جنبش رنگین کمان بیشماران (شهریور ۹۸)

گردآوری و تنظیم: پویا رضوانی

 

سایه شوم بحران بی آبی همچنان بخشهای وسیعی از کشور را دربرگرفته است. همزمان تخریب محیط زیست از طریق عملکرد عوامل حکومت ادامه دارد. طی دو سال ۱۳۹۶ بحران ‌آب در بیش از ۳۵۰ شهر زندگی روزمره مردم را با دشواریهای طاقت فرسا روبرو کرد. در سال جاری و با وجود بارانهای سیل آسای بهاری، بحران کم آبی کم و بیش ادامه داشت. بنا به کزارشهایی که در روز دوشنبه ۱۸ شهریور در شبکه های اجتماعی منتشر شد؛ اهالی روستاهای دشتک و زراکی در بخش رحیم‌آباد شهرستان رودسر، از نعمت آب شرب و آب برای دامها و مزارع خود محروم هستند. به‌همین دلیل بسیاری از اهالی این دو روستا برای ادامه زندگی ناچار به ترک روستا و خانه کاشانه خود و مهاجرت به‌ شهرهای مجاور شده‌ اند. در خبری دیگر، به گفته فرماندار «ریگان» دستکم ۵۰ روستای این شهرستان به دلیل شن گرفتگی خالی از سکنه شده ‌است. ریگان محروم ‌ترین شهرستان استان کرمان است و هر سال طوفانهای شن میلیاردها تومان خسارت به زیر ساختهای آن وارد می‌کند و تقریبا در تمام هفته ‌های سال درگیر مشکل ریزگردها است. ریگان ۳۰۰ روستا را در خود جای داده که از مجموع این روستاها هم اکنون ۱۵۰ روستا در مجاور کانون‌های شنی هستند و عملا در محاصره شن‌های روان قرار دارند.

مسئولیت اصلی تخریب محیط زیست به عهده رژیم است و کارشناسان مستقل دلایل زیادی برای اثبات این امر ارایه داده اند.

روز یکشنبه ۱۰ شهریور، رئیس اداره حفاظت محیط زیست بندر انزلی به خبرگزاری حکومتی مهر اعلام کرد که «۱۰ هکتار از نیزارهای تالاب بین المللی انزلی دچار آتش سوزی شد.» وی عوامل این آتش سوزی را «افزاد سودجو» معرفی کرد که «برای استفاده از اراضی ملی تالابی و تغییر کاربری» آن دست به چنین اقدامی می زنند.

این کارگزار حکومت افراد سود جو را معرفی نکرد و نگفت که با باپشتیبانی چه قدرتی این افراد می توانند «اراضی ملی» را غارت و چپاول کنند. اما روشن است که این گونه اقدامات یا به طور مستقیم از طریق اعمال نفوذ کارگزاران حکومت صورت می گیرد و یا به وسیله افراد پیرامون رژیم که به رانت قدرت دسترسی دارند.

در این میان حرفهای عیسی کلانتری، رئیس سازمان حفاظت محیط زیست پیرامون «مدارس طبیعت» که همه آنها را تعطیل کرده اند، نشان می دهد که حکومت قبل از آن که به فکر نجات طبیعت و محیط زیست باشد، به بقای قدرتش که بر سلسله ای از تبعیضها متکی است، می اندیشد. این کارگزار رژیم ولایت فقیه در برنامه دستخط اعلام کرد که: «مدارس طبیعت غیرقانونی بود و محتوای مارکسیستی ارائه می‌کرد.».

موضوع نابودی طبیعت، بحران آب، خالی شدن روستاها، حاشیه نشینی، خصوصی سازی، بیکاری، حقوقهای معوقه و .... از جمله موردهایی است که موجب اعتراض شده و در ماه شهریور ۱۳۹۸، شاهد ۱۷۹ حرکت اعتراضی از جانب نیروهای کار به قرار زیر بودیم. حرکتهای اعتراضی معلمان، دانشجویان و پرستاران هم جداگانه منتشر می شود.

 

*روز شنبه ۲ شهریور، شماری از معلولان در اعتراض به عدم اجرای قوانین مربوط به معلولان مقابل ساختمان نهاد ریاست جمهوری در تهران تجمع کردند. به گزارش فارس، معترضان شعارهایی از جمله، «قانون معلولان اجرا باید گردد،  درد ما بی شماره دولت خبر نداره را سر دادند.

