جنبش رنگین کمان بیشماران (دی ۱۴۰۰) گردآوری و تنظیم: پویا رضوانی
در ماه گذشته کارگران و تهیدستان در واکنش به این شرایط فلاکت باری که به آنها تحمیل شده، به اشکال گوناگون دست به اعتراض زدند. در مجموعه خبرهای این شماره نبرد خلق، خلاصه دستکم ۲۸۴ حرکت از جانب کارگران، کشاورزان، تهیدستان و مزدبگیران را خواهید خواند. اخبار حرکتهای اعتراضی معلمان، دانشجویان و پرستاران در این ماه به طور جداگانه در ماهنامه نبردخلق منتشر می شود.
چهارشنبه ۱ دی *اهالی شمس آباد شهرستان رفسنجان برای اعتراض به حفر چاه در نزدیک روستای شان دست به تجمع مقابل استانداری کرمان زدند. به گزارش ایرنا، تجمع کنندگان که بیشتر زنان بودند گفتند با توجه به شرایط خشکسالی و کمبود آب، حفر این چاه، روستای شان را با مشکل مواجه خواهد کرد. روستای شمس آباد از توابع نوق شهرستان رفسنجان در شمال استان کرمان قرار دارد. یکی از بانوان روستا که خود را مهدویان معرفی کرد با بیان اینکه روستای شمس آباد در تامین آب خودش با مشکل مواجه است گفت: ما شنیده ایم که حفر چاه برای تامین آب کشاورزی سایر مناطق است که ما مخالف آن هستیم. این بانوی معترض تاکید کرد: جمعیت روستای ما پنج هزار نفر است و ما حتی حاضر شدیم به چند روستای اطراف هم آب شرب بدهیم، اما این چاه جدید زندگی مردم روستا را تحت تاثیر قرار خواهد داد زیرا ما هم با خشکسالی مواجه هستیم.
*کارگران شرکت سنگ آهن مرکزی شهرستان بافق، در اعتراض به عدم رسیدگی به مطالبات شان دست به اعتصاب زده و مقابل درب ورودی معدن چغارت تجمع کردند. به گزارش ایلنا، روز گذشته در اقدامی ناگهانی توسط مدیرعامل صندوق بازنشستگی فولاد، مجتبی حمیدیان به عنوان مدیرعامل شرکت سنگ آهن بافق معرفی شد؛ حکمی که بدون هماهنگیهای استانی صادر شده است.
*شماری از سهامداران زیان دیده بورس، در اعتراض به افت شاخص بورس و از دست رفتن سرمایه های شان، با در دست داشتن نوشته هایی مقابل ساختمان مجلس، دست به تجمع زدند. به گزارش دیده بان ایران، معترضان از مسئولان خواستند که از سرمایه های خُرد بازار بورس حمایت کرده و مانع از منفعت طلبی برخی در بازار سرمایه شوند.
شنبه ۴ دی *شماری از دامداران سنتی استان گلستان با برپایی تجمع مقابل استانداری در گرگان به تبعیض بین دامداران سنتی و صنعتی در تخصیص نهاده ها منجمله توزیع کنسانتره اجباری (بی کیفیت و گران تولیدی کارخانجات خوراک دام) و دریافت نکردن به آندازه کافی نهاده های خام (جو، سبوس و ذرت)، خواهان تحقیق و تفحص از سازمان جهاد کشاورزی در خصوص شفاف سازی میزان نهاده های تخصیصی به کارخانجات خوراک دام و تولید و تحویل واقعی کنسانتره شدند. به گزارش برنا، کشف و محاسبه قیمت تمام شده شیر و گوشت با توجه به قیمت خوراک و علوفه، با در نظر گرفتن حاشیه سود حداقل ده درصدی برای دامداران و افزایش قیمت فرآورده های دامی (گوشت ،شیر،دام زنده) به نسبت افزایش قیمت نهاده نیز از دیگر دلایل تجمع اعتراضی دامداران گرگانی است.
*شماری از مهندسان معمار مقابل ساختمان وزارت راه و شهرسازی واقع در تهران، تجمع اعتراضی برگزار کردند. به گزارش معاصر، به گفته مهندسان معترض، آزمون نظام مهندسی امسال در حالی برگزار شده که بسیاری از سوالات با مشکل مواجه بوده و جواب صحیحی برای آن وجود نداشته است؛ این امر منجر به کاهش چشمگیر آمار قبول شدگان شده است. بر اساس این گزارش، وزارت راه و شهرسازی به عنوان مسئول رسیدگی به این موضوع، باوجود سپری شدن چند ماه، تاکنون هیچ واکنش و یا اقدامی عملی در این راستا انجام نداده است.
*گروهی از کارگران کارخانه اشباع تراورس شیرگاه، در اعتراض به عدم رسیدگی به مطالبات شان، در محوطه این کارخانه تجمع کردند. به گزارش صدا و سیما، این کارگران که در کارگاه لاجیم فعالیت دارند، سه ماه حقوق و ۱۶ ماه حق بیمه آنها پرداخت نشده است؛ این افراد خواستار پرداخت مطالبات خود و رسیدگی به خواسته های شان هستند. کارخانه اشباع تراورس حدود ۱۷۰۰۰ متر مربع سوله مسقف دارد که بر روی حدود ۱۰ هکتار زمین بنا شده است و تا دهه ۷۰ تنها کارخانه اشباع تراورس در کشور بود که با ورود تراورسهای بتنی رفته رفته از رونق افتاد. در کارخانه تراورس چوب زیرساختهای مناسب برای تغییر کاربری صنایع مختلف تولید میشود.
یکشنبه ۵ دی *به گزارش شورای بازنشستگان ایران، شماری از سرایداران و خدمتگزاران مدارس استان تهران مقابل ساختمان مجلس تجمع کردند، تجمع این شهروندان در اعتراض به وضعیت بد معیشتی خود صورت گرفت.
*به گزارش تلگرام شورای بازنشستگان ایران، شماری از بازنشستگان و مستمری بگیران صندوق بازنشستگی فولاد در شهرهای اهواز، اصفهان و دامغان دست به تجمع زدند. بازنشستگان معترض در این تجمعها، با در دست داشتن پلاکاردها و سر دادن شعارهایی از جمله «نه مجلس نه دولت، نیستن به فکر ملت» خواهان تحقق مطالبات معیشتی و حقوقی خود شدند.
همزمان شماری از بازنشستگان مخابرات در اعتراض به عدم رسیدگی به مطالبات خود، مقابل ساختمان وزارت ارتباطات تجمع کردند. در همین روز شماری از بازنشستگان و مستمری بگیران تأمین اجتماعی در اهواز در خیابان های این شهر دست به راهپیمایی و تجمع اعتراضی زدند و در کرمانشاه بازنشستگان تامین اجتماعی تجمع کردند. همزمان کارگران بازنشسته معدن سنگرود در البرز غربی برای اعتراض به عدم پرداخت مطالبات مبنی بر بی توجهی ایمیدرو و سازمان تامین اجتماعی نسبت به پرداخت خسارت دست به تجمع مقابل مجلس زدند و سپس مقابل ساختمان شرکت تهیه و تولید مواد معدنی به تجمع شان را ادامه دادند.
دوشنبه ۶ دی *کارگران سبلان پارچه برای سومین روز متوالی در سالن تولید این شرکت تجمع اعتراضی برگزار کردند. به گزارش ایران کارگر، دور جدید تجمع کارگران این شرکت که از روز شنبه شروع شده به خاطر این است که روند اخراج کارگران این کارخانه سرعت پیدا کرده و بهگفته برخی کارگران به ۱۸۰نفر هم رسیده است. کارگران معترض در ۲ روز گذشته نیز در این شرکت تجمع اعتراضی برگزار کرده بودند.
سه شنبه ۷ دی *جمعی از کارگزاران مخابرات روستایی کشور از استانهای بوشهر، فارس و گیلان در ادامه اعتراض به بلاتکلیفی استخدامی و سطح پایین حقوق برای باری دیگر دست به تجمع مقابل مجلس زدند. به گزارش ایلنا، چند صد نفر از کارگزارانِ مخابرات روستایی از استانهای مختلف کشور خواستار اجرای آییننامه استخدامی شرکت مخابرات؛ رفع تبعیض و برقراری عدالت مزدی سدند. آنها افزودند: چرا کارکنان رسمی مخابرات شهری حدود بیست میلیون تومان حقوق میگیرند و ما که در دورافتاده ترین روستاها کار نگهداری دکلهای مخابراتی و خدمترسانی به مشترکان را انجام می دهیم، فقط پنج میلیون تومان دریافتی داریم؟
چهارشنبه ۸ دی *کارگران نیروگاه گازی خلیج فارس واقع در شمال شرقی بندرعباس و در منطقه قلعه قاضی، برای اعتراض به واگذاری این واحد به شستا و عدم اجرای طرح طبقه بندی مشاغل مانع از ورود مدیران مدعی خرید شستا و مدیرعامل و هیأت مدیره نیروگاه به داخل نیروگاه شدند و آنان را به بیرون از نیروگاه هدایت کردند و شب را در محل کارشان به سحر رساندند و روز چهارشنبه ۸ دی به تجمع شان ادامه دادند. به گزارش فارس، کارگران این نیروگاه خواستار تغییر مدیرعامل و مدیران داخلی این نیروگاه به دلیل انفعال در برابر واگذاری آن هستند و از سوی دیگر خواستار اجرای طرح طبقه بندی مشاغل در این واحد نیروگاهی با توجه به تصویب و ابلاغ آن از سوی وزارت کارند.
پنجشنبه ۹ دی *به گزارش کمپین فعالان بلوچ، جمعی از کارگران بیکار در روستای اومار از توابع دهستان سفیدابه واقع در شهرستان نیمروز، همزمان با بازدید حسین مدرس خیابانی، استاندار سیستان و بلوچستان از معدن مس کیچی، برای اعتراض به استخدام نکردن نیروهای بومی در این معدن و بی اعتنایی مسئولان نسبت به حل معضل بیکاری در محل این معدن دست به تجمع زدند.
آدینه ۱۰ دی *شماری از شهروندان شهرستان گالیکش واقع در استان گلستان در حمایت از محمدحسین گرگیج امام جمعه سابق اهل سنت آزادشهر، دست به تجمع و راهپیمایی زدند.به گزارش هرانا، گفته می شود راهپیمایی این شهروندان، با حضور نیرو های امنیتی و انتظامی، همراه بوده است. روز جمعه ۲۶ آذر نماینده ولی فقیه در استان گلستان در اقدامی غیرمعمول محمدحسین گرگیج، امام جمعه اهل سنت آزادشهر را عزل کرد. عزل این روحانی اهل سنت در پی ایراد سخنانی در خصوص مباحث دینی صورت گرفت.
شنبه ۱۱ دی *تعدادی از مردم روستای زردین تفت، با در دست داشتن پلاکاردهایی مقابل ساختمان استانداری در شهر یزد، دست به تجمع اعتراضی زدند. به گزارش صدا و سیما، این شهروندان که به طرح حفر چاه جدید در این روستا برای انتقال آب آشامیدنی به شهر معترض هستند، گفتند: با حفر ۱۰ حلقه چاه عمیق در این دهستان، عملا اکثر قناتها خشک و دامداری و کشاورزی این روستا به مرز نابودی رسیده است. اهالی دهستان زردین تفت گفتند، در حالی که ما آب برای خوردن نداریم، صاحبان صنایع فولاد با حفر چاه عمیق جدید، آب این دهستان را به صنایع فولاد خود منتقل میکنند. به گفته اهالی، صاحبان این صنایع با انتقال آب تاکنون بیش از ۱۰۰ رشته از قناتهای این دهستان را خشکانده اند.
*سحرگاه روز شنبه، دهها نیرو و خودروی نظامی و امنیتی رژیم با یورش به روستای «شورو» در بخش کورین از توابع شهرستان زاهدان با مردم این روستا درگیر شدند. به گزارش بامی استار، در این درگیری شش تن از شهروندان بلوچ و پنج تن از نیروهای نظامی کشته و چهار نفر دیگر از این نیروها زخمی شدند.
*شماری از کارگران بازنشسته شرکت مخابرات راه دور شیراز، مقابل ساختمان خانه کارگر این شهرستان، دست به تجمع اعتراضی زدند. بر اساس گزارش ایلنا، تجمع کارگران بازنشسته در اعتراض به تداوم «اجرایی نشدن مصوبات استانداری فارس توسط دولت» که از دهه ۸۰ بلاتکلیف باقی مانده، صورت گرفته است؛ آنها خواهان پرداخت مطالبات ایام اشتغال خود هستند.
یکشنبه ۱۲ دی *گروهی از بازنشستگان معدن سنگرود در اعتراض به عدم رسیدگی به وضعیت بازنشستگی خود، بار دیگر مقابل ساختمان مجلس دست به تجمع زدند. به گزارش ایلنا، این بازنشستگان گفتند؛ در حالی که کمیسیون اصل ۹۰ مجلس سازمان تامین اجتماعی و ایمیدرو را مکلف به پرداخت خسارت به این بازنشستگان کرده است، تاکنون هیچ خسارتی به آنها پرداخت نشده و این بازنشستگان همچنان بلاتکلیف هستند. همزمان شماری از بازنشستگان و مستمری بگیران تأمین اجتماعی رشت، مقابل اداره کل تامین اجتماعی این شهرستان تجمع کردند. در همین روز جمعی از بازنشستگان و مستمری بگیران صندوق بازنشستگی فولاد در شهرهای اصفهان، اهواز و تهران مقابل ساختمان این صندوق در این شهرها تجمع کردند و شماری از بازنشستگان تامین اجتماعی استان خوزستان، مقابل ساختمان اداره کل سازمان تامین اجتماعی این استان تجمع کردند.
*کارگران «رنگین نخ» که در اعتراض به عدم دریافت مطالبات معوقه خود از سال ۹۲ در بلاتکلیفی به سر می برند، با تجمع مقابل ساختمان استانداری سمنان پیگیر مطالبات خود شدند. به گزارش ایلنا، یکی از کارگران حاضر در این تجمع گفت: ما کارگران دست کم ۵۰ نفر هستیم که از سال ۹۲ پیگیر مطالباتمان از مسئولان شهرستانی و استانی هستیم اما متاسفانه بعد از گذشت هشت سال هنوز هیچ اقدامی در جهت پیگیری مطالبات انجام نشده است. یکی دیگر از کارگران بیکار شده کارخانه «رنگین نخ» که در شهرک صنعتی شرق سمنان واقع شده است، با یادآوری این مطلب که به دلیل کمبود منابع مالی و سایر مسایل مدیریتی، مشکلات آنها از چند سال قبل آغاز شده است، افزود: دلیل پرداخت نشدن معوقات مزدی و سنواتی من و سایر همکارانم، کمبود نقدینگی و نبود منابع مالی بوده است.
*رانندگان ماشین آلات سواری پالایشگاه دوازدهم پارس جنوبی در اعتراض به پرداخت نکردن مطالبات و حقوق پایین اعتراض و اعتصاب کردند. به گزارش شورای سازماندهی اعتراضات کارگران پیمانی نفت، وضعیت رانندگان سرویسهای ایاب و ذهاب پالایشگاههای پارس جنوب به شدت نامناسب است و آنها از مزایایی چون سختی آب و هوا محروم هستند. کار پیمانی و موقت، نداشتن امنیت شغلی یک معضل سراسری برای همه کارگران و کارکنان شاغل در نفت است. خواست فوری کارگران نفت برچیده شدن بساط پیمانکاران و لغو قوانین برده وار مناطق ویژه اقتصادی است.
*جمعی از اهالی شهرک یاغچیان تبریز برای اعتراض به تغییر تصمیم ایجاد فضای سبز در آن منطقه به احداث پمپ بنزین دست به تجمع زدند. به گزارش آناج، قرار بود زمین بزرگی در شهرک یاغچیان تبریز به فضای سبز و محیط ورزشی تبدیل شود ولی در ادامه تصمیم به احداث جایگاه پمپ بنزین در این محل گرفته شده است. یکی از اعضای شورای قلابی شهر در واکنش به اعتراض اهالی یاغچیان که قرار است در حاشیه برجهای قائم جایگاه پمپ بنزین ایجاد شود، گفت: این موضوع ارتباطی با شهرداری ندارد. اهالی این شهرک بر این باورند که این برجها از طریق سپاه پاسداران ساخته می شود.
سه شنبه ۱۴ دی *بیش از ۱۰۰ نفر از سرمایه گذاران مجتمع آدینه رشت مقابل ساختمان بیدادگستری گیلان و سپس مقابل این مجتمع دست به تجمع اعتراضی زدند. به گزارش صدا و سیما، تجمع کنندگان، نسبت به تاخیر ساخت این مجتمع که قرار بوده در سال ۹۲ به آنها تحویل داده شود، اما با گذشت ۸ سال از آن زمان هنوز نیمه کاره مانده است و به کندی پیش می رود اعتراض دارند. ساخت مجتمع آدینه از سال ۸۸ آغاز شد و اکنون با گذشت ۱۲ سال حدود ۵۰ درصد پیشرفت کار دارد.
*جمعی از اهالی روستاهای تابعه دهستانهای نصرآباد و علی آباد در اطراف یک واحد دامی واقع در نزدیکی این روستاها دست به راهپیمایی و تجمع زدند. به گزارش صدا و سیما، آنها خواستار توجه و اقدام فوری مسئولان در خصوص دفع غیربهداشتی فضولات دامی یک واحد گاوداری که بدون در نظر گرفتن شرایط زیست محیطی در نزدیکی این روستاها و چاههای آب آشامیدنی و قنوات احداث گردیده هستند. آنها خاطرنشان کردند که تا به حال بارها و بارها با نامه نگاری، مراجعه به بخشداری، فرمانداری و نمایندگان مجلس در ادوار مختلف و دیگر دستگاههای مسئول این مساله را مطرح و پیگیری نموده اند، اما متاسفانه اقدامی در جهت رفع این مشکل برداشته نشده است و مردم به دلیل آلودگی هوا، آب آشامیدنی و کشاورزی و از بین رفتن محصولات کشاورزی و به خطر افتادن سلامت خود چاره ای جز تجمع اعتراضی نداشته اند.
*کارگران پتروشیمی رجال واقع در منطقه ویژه اقتصادی بندر امام برای اعتراض به عدم تبدیل وضعیت و پرداخت نشدن حق بدی آب و هوا ، تعطیل کاری و جمعه کاریها، برای هفتمین روز متوالی در محل کار خود تجمع کردند. به گزارش ایلنا، تجمع کنندگان گفتند: قراردادها در شرکت از یک ماهه شروع و تا یک سال نیز وجود دارد و یک نسخه از این قراردادها در اختیار کارگرها قرار داده نمی شود. کارگری که مستمر کار میکند باید قرارداد دائمی یا یک ساله با آن بسته شود. بدی آب و هوا و شرایط اقلیمی از دیگر مسائلی است که به آنها پرداخت نمی شود، در صورتی که سایر شرکتها آن را پرداخت می کنند. روز سه شنبه ۱۴ دی با حضور تعداد کثیری از مزدوران سرکوبگر نیروی انتظامی، از ادامه دهمین روز اعتصاب کارگران پتروشیمی رجال جلوگیری شد.
چهارشنبه ۱۵ دی *جمعی از متقاضیان «مسکن ملی» در سقز، داخل ساختمان اداره راه و شهرسازی این شهرستان، دست به تجمع اعتراضی زدند. به گزارش موکریان، حاضران در این تجمع، با اشاره به دریافت پیامی مبنی بر لزوم در پرداخت مرحله دوم اقساط خود به مبلغ ۵۰ میلیون تومان، عنوان کردند: پس از گذشت بیش از یک و نیم سال و پرداخت ۴۰ میلیون تومان اولیه، طرح ملی مسکن در سقز هنوز در ابتدای کار و آماده سازی زمین است و فعالیت عمرانی خاصی نداشته که درخواست پرداخت مرحله دوم را نموده اند؛ در حالی که طبق قانون پرداخت مرحله دوم باید بعد از اتمام پایه ریزی صورت گیرد.
*شماری از کشاورزان شهرستان فلاورجان در استان اصفهان، برای اعتراض به عدم رسیدگی به مطالبات شان، داخل ساختمان اداره جهاد کشاورزی این شهرستان دست به تجمع اعتراضی زدند. به گزارش اتحادیه آزاد کارگران ایران، کشاورزان معترض گفتند: در چند روز اخیر باوجود مراجعات پی در پی کشاورزان به مرکز جهاد کشاورزی شهرستان فلاورجان، هیچکدام از مسئولان حاضر به ارائه پاسخی صریح و روشن به ما نشدند و مطالبات کشاورزان کماکان به صورت بلاتکلیف باقی مانده است.
*کارگران مجتمع پتروشیمی متانول کاوه در سواحل غربی شهرستان دیر (استان بوشهر) واقع در پارس شمالی برای نهمین روز متوالی، در اعتراض به سطح نازل حقوق، قراردادها، شرایط نامناسب کاری، نداشتن امنیت شغلی و یکه تازی کارفرمایان زیرسکوت مصلحتی مقامات استانی، کشوری و حتی اداره کار، به اعتصاب ادامه دادند. بر پایه گزارش نفت ما، آنها به وضعیت اسفناکی که از حیث حقوق، مزایا و شرایط کار معترضند، صدای اعتراضی که به گفته خودشان به دلیل لابیگری و نفوذ پتروشیمی کاوه در بین مقامات استانی، کشوری و حتی اداره کار به جایی نمی رسد.
شنبه ۱۸ دی *شماری از خانواده های جانباختگان هواپیمای اوکراینی به مناسبت دومین سالگرد سرنگونی این هواپیما و از دست رفتن عزیزان شان، در فرودگاه «خمینی» واقع در تهران گرد هم آمدند و سپس در محل سقوط هواپیما در شاهدشهر تجمع اعتراضی برگزار کردند. بنا به گزارشها و ویدئوهای بسیاری که در شبکه های اجتماعی منتشر شده، این شهروندان خواهان روشن شدن حقیقت این ماجرا پس از سپری شدن دو سال و همچنین محاکمه افراد دخیل و سهیم در واقعه ساقط شدن هواپیمای مذکور هستند. در این تجمع خانواده ها شعارهایی از قبیل «حقیقت، عدالت» و «دادخواهی» سر دادند.
*جمعی از تولیدکنندگان و صنعتگران جلفا، در ورودی فازهای صنعتی این شهرستان، دست به تجمع اعتراضی زدند. به گزارش صدا و سیما، این شهروندان به قانون جدید «اخذ ۹ درصد مالیات بر ارزش افزوده» اعتراض کردند. بر اساس قانون بودجه امسال، مناطق آزاد تجاری و صنعتی نیز مشمول پرداخت مالیات بر ارزش افزوده هستند.
*گروهی از رانندگان تریلی مقابل پارکینگ ایران خودروی تبریز در شهر ممقان، دست به تجمع زدند. به گزارش صدا و سیما، رانندگان معترض بیش از یک هفته به صورت شبانه روزی، به دلیل عدم رسیدگی به مطالبات شان مثل پرداخت معوقات مزدی، در این محل دست به اعتصاب و تجمع زده اند. به گفته رانندگان معترض، شرکت ایران خودرو، حمل خودروهای سواری را به شرکتهای پیمانکاری واگذار کرده و این شرکتها با رانندگان قرارداد بسته اند. رانندگان گفتند که؛ بیش از یک سال است که شرکت پیمانکار به رانندگان بدهکار است و هیچ اقدامی در راستای پرداخت مطالبات آنها صورت نگرفته است.
*شماری از رانندگان شرکت واحد اتوبوسرانی تهران، در پی فراخوان قبلی دست به اعتراض زدند. به گزارش سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه، این رانندگان با روشن نگه داشتن چراغهای اتوبوس و حرکت با سرعت کم در مسیر ترددشان، اعتراض خود را نسبت به نادیده گرفته شدن مطالبات شان نشان دادند.
*کارگران پروژه تونل آزادراه منجیل برای اعتراض به عدم دریافت مطالبات معوقه خود در محوطه کارگاه و محل فعالیت پیمانکار اصلی تجمع کردند. به گزارش ایلنا، یکی از کارگران معترض گفت: کارفرمای شرکت مجری ساخت پروژه تونل شماره سه و چهار محور منجیل به رشت در محدوده رودبار که مسئولیت حدود ۲۰۰ کارگر را برعهده دارد، باوجود متوقف کردن این پروژه عمرانی، مطالبات عقب افتاده کارگران را نمیپردازد. وی ادامه داد: در مراجعه به دفتر کارفرما و طرح درخواست حقوق، او عملی شدن این امر را منوط به پرداخت مطالبات معوقه کارفرمای اصلی شد اما ظاهرا نه کارفرمای اصلی و نه پیمانکار پروژه زیر بار پرداخت مطالبات کارگران نمیروند. *کارکنان موسسه مالی و اعتباری کاسپین برای اعتراض به نداشتن امنیت شغلی دست به تجمع مقابل استانداری گلستان زدند. به گزارش ایسنا، تجمع کنندگان علت تجمع خود را عدم امنیت شغلی و فقدان شفافیت آینده کار خود دانسته و اعلام کردند که با این وضعیت همه ما در حال بیکار شدن هستیم.
*جمعی از کشاورزان امامزاده جعفر گچساران برای اعتراض به حفر چاه عمیق توسط جهاد کشاورزی دست به تجمع در محل زدند. به گزارش فانوس زاگرس، کشاورزان گفتند؛ حفر چاه عمیق باعث کم شدن آب یا خشک شدن آب در این منطقه و لطمات جبران ناپذیری به کشاورزان این منطقه می شود .
یکشنبه ۱۹ دی *شماری از کارکنان قوه قضاییه کشور طی دو روز متوالی دستکم در ۹۱ شهر و شهرستان مختلف (با تکرار) از جمله دلیجان، چابهار، ارومیه، زرینشهر، یزد، ایذه، سمنان، قم، بوشهر، مبارکه، قصرشیرین، تبریز، مهدیشهر، سقز، اردبیل، آغاجاری، رزن، کرمان، شاهرود، دشتی، اهواز، کوثر، ورامین، لاهیجان، تهران، گنبدکاووس، نهاوند، تربت حیدیریه، اراک، جوانرود، لنجان، ابرکوه، ایلام، بهاباد، رودسر، مریوان، شهرکرد، نیکبخت، خانمیرزا، بهمئی، قدس، کرمانشاه، ملایر، ساوه، کهنوج، چناران، بیرجند، اسلام آباد غرب، آذرشهر، بندرعباس، بابلسر، میامی و شیراز، دست به تجمع اعتراضی زدند. کارکنان دادگستری کشور نسبت به پایین بودن حقوق و رد طرح تسری فوق العاده خاص در دولت و مجلس اعتراض کردند. به گزارش هرانا کارکنان مجتمعهای قضایی در روز اول در ۵۶ شهر در روز دوم دستکم در ۳۶ شهر و شهرستان تجمع کردند. معترضان در این تجمعات خطاب به دولت و مجلس شعارهایی از جمله «دروغگو، دروغگو» و «رییسی دروغگو» سر دادند. برخی دیگر از شعارها: مشکل ما حل نشه، عدلیه تعطیل میشه/ مجلس بیکفایت، مرگ بر این عدالت/ دولت خیانت می کند، مجلس حمایت می کند/ شعار نده عمل کن/ دروغگو، دروغگو، برو بگو خودش بیاد، قالیباف، ننگت باد، ننگت باد. یک روز پس از این تجمع اعتراضی، منتظری، بیدادستان تبهکار کل کشور، اعتصاب و اعتراض کارکنان قوۀ قضاییه را خلاف شرع، و آن را ناشایست دانست و کارکنان قضائیه را تهدید کرد.
*گروهی از مالباختگان موسسه مالی کاسپین، مقابل ساختمان بانک مرکزی در تهران، تجمع اعتراضی برگزار کردند. به گزارش هرانا، شهروندان معترض با سردادن شعارهایی از جمله «نه قاضی نه دولت نیستن به فکر ملت» خواستار رسیدگی به مطالبات شان شدند. به گفته معترضان؛ باوجود گذشت ۵ سال، سپرده گذاران این موسسه به اصل، سود، و ضرر و زیان سرمایه خود نرسیده اند.
*جمعی از مالباختگان خودرو شهرستان کهگیلویه دست به تجمع مقابل بیدادگستری این شهرستان زدند و خواهان تسریع در تعیین تکلیف پرونده قضایی استرداد و بازپس گیری اموال خود شدند. معترضان به خبرنگار کبنا گفتند:با گذشت چند ماه از دستگیری فرد متهم، تاکنون اتفاق خاصی در این زمینه رخ نداده است.
*جمعی از بازنشستگان و مستمری بگیران صندوق بازنشستگی فولاد در شهرهای أصفهان، خوزستان و دامغان مقابل ساختمان این صندوق در مرکز این استانها، تجمع کردند. به گزارش ایلنا، بازنشستگان صنعت فولاد در دامغان به بی عدالتیهای موجود در پرداخت حقوق و سایر موارد مقابل دفتر کانون بازنشستگان شرکت فولاد واقع در خیابان قیصریه دامغان تجمع کردند. بازنشستگان صنعت فولاد پلاکاردهایی با شعارهای «عقد قرارداد بیمه های درمانی با تعرفه ها و فرانشیزهای آییننامه درمان فولاد»، «ماهیت حقوقی صندوق فولاد دولتی است، بودجه آن چرا در جدول متفرقه های قانون بودجه است؟!»، «چرا نظارتی بر مصوبات مجلس و دولت و تبعیت از احکام قوه قضاییه در صندوق فولاد نیست؟» و ... در دست داشتند.
دوشنبه ۲۰ دی *به گزارش شورای بازنشستگان ایران، جمعی از پرسنل بازنشسته نیروی انتظامی ایلام، مقابل کانون بازنشستگان تجمع کردند. تجمع این افراد در اعتراض به عدم اجرای همسانسازی حقوق خود و همچنین نادیده گرفتن خواسته و مطالبات آنها صورت گرفته است.
*شماری از رانندگان بخش خصوصی شرکت واحد تهران، مقابل ساختمان نهاد ریاست جمهوری دست به تجمع زدند. به گزارش سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه، تجمع این رانندگان در اعتراض به عدم رسیدگی به مطالبات شان صورت گرفته است. معترضان شعار می دادند: تا حقتو ندادند استارت نزن راننده/ شرکتهای خصوصی منحل باید گردد/ سختی کار و بیمه حق مسلم ماست/ بازسازی اتوبوس حق مسلم ماست.
*جمعی از پیمانکاران طرف قرارداد با شهرداری مشهد، مقابل ساختمان شهرداری تجمع کردند. به گزارش رکنا، معترضان در این تجمع با در دست داشتن پلاکاردهایی، درخواست پرداخت حقوق خود که گاهی حدود یک سال است پرداخت نشده را داشتند. آنها همچنین تنها راه حل این مشکلات را گفت و گوی مستقیم با شهردار دانستند.
*تعدادی از کارگران پتروشیمی مارون دست از کار کشیده و در محوطه این شرکت تجمع کردند. به گزارش شورای سازماندهی اعتراضات کارگران پیمانی نفت، در حالی که حراست شرکت کارگران اعتصابی را به اخراج تهدید کرده، کارگران پیگیر مطالبه خود هستند. خواست کارگران پیمانی افزایش حقوقها مطابق ارقام ارائه شد ه از جانب کارگران در رده های مختلف تخصصی است و مزد هیچ کارگری نباید کمتر از خطر فقر ١٢ میلیونی اعلام باشد.
*جمعی کارگران پروژه پایانه نفتی قشم، شرکت تیو انرژی، با برگزاری تجمع اعتراضی در محوطه محل کار خود خواستار رسیدگی به مطالبات شان شدند. به گزارش شورای سازماندهی اعتراضات کارگران پیمانی نفت، این کارگران دلیل تجمع خود را اعتراض به عدم پرداخت ۳ ماه حقوق معوقه و پایین بودن دستمزد خود عنوان کردند. خواست فوری کارگران در همه بخشهای صنعت نفت برچیده شدن بساط پیمانکاران و افزایش دستمزدها و پرداخت به موقع آن و عمل به وعده های داده شده است.
*گروهی از مالباختگان و حوالهداران شرکت سایپا دیزل مقابل این شرکت دست به تجمع اعتراضی زدند. به گزارش شورای بازنشستگان ایران، این شهروندان باوجود گذشت چند ماه از زمان پرداخت مبالغ تعیین شده، موفق به دریافت خودروهای خود نشده اند و شرکت سایپا دیزل از عمل به تعهدات خود و تحویل خودروهای مشتریانش سر باز نهاده است؛ این درحالی است که شهروندان معترض در سال ۱۳۹۵ در طرح ساماندهی و تعویض خودروهای فرسوده ثبت نام کرده بودند و قرار بود سال ۹۶ خوردروهای شان تحویل داده شود.
سه شنبه ۲۱ دی *شماری از زنان مددجو در مرکز جامع کاهش آسیبهای زنان واقع در منطقه ۱۲ شوش، مقابل ساختمان شهرداری این منطقه تجمع کردند. به گزارش شهروند آنلاین، چندی پیش حکم تخلیه این مرکز به دادسرای ناحیه ۳۷ ارسال شده بود. افزون بر این، آب مرکز جامع کاهش آسیبهای زنان شوش توسط شهرداری قطع شده است؛ زنان مددجو خواهان رسیدگی به این وضعیت هستند.
*کارگران کارخانه واگن سازی تهران برای اعتراض به سطح پایین حقوق و عدم پرداخت به موقع آن برای چندمین روز متوالی از رفتن برسرکار خودداری کردند به گزارش تسنیم، مدیر عامل شرکت واگن سازی تهران درباره اعتراض کارگران این شرکت گفت: ۲ هفته گذشته همکاران ما در کارخانه و برخی تعمیرگاهها نسبت به دیرکرد پرداخت حقوق و مزایای خود اعتراض داشتند.
چهارشنبه ۲۲ دی *کارگران معدن طاشکوییه برای اعتراض به سطح پایین حقوق دست از کارکشیدند وت جمع کردند. به گزارش بافق فردا، یکی از کارگران این معدن با بیان اینکه وضعیت اقتصادی و مالی مناسبی نداریم گفت: حقوق کارگر زیرزمین در عمق ۲۵۰ متر از زمین بدون غیبت و اضافه کاری ۴ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان است. وی افزود: قرارداد سه ماهه به دلیل مکانیزه شدن معدن به یک ماهه کاهش یافته است چون نیاز به کارگر ندارند.
*شماری از کارگران معدن چادرملو برای اعتراض به عدم اجرای حکم بازگشت به کارشان مقابل درب ورودی مجتمع تجمع کردند. به گزارش یزد فردا، براساس رای شعبه اول دادگاه عمومی حقوقی اردکان شرکت چادرملو مکلف به بازگشت به کار این کارگران است.
*کارگران سد شفارود رضوانشهر (استان گیلان) در اعتراض به عدم پرداخت معوقات مزدی خود برای پانزدهمین روز متوالی در محوطه کارگاه این سد دست به تجمع اعتراضی زدند. به گزارش شورای بازنشستگان ایران، این کارگران حدود ۷ماه است که حقوق نگرفته و حدود ۴ ماه هم حق بیمه این کارگران پرداخت نشده است. ساخت سد شفارود از شهریور ماه امسال متوقف شده و حدود ۸۰۰ کارگر آن بیکار شده اند.
*رانندگان استیجاری شرکت توزیع برق گیلان در اعتراض به سطح نازل حقوق دست از کارکشیدند و با به صف کردن خودروهای شان تجمع کردند. به گزارش ایلنا، تعدادی از تجمع کنندگان گفتند: حدود ۱۸۰راننده استیجاری شرکت توزیع برق گیلان هستیم که تحت مسئولیت یک شرکت پیمانکار برای جابجایی و انتقال سیمبانان فعالیت داریم. حقوق و مزایایی که طبق قرارداد بابت دستمزد از پیمانکار دریافت می کنیم، کافی نیست و کفاف زندگی و حتی مخارج خودروهای ما را نمیدهد.
*جمعی از اهالی روستای قلعه نو شمس آباد دزفول برای اعتراض به زمین خواری مقابل فرمانداری ویژه این شهرستان دراستان خوزستان اجتماع کردند. به گزارش فارس، یکی از تجمع کنندگان گفت: حدود چهار هکتار از اراضی ملکی روستای قلعه نو قریب به ۶۰ سال پیش طبق توافقات میان بزرگان و مالکان، تقسیمات مورد توافق صورت گرفت. او افزود: در سالهای اخیر با مطرح شدن طرحی بنام طرح هادی، و اجرای آن در این زمینها، پیگیریهای صورت گرفت و مجوزهای لازم کشوری، استانی و شهرستانی اخذ شد. وی ادامه داد: حتی در طول مدت اخذ مجوزها هیچ مشکلی بر سر مالکیت و سند زمینها پیش نیامد و با طی کردن مسیر قانونی در حال حاضر ساخت و سازهای طرح هادی در این اراضی صورت می گیرد. او گفت: مدتی است که یک نفر به نمایندگی از فرزند یکی از مالکان اسبق و با وساطت فردی دیگر ادعای مالکیت اراضی را دارد و باوجود نادرست بودن ادعای وی متاسفانه دادگاه حکمی صادر کرده که موجب توقف اجرای طرح هادی روستای قلعه نو شده است.
آدینه ۲۴ دی *جمعی از شهروندان چابهار در اعتراض به عدم تکمیل و تحویل منازل خود، باوجود وعده های اداره بنیاد مسکن استان سیستان و بلوچستان، در محل پروژه پنجاه واحدی عثمان آباد رمین، دست به تجمع اعتراضی زدند. به گزارش رسانک، حدود چهار سال قبل اعضای پروژه با پرداخت شصت و یک میلیون و پانصد هزار تومان عضو شدند. با این حال بیش از نود درصد منازل، تکمیل و تحویل داده نشده اند. مدیریت پروژه نیز هیچ دلیلی برای تعطیلی آن به اعضایش ارائه نداده است.
شنبه ۲۵ دی *کارگران شهرداری کوت عبدالله در اعتراض به عدم پرداخت ماهها حقوق و حق بیمه دست به تجمع مقابل استانداری خوزستان زدند. به گزارش گروه اتحاد بازنشستگان، روز چهارشنبه ۲۲ دی نیز این کارگران در دو شیفت صبح و شب دست به اعتصاب زده بودند و از جمع آوری زباله ها از سطح شهرخودداری کرده بودند.
یکشنبه ۲۶ دی *برای چهارمین روز متوالی رانندگان بخش ترانزیت مرز باشماق اعتصاب کرده و حاضر نشدند از مرز بگذرند و داخل خاک عراق شوند. به گزارش تین نیوز، مشخص نبودن نرخ پایه کرایه و همچنین محلی برای نوبت دهی در اسکله رجایی بندر عباس برای ترانزیت کالا به اقلیم کردستان و افزایش قیمت سوخت اضافه بر مصرف در مرز باشماق از جمله دلایل این اعتراض است. اختصاص ندادن سوخت کافی به کامیون های ترانزیت برای سراسر اقلیم کردستان و تعریف سهمیه ۳۰۰ لیتری سوخت از طرف ارگان های مربوطه برای همه کامیون ها و برای تمام اقلیم از دیگر موارد مورد اعتراض رانندگان ترانزیت است.
*شماری از بازنشستگان و مستمری بگیران تأمین اجتماعی در شهرهای تبریز، اصفهان، کرمانشاه، خرمآباد، اهواز، رشت و قزوین مقابل ساختمان تامین اجتماعی شهر خود و در تهران مقابل مجلس دست به تجمع زدند. به گزارش شورای بازنشستگان ایران، بازنشستگان معترض برخی از مطالبات خود را افزایش مستمری های دریافتی در موازات خط فقر، اجرای قانون همسان سازی حقوق، اجرای دقیق ماده ۹۶ قانون تامین اجتماعی، رفع مشکلات بیمه تکمیلی، پرداخت پاداش آخر سال و همچنین محاسبه سوابق مشاغل سخت و زیان آور در محاسبات متناسب سازی، عنوان کردند. همزمان شماری از بازنشستگان مخابرات مقابل ستاد اجرایی واقع در تهران و جمعی از بازنشستگان و مستمری بگیران صندوق بازنشستگی فولاد البرز غربی در شهر لوشان و شماری از بازنشستگان صندوق بازنشستگی فولاد خوزستان و اصفهان مقابل ساختمان این صندوق در مراکز این استانها تجمع کردند.
دوشنبه ۲۷ دی *برای پنجمین روز، کارگران پروژه جاده دوبانده زاهدان به خاش به اعتصاب شان برای اعتراض به عدم پرداخت چند ماه حقوق و اهانت مدیر پروژه شرکت پارس به کارگران بلوچ، ادامه دادند. به گزارش ایلنا، کارگران پیمانی شاغل در پروژه ساخت جاده دو بانده خاش به زاهدان سه تا چهار ماه مطالبات مزدی پرداخت نشده، دارند. کارگران این پروژه عمرانی که از شهرها و روستاهای همجوار در پروژه ساخت جاده دو بانده خاش به زاهدان مشغول کارند، به دلیل مطالبات معوقه با مشکلات معیشتی دست و پنجه نرم می کنند.
سه شنبه ۲۸ دی *جمعی از کارکنان محیط زیست کشور با برپایی تجمع مقابل مجلس و برافراشتن پلاکاردها اعتراض شان را به سطح پایین حقوق نشان دادند. به گزارش آنا، تجمع كنندگان گفتند: سازمان حفاظت محیط زیست با حدود ۷۰۰۰ نفر كارمند وظیفه حفاظت، حراست و نگهبانی از آب، خاک، هوای مساحت ۱۶۴۸۱۹۵ کیلومترمربعی کشور را بر عهده دارد. کارشناسان و محیط بانان سازمان باوجود سختی کار و قرارگرفتن در شرایط سخت طبیعی و انسانی شامل برخورد با شکارچیان غیرمجاز، نمونه برداری از واحدها و صنایع آلاینده، پایش و نظارت بر اجرای پروژههای عظیم صنعتی، معدنی و عمرانی در اقصی نقاط کشور، پایین ترین سطح حقوق و مزایا دربدنه دولت را دارند.
چهارشنبه ۲۹ دی *درآستانه سالگرد فاجعه ساختمان پلاسکو، آتش نشانان تهران برای اعتراض به سطح پایین حقوق و مشمول مشاغل سخت وزیان آور نشدن مقابل شهرداری تهران تجمع کردند. به گزارش امتداد، یکی از تجمع کنندگان گفت: به دلیل مشکل معیشتی و شغلی، این تعداد از آتش نشانان امروز اینجا تجمع کرده اند و خواستار حق و حقوق کاملا قانونی شان هستند. او افزود: کار آتش نشانها هنوز جزو مشاغل سخت محسوب نمی شود. همین باعث می شود هزینه هایی که به عنوان حق و حقوق باید به آتش نشانها بدهند، به طور کامل و احسن پرداخت نشود.
*نیروهای شرکتی مخابرات استان گیلان (شرکت شسکام)، در اعتراض به عدم رسیدگی به مطالبات شان برای دومین روز متوالی دست از کار کشیده و در محل کار خود دست به تجمع زدند. به گزارش ایلنا، آنها دلیل تجمع خود را اعتراض به عدم اصلاح قراردادها، عدم اجرای صحیح طرح طبقه بندی مشاغل و مشکلات بیمه خود عنوان کردند.
*معلولان مالباخته تعاونی مسکن توانمند سازان خزر برای اعتراض به بلاتکلیفی و عدم پاسخگویی مسئولان دست به تجمع در زمین ساخت خانه ها واقع در آتشگاه رشت زدند. به گزارش دیار میرزا، مالباختگان معترض گفتند: مسئولان تعاونی مسکن توانمند سازان خزر در سال ۸۴ از ۲۹۰ عضو این تعاونی حدود ۵ میلیون پول دریافت کرده بودند، ولی هنوز بعد از گذشت ۱۴ سال به وعده خود عمل نکرده و هیچ خانه ای نساخته اند.
*جمعی از پرسنل شرکت آب و فاضلاب استان تهران، مقابل ساختمان این شرکت، تجمع اعتراضی برگزار کردند. حذف شرکتهای پیمانکاری و تبدیل قراردادهای موقت به دائم، از مهم ترین مطالبات این افراد به شمار می آید. بر اساس گزارش پرسون، طرح «ساماندهی استخدام کارکنان دولت» که بررسی آن از شهریور امسال در کمیسیون اجتماعی مجلس آغاز شده، تاکنون به نتیجه نرسیده است.
پنجشنبه ۳۰ دی *رانندگان اتوبوس های شهری ارومیه برای چهاردهمین روز متوالی در اعتراض به عدم تمدید قرارداد و پرداخت نشدن مطالبات به اعتصاب و تجمع شان ادامه دادند. به گزارش ایلنا، آذرماه سال گذشته، رانندگان اتوبوس بخش خصوصی در پی پرداخت نشدن مطالبات شان، دست به تجمع زدند، رئیس شورای شهر ارومیه با حضور در جمع رانندگان و بهره برداران بخش خصوصی، قول مساعد داد تا این مطالبات به صورت تقسیطی و ماهانه به حساب بهره برداران بخش خصوصی واریز شود پس از این دیدار، بخشی از مطالبات در دو مرحله به حساب بهره برداران واریز شد ولی این امر تداوم نداشت و با گذشت چند ماه، بار دیگر بهره برداران بخش خصوصی سازمان اتوبوسرانی در اعتراض به این وضعیت، دست به تجمع زده و از کار دست کشیدند. یکی از رانندگان شرط بازگشت به کار رانندگان حمل و نقل شهری ارومیه را تمدید قرارداد شهرداری با تمام بهره برداران بخش خصوصی عنوان کرد.
