضیح می دهد: «اذهان عموم را تحریک کرده و ضد انقلاب را علیه دستگاه قضایی بسیج کرده است.»
برخورد نهادهای قضایی حکومت به پرونده های تجاوز به دختران در ایرانشهر، تجاوز به کودک افغانی، پرونده سعید طوسی و نمونه هایی از این دست، نشان می دهد که قضاوت در ناعادلانه ترین شکل، همواره به سود متهمان و علیه قربانی است. به خصوص این نوع پرونده ها که به دلیل ارتباط با بخشهایی از حکومت رنگ سیاسی گرفته، در تاریکخانه حکومت دفن می شود.
سیاسی و امنیتی کردن همه پدیده های اجتماعی از طرف رژیم، تاییدی بر وضعیت بحرانی و باور پایوران رژیم به این حقیقت است که مردم در مقابل رژیم قرار گرفته و برای سرنگونی آن تلاش می کنند.

 

 

 

بازگشت به صفحه نخست