 

*روز شنبه ۲ شهریور، تعدادی از پرسنل حق ‌الزحمه ‌ای صدا و سیمای استان مرکزی، در اعتراض به وضعیت شغلی نامناسب خود، مقابل ساختمان سازمان صدا و سیمای اراک دست به تجمع زدند. به گزارش ایلنا، معترضان دلایل تجمع خود را قرارداد کاری نامشخص، نداشتن بیمه و دستمزد و مزایای کمتر از مصوب وزارت کار، عنوان کردند.

 

*به گزارش ایلنا، روز یکشنبه ۳ شهریور، اعضای تعاونی مسکن ایثار کارکنان وزارت جهاد کشاورزی با مراجعه به حوزه ریاست معاونت اجرایی قوه قضائیه از مسئولان این نهاد قضایی خواستار تسریع در رسیدگی به پرونده این تعاونی شدند.

 

*روز یکشنبه ۳ شهریور، شماری از اهالی رضوانشهر از توابع شهرستان اشکذر در استان یزد، برای اعتراض به نبود نهاد شهرداری در این شهر، مقابل ساختمان استانداری یزد دست به تجمع زدند. به گزارش ایرنا، آنها با اشاره به اینکه بارها توسط مسئولان استان قول راه ‌اندازی شهرداری به آنها داده شده، رسیدگی عملی به این درخواست را مطالبه کردند. رضوانشهر، هشت هزار نفر جمعیت دارد.

 

*روز یکشنبه ۳ شهریور، جمعی از خریداران خودروهای ثبت نامی از شرکت صنعت خودرو آذربایجان (آذویکو) در اعتراض به گرانی قیمت‌های اعلام شده، عدم تحویل خودرو و نسبت به برآورده ‌نشدن مطالبات ‌شان، مقابل ساختمان وزارت صنعت معدن و تجارت در تهران تجمع کردند. به گزارش رکنا، این خریداران، رسیدگی وزیر صنعت به وضعیت شرکت آذربایجان خودرو را خواستار شدند. آنها همچنین در نوشته‌هایی خواستار رسیدگی قوه قضاییه به موضوع عدم تحویل خودرو به خریداران این شرکت شدند.

 

*روز یکشنبه ۳شهریور، جمعی از بازنشستگان شرکت بهره‌برداری مترو تهران  برای اعتراض به عدم پرداخت مطالبات شان و وعده های پوچ مسئولان، مقابل شورای قلابی شهر تجمع کردند. به گزارش منتشر شده در شبکه های اجتماعی، یکی از تجمع کنندگان گفت:‌ پس از ۳۰ سال زحمت بازنشسته شده‌ ایم اما حق سنوات ما را هنوز پرداخت نکرده ‌اند.

 

*روز یکشنبه ۳ شهریور، کارگران کارخانه رینگ ‌سازی مشهد به عنوان یکی از شرکتهای اصلی تامین قطعه خودروسازان، اعتصاب و تجمع کردند. به گزارش منتشر شده در شبکه های اجتماعی، کارخانه‌ رینگ ‌سازی مشهد که سنگ بنایش توسط برادران خیامی گذاشته شده، این روز‌ها با شکایت کارگران برای روند خصوصی ‌سازی

رو به رو شده است. کارگران اعلام کردند که در جریان خصوصی‌سازی به مطالبات آنها توجه نشده است.

 

*روز دوشنبه ۴ شهریور، شماری از بازنشستگان کشوری برای اعتراض به عدم رسیدگی به مطالبات شان مقابل ساختمان وزارت کار دست به تجمع زدند. به گزارش ایلنا، برخورداری از بیمه جامع و کامل و فراگیر پیش از درمان، حین درمان و پس از درمان که با توجه به اصلاحیه ماده ۱۳ قانون مدیریت خدمات کشوری لازم ‌الاجرا است، تبدیل صندوق بازنشستگی به سازمان بازنشستگی و اجرای کامل ماده ۶۴ قانون مدیریت خدمات کشوری و تبصره آن مبنی بر تعیین حقوق کارمندان و بازنشستگان و مستمری بگیران بر اساس شاخص خرید زندگی سالانه و به رسمیت شناخته شدن تشکل مستقل، از جمله خواسته های معترضان حاضر در این تجمع بود.

 

*روز دوشنبه ۴ شهریور، کارگران کارخانه آلومینیوم کاوه خوزستان زیرمجموعه شرکت