یادداشت سیاسی نبرد خلق شماره ۴۲۹ اول مهر ۱۳۹۹

دروغ درمانی، راهکار فرستادن مردم به قتلگاه

مهدی سامع

«هر روز می ‌خواهند با یک بهانه ای به یک نگرانی دامن بزنند و مساله ای که پیش آمده را بزرگ نشان داده و التهاب آفرینی کنند و آرامش را از مردم بگیرند که همیشه هم مفتضح می‌ شوند. در ماه رمضان گفتند چرا درهای مسجد را می‌ خواهند باز کنند در حالی‌ که سلامت مردم تامین شد آبروی خودشان رفت؛ در محرم هم همین را گفتند و چیزی نشد. موقع باز کردن بازار از جان و نان مردم گفتند و دیدند که هم از جان و هم نان مردم محافظت شد. این روزها دنبال بحث آموزش بودند خیلی عصبانی و ناراحتند که کشور در مسیر درست پیش می‌رود و مردم به حرفهای واهی آنان توجه نمی‌کنند».

برای هر کسی که اخبار همه گیری کرونا را از طریق رسانه های حکومتی دنبال می کند، گوینده این سخنان را یا احمق و دیوانه و یا شیاد و دروغگو ارزیابی می کند. تردیدی نیست که گوینده این سخنان، احمق و دیوانه نبوده و نیست. این سخنان را حسن روحانی در روز چهارشنبه ۱۹ شهریور بر زبان آورد و صفت شیاد و دروغگو شایسته اوست.

در حالی که همه گیری کرونا بیداد می کند، روحانی هر روز به دروغ درمانی متوسل می شود و مردم بی پناه را به قتلگاه روانه می کند. روحانی که می خواست ۱۴ میلیون دانش آموز و یک میلیون و ۲۰۰ هزار معلم را روانه قتلگاه کند و گفته بود «آموزش حضوری اولویت اول ما است»، وقتی دید که حدود ۸۵ درصد دانش آموزان با حمایت خانواده های شان آموزش حضوری را تحریم کرده اند، دست به عقب نشینی زد و این موضوع را اختیاری اعلام کرد. بسیاری از مفسران مستقل و برخی از رسانه های حکومتی اعلام کردند که در بازگشایی مدارس سودهای کلانی وجود دارد که در ازای جان دانش آموزان، معلمان و خانواده های آنان، به جیب غارتگران حکومتی و پیرامون حکومت می رود.

 

در روز پنجشنبه ۲۰ شهریور، روحانی که به طور محسوس از افشاگریهای رسانه های اپوزیسون عصبانی بود، گفت: «بعضیها ناراحت هستند و عصبانی هستند مخصوصا کانالهای ضد ایرانی [بخوانید رژیم] خارج نشین خیلی ناراحت هستند از اینکه در این داستان کرونا همه چیز دارد به روال درست پیش می رود و مدیریت می شود، خیلی عصبانی هستند.» وی در ادامه با وقاحت بی حد و مرز ادعا کرد که: «در هرمزگان که هم مراسم محرم را اینها به ‌خوبی عزاداری را با حفظ پروتکل انجام دادند هم مدارس بازگشایی شده و با حفظ پروتکل فرزندان شان به مدرسه ‌ها می ‌روند در عین ‌حال بیماری کرونا هم کاهشی است این افتخار ما است که یک عده ‌یی فکر می‌ کردند اگر ما اجازه عزاداری بدهیم از کنترل ما خارج می‌شود یک عده ‌یی فکر می‌کردند اگر اجازه بازگشایی مدارس بدهیم از کنترل ما خارج می ‌شود می ‌بینیم که فعالیتهای فرهنگی آموزشی فعالیتهای دینی مذهبی فعالیتهای اقتصادی الحمدالله به‌خوبی دارد انجام می ‌گیرد پروتکلها چون مراعات می‌شود بیماری هم کاهشی خواهد بود.» (تلویزیون حکومتی شبکه خبر)

روال درستی که روحانی آن را مطرح می کند را نه از زبان مخالفان رژیم که باید از زبان یکی از کارگزاران نظام شنید. ایرج حریرچی، معاون کل وزارت بهداشت در روز سه شنبه ۲۵ شهریور در یکی از شبکه های تلویزیونی رژیم گفت: «ما از موضوع موج گذشتیم... درگیر یك دریای طوفانی هستیم امواج متعددی هست و بیماری بدون هیچ ملاحظه‌ ای بدون هیچ شوخی بدون هیچ تسامحی منتظر غفلتهای ما هست. هیچ فرقی نمی ‌كند تجمع ما به ‌خاطر یك كار ضروری باشد، به‌ خاطر یك مسافرتهای غیرضروری باشد، به‌ خاطر یك مراسم مقدس باشد، به‌ خاطر لهو لعب باشد، به خاطر مدرسه باشد هر چه باشد، عروسی باشد، عزا باشد، تجمع مترادف با افزایش بیماری است.» چند روز بعد، حریرچی از «انفجار کرونایی» و «شبه انفجاری» بودن برخی از استانها مثل قم خبر داد. (تلویزیون حکومتی شبکه یک، پنجشنبه ۲۷شهریور)

 

یکی از شگردهای ضد انسانی کارگزاران حکومت این است که مردم را مقصر همه گیری کرونا اعلام کنند. رسانه ها  از «موج عظیم» مسافرت به استانهای شمالی خبر می دهند و حکومت به این سوال جواب نمی دهد که اگر ریگی در کفش ندارد چرا مسافرت به استانها را ممنوع نمی کند؟ حکومت اما چنین نمی کند چون زندگی مردم را وثیقه امنیت نظام کرده و از این مسافرتها سود کلانی به جیب می زند و حاضر نیست از امنیت و چپاول بگذرد و در ضمن زیانهای صاحبان شغلهایی که از این ممنوعیت زیان می بینند را بپردازد و این در حالی است که به گفته سخنگوی وزارت بهداشت از ۳۱ استان ایران ۲۸ استان به جهت همه گیری کرونا در «وضعیت قرمز و هشدار» قرار دارند. ایرج حریرچی هم اعلام می کند که «دیگر رنگ ‌بندی کرونایی معنایی ندارد، نارنجی و زرد نداریم و کل کشور در وضعیت قرمز قرار دارد.». (ایرنا، جمعه ۲۸ شهریور)

روحانی یک خط در میان از شرایط تحریم صحبت می کند. تا جایی که به کرونا و راهکار مقابله با آن مربوط می شود، اگر رژیم و در راس آن خامنه ای سرمایه های غارت شده را برای مردم هزینه کنند، اگر به میزان کافی پرستار آماده به خدمت با حقوق کافی استخدام کنند، اگر آن گونه که روحانی مدعی می شود «۹۵ درصد نیازهای دارویی خودمان را در داخل کشور تامین می کنیم»، به افزایش قیمت دارو اقدام نکنند، اگر کمکهای لازم به کسانی که بیکار شده اند ارایه شود و خلاصه اگر تمرکز بر امنیت مردم و نه امنیت نظام باشد، جامعه هرگز به چنین وضع فلاکتباری دچار نمی شود. حاکمان ستمگر از یک سو معاهدات مربوط به پولشویی (FATF) را که ربطی به تحریم و آمریکا ندارد را نمی پذیرند و از سوی دیگر انتظار دارند مبادلات بانکی آنها، به بهانه مقابله با کرونا، به شکلی که می خواهند، منجمله برای کمک به مزدوران برون مرزی، آسان صورت گیرد.

 

به تکرار باید گفت؛ برای حاکمیت در کلیت آن مساله اصلی و محوری «امنیت نظام ولایت فقیه» است و نه «امنیت جامعه و کشور» و برای همین تمام راهکارهای رژیم بر بستر این مهم اجرایی می شود. این را می توان از سحنان روضه خوانهای نماز جمعه روز ۲۸ شهریور دریافت.

جلیل جلیلی امام جمعه سردرود: «دشمن سعی می‌کند دوگانه‌ سازی معیشت و امنیت و مقاومت و معیشت مطرح کند تا در جو عمومی عنوان کند که ما چون مقاومت می ‌کنیم در مقابل ظالم، معیشت مان دچار مشکل است.» (فارس وابسته به سپاه پاسداران)

قاسم هاشمی امام جمعه شاهین شهر: «مخدوش کردن چهره نیروهای مسلح در بین ملت ایران و ایجاد حفره ‌های امنیتی با هدف اجرای عملیات تروریستی در کشور از نقشه ‌های دیگر دشمنان ملت [بخوانید حکومت] ایران تا پیش از انتخابات سال آینده است.» (همان جا)

کاظم فتاح دماوندی امام جمعه شهرستان دماوند: «باید هوشیار باشیم، نیروهای مسلح باید بیش از پیش تقویت شوند تا کسی جرأت نکند به این کشور [نظام] تعرضی کند... بدانیم که مهم‌ ترین عامل بازدارندگی دشمن وحدت و همدلی ما [بخوانید حاکمان] در همه زمینه ها است.» (همان جا)

مصطفی محامی امام جمعه زاهدان: «برای تامین امنیت باید تجهیزات نظامی و دفاعی و نیروهای رزمنده و قوی و با مهارت داشته باشیم.» (همان جا)

تقی زاده امام جمعه کامفیروز: «مهم ترین هدف و برنامه‌ دشمن، ایجاد اختلال در امنیت کشور [بخوانید حاکمان] به خصوص قوه‌ بازدارندگی ما می‌ باشد.» (همان جا)

چنین است مساله محوری نظام که عَمَله و اَکَرِه خامنه ای در نمایش نماز جمعه با صراحت و بدون لُکنَت زبان اعلام می کنند: امنیت برای نظام و نه برای مردم.

 

منبع: نبردخلق شماره ۴۲۹، سه شنبه ۱ مهر ۱۳۹۹ ـ ۲۲ سپتامبر ۲۰۲۰

 

 

http://www.iran-nabard.com/

https://t.me/nabard_khalgh

بازگشت به صفحه اول