متن سحنان مهدی سامع در اجلاس شورای ملی مقاومت ایران

دوشنبه ۶ دی ۱۴۰۰ - ۲۷ دسامبر ۲۰۲۱

 

اعضای محترم شورای ملی مقاومت ایران

خانم مریم رجوی رئیس جمهور برگزیده شورا

اجازه دهید قبل از هر سخنی به کشاورزان و مردم اصفهان که آفرینده رویداد تاریخی ۲۸ آبان و خیزش ۵ آذر بودند درود بفرستم، همچنین به معلمان سراسر ایران که چندین بار به طور همبسته و سراسری بپاخواستند درود بفرستم. وظیفه خود می دانم از ایرانیان آزادیخواهی که در سوز و سرمای زمستان سوئد در شهر استکهلم روزها و هفته های متوالی برای دادخواهی اقدام به تجمع و راهپیمانی کردند ستایش خالصانه کنم.  

می دانم که دوستان، رفقا، خواهران و برادران بسیاری خواهان آن هستند که در این اجلاس مهم صحبت کنند. از این رو به طور خلاصه به چند مورد می پردازم. به گمانم چشم انداز مذاکرات هسته ای هرچه باشد، تغییری در موقعیت و عملکرد این موارد نمی دهد.

الف: گرچه ولی فقیه توانست با چینش جدید حاکمیت را یکدست کند، اما تجربه همین چند ماه نشان می دهد که تضادهای درون هرم قدرت نه تنها کاهش پیدا نکرده بلکه تشدید هم شده است. انتشار نامه اعتراضی علی لاریجانی و جدال غارت گران پیرامون ردیفهای بودجه  برجسته ترین نمونه ها از تشدید تضاد در درون هرم قدرت است.

ب: روز ۲۸ آبان امسال به دنبال فراخوان کشاورزان اصفهان گردهمایی بزرگ و با شکوهی با شرکت چند صد هزار تن از اقشار گوناگون مردم اصفهان در بستر خشک رودخانه زاینده روز برگزار شد.

در رویدادی دیگر معلمان شاغل و بازنشسته ایران طی چند روز، ۱۱ آذر، ۲۰/۲۱/۲۲ آذر و 2 دی با فراخوان قبلی دستکم در ۲۰۰ شهر و منطقه دست به تجمع زدند.

تجمع مردم أصفهان که پس از چند روز تحصن کشاورزان صورت گرفت و تجمهای سراسری معلمان کیفیت جدیدی در سپهر سیاسی ایران ایجاد ۱کرده است. این که معترضان در ابعاد کلان به فراخوان از پیش اعلام شده پاسخ مثبت داده اند، نشاندهنده شکلی از سازماندهی توده ای است که برای نیروهای پبشتار به طور عام و کانونهای شورشی به طور خاص ارزشمند و قابل توجه است.   

ج- دادگاه دژخیم حمید نوری (عباسی) از زوایای گوناگون برای جنبش دادخواهی اهمیت دارد. این دادگاه گرچه یک روند قضایی را طی می کند، اما در حقیقت جلوه ای از یک جدال اساسی بین مردم ما با رژیم حاکم است. ستیز نیروهای پیشرو و در این مورد به طور عمده سازمان مجاهدین خلق ایران با رژیم حاکم بر کشور ما در دهه شسصت که قتل عام زندانیان سیاسی اوج آن بود، یک پدیده سیاسی است. پنهان کردن محتوای سیاسی این جدال، کمرنگ کردن مقاومت و بی هویت کردن سربداران قتل عام شده، در خدمت اهداف نظام حاکم بر ایران است. این دادگاه همچنین موضوع مقاومت و ایستادگی را به عنوان ارزشهای انسانی و انقلابی برای نسل جوان میهن ما که خود آفریندگان حماسه های پرشور همچون قیام آبان ۹۸ هستند را به روز می کند. آرزوی آن زنان و مردانی که سربدار شدند تحقق مارش رهایی بخش برای رسیدن به آزادی بود. اکنون که زنان و مردان میهن ما و به ویژه نسل جوان در گوشه و کنار میهن دربند برای تحقق آزادی پیکار می کنند، تشریح بحش کوچکی از ایستادگی و مقاومت آن سربداران بسیار آموزنده خواهد بود.

از ترکیب سه پدیده به هم پیوسته ای که به طور مجزا و به طور مختصر شرح دادم نتیجه می گیرم که کشور و جامعه ایران همچنان مسیر انکشاف بحران و شرایط انقلابی را طی می کند.

پیرامون این شرایط گفته ها و نوشته های زیادی پوشش رسانه ای پیدا کرده و من فقط جمعبندی سازمان چریکهای فدایی خلق ایران در مورد قیام  تاریخ ساز آبان ۱۳۹۸ را که به گمانم همچنان معتبر است را مطرح می کنم:

«۱- بحران و شرایط انقلابی وارد مرحله جدیدی شده و رژیم حاکم بر ایران با همه دسته بندیها و باندهای درونی آن در مرکز مُشکلات و دُشواریهای مردُم ایران قرار دارد و منبع تضاد مُنحطی است که کرامت، ارزشها و غُرور آنها را لگدمال می کند. جامعه یک بار دیگر و این بار با توان بیشتر برای تغییر بُنیادی این شرایط به پا خواسته است.

۲- قیامهای چند روز گذشته و صدها حرکت اعتراضی طی یک سال گذشته نشان داد که بر خلاف دیدگاه برخی از گروهها و شخصیتهای سیاسی، تحریم و فشار خارجی نه مردم را گوشه نشین و منفعل می کند و نه آنان را در کنار استبداد مذهبی حاکم قرار می دهد.

۳- قیام با وجود سرکوب بیرحمانه و ارتکاب جنایت جنگی علیه شهروندان غیرمسلح، با قدرت به پیش می رود. رژیم به تله افتاده است، گریبان او را نباید رها کرد و باید درهم کوبیدش. در میدان این مبارزه، نفس هر کس که بلندتر است، پیروزی از آن اوست و ایستادگی جانانه مردم دلیر ایران در برابر ماشین سرکوب، در حال از نفس انداختن رژیم فرتوت ولایت فقیه است ... پس به پیش، به پیش!» (بیانیه پیرامون قیام پرتوان مردم ایران علیه تبهکاران حاکم) 

سپاس که به من گوش کردید و پوزش که حرفهایم طولانی شد.

دوشنبه ۶ دی ۱۴۰۰ - ۲۷ دسامبر ۲۰۲۱

 

نبرد خلق شماره ۴۴۶ - آدینه ۱ بهمن ۱۴۰۰ - ۲۱ ژانویه ۲۰۲۲

https://t.me/nabard_khalgh

بازگشت به صفحه اول