اخبار کوتاه منتشر شده در شبکه های اجتماعی
چهارشنبه ۱ دی: کارگران مخابرات خوی برای اعتراض به نداشتن امنیت شغلی و تهدید اخراج از کار، دست به تجمع در شرکت واقع در میدان مطهری این شهرستان در استان آذربایجان غربی زدند./ تعدادی از کارگران کارخانه ایران شکلات تبریز، در اعتراض به عدم رسیدگی به مطالبات شان، مقابل ساختمان این کارخانه دست به تجمع زدند. پنجشنبه ۲ دی: اعتصاب کسترده بازاریان و کسبه شهرهای کردستان از جمله سنندج، مریوان، کرمانشاه، نقده، بانه، بوکان و سایر شهرها در محکومیت اقدام جنایتکارانه رژیم در اعدام مخفیانه زنده یاد حیدر قربانی، زندانی سیاسی کرد. یکشنبه ۵ دی: تجمع اعتراضی کارگران و کارمندان مخابرات خوی/ تظاهرات مردم دارخوین در اعتراض به جانباختن ۱۰ هموطن در تصادف زنجیره ای/ جمعی از کشاورزان منطقه اسلام آباد لوتک شهرستان هامون در استان سیستان و بلوچستان برای اعتراض به قطعی سوخت با تراکتورهای خود دست به تجمع مقابل جایگاه سوخت منطقه زدند. دوشنبه ۶ دی: تجمع اعتراضی کارگران اخراج شده تهران جنوب مقابل درب فرمانداری بندر ماهشهر چهارشنبه ۸ دی: گروهی از بازنشستگان تامین اجتماعی در تهران، مقابل ساختمان مجلس، تجمع اعتراضی برگزار کردند. شنبه ۱۱ دی: رانندگان تاکسی همدان برای اعتراض به نرخ گذاریها و برخورد تعزیرات با آنها، با توقف خودروهای شان در خیابان مقابل ساختمان معاونت سازمان تاکسیرانی شهرداری همدان تجمع کردند./ جمعی از رانندگان شرکت واحد اتوبوسرانی، مقابل شورای فرمایشی شهر و شهرداری تهران، دست به تجمع اعتراضی زدند. معترضان خواستار اجرای طرح بازنگری طبقه بندی مشاغل و پرداخت مطالبات معوقه خود شدند. یکشنبه ۱۲ دی: گروهی از کارگران معدن مزرعه در شهرستان اهر، در اعتراض به عدم رسیدگی به مطالبات شان، در محل کار خود دست به تجمع زدند./ شماری از کارگران شرکت روی بندرعباس در اعتراض به کاهش مدت قراردادشان، مقابل استانداری هرمزگان تجمع اعتراضی برگزار کردند./ جمعی از کارکنان شرکت پست مقابل ساختمان وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در تهران دست به تجمع زدند. سه شنبه ۱۴ دی: گروهی از مالباختگان ریگان خودرو مقابل نهاد ریاست جمهوری تجمع کردند./ گروهی از آسیب دیدگان جنگ ایران و عراق، مقابل ساختمان بنیاد غارتگر «شهید» دست به تجمع زدند./ تجمع اعتراضی مردم ساوه برای افزایش دو نیم برابری قیمت مسکن مهر این شهر./ کارگران شهرداری خرمشهر برای اعتراض به عدم پرداخت مطالبات شان دست به تجمع مقابل فرمانداری ویژه این شهرستان دراستان خوزستان زدند. یکشنبه ۱۹ دی: آسیب دیدگان و قربانیان جنگِ ۸ ساله ایران و عراق مقابل بنیاد غارتگر موسوم به شهید و امور ایثارگران واقع در خیابان طالقانی تهران، تجمع اعتراضی برپا کردند./ اعتصاب ۷ روزه کارگران پیمانکار واحد تعمیرات قطار مترو کرج برای افزایش حقوق دوشنبه ۲۰ دی: شماری از کارکنان ترابری سد کارون ۳، مقابل ساختمان سازمان آب و برق خوزستان تجمع کردند./ شماری از اهالی شهر مجن، مقابل ساختمان بیدادگستری استان سمنان تجمع کردند./ مالباختگان رمز ارز جعلی کینگ مانی در اعتراض به کلاهبرداری چندین میلیاردی شرکت بادران دست به تجمع مقابل مجلس زدند. سه شنبه ۲۱ دی: کارکنان اداره آب شهرستان آغاجاری (استان خوزستان) در اعتراض به عدم پرداخت چندین ماه حقوق مقابل این اداره دست به تجمع زدند./ برای چندمین روز متوالی، کارگران شهرداری منطقه ۶ اهواز در اعتراض به عدم پرداخت به موقع حقوق به اعتصاب شان ادامه دادند. پنج شنبه ۲۳ دی: شالیکاران بستر رودخانه هراز برای اعتراض به قصد تملک زمینهای شان توسط اداره آبیاری آمل و محمود آباد دست به تجمع مقابل دفتر مجلس نشین شهرستان آمل دراستان مازندران زدند. شنبه ۲۵ دی: کارگران شهرداری هویزه برای اعتراض به عدم پرداخت ۳ ماه حقوق و ۷ ماه حق بیمه دست از کارکشیدند و مقابل ساختمان این شهرداری در استان خوزستان تجمع کردند./ تجمع شاکیان شرکت رامک خودرو که در مرحله اجرای احکام هستند ولی قوه قضاییه در اجرای احکام حقوقی کوتاهی می کند./ تجمع غارت شدگان شرکت آمیتیس در اعتراض به روند رسیدگی به پرونده و تخلفات بازپرسان پرونده کلاهبرداری این شرکت./ کارگران معادن پروده طبس طی اعتصاب چهار روزه در محل کار خود، از ورود به تونل خودداری کردند. مسئولان مربوطه نیز هیچ گونه پاسخی به اعتراض و اعتصاب آنان ندادند./ تجمع دامداران اصفهان در اعتراض به تاخیر در دریافت نهاده های دامی یکشنبه ۲۶ دی: تجمع تعدادی از هواداران فوتبال خراسان «پدیده» در اعتراض به نحوه مدیریت مقابل اداره کل ورزش و جوانان خراسان رضوی در مشهد./ شماری از اهالی حسین آباد که در حد فاصل سنندج و دیواندره در استان کردستان است در اعتراض به عدم ایمنی جاده ها اقدام به بستن جاده کردند و مانع از تردد خودروها شدند./ حواله داران شرکت صنعت خودرو آزربایجان آذویکو با تجمع مقابل قوه قضاییه خواستار رسیدگی مسئولان به علت عدم تحویل خودروی ثبت نامی توسط شرکت آذویکو شدند./ تجمع اعتراضی مردم شیراز مقابل فرمانداری استان فارس. زمینهای که دولت ده سال پیش به مردم فروخته حالا به علت افزایش قیمت زمینها دولت میخواهد تصرف کند. دوشنبه ۲۷ دی: کارگران شهرداری بندر دیلم به دلیل پرداخت نکردن چند ماهه حقوق دست به تجمع زدند./ برای چندمین بار، کارگران شهرداری خرمشهر در اعتراض به عدم پرداخت چند ماه حقوق و نداشتن امنیت شغلی دست از کار کشیدند و مقابل فرمانداری تجمع کردند. چهارشنبه ۲۹ دی: اعتصاب و تجمع کارگران شرکت ایران افق در میدان نفتی یادآوران شهر هویزه برای دراعتراض به عدم اجرای طرح طبقه بندی مشاغل و پرداخت نشدن به موقع دستمزد./ شماری از مهندسان استان خراسان رضوی، مقابل ساختمان اداره کل راه و شهرسازی این استان واقع در مشهد، دست به تجمع زدند./گروهی از سهامداران مالباخته صرافی کریپتولند، مقابل ساختمان دفتر بیدادسرای عمومی تهران، دست به تجمع اعتراضی زدند.
نبرد خلق شماره ۴۴۶ - آدینه ۱ بهمن ۱۴۰۰ - ۲۱ ژانویه ۲۰۲۲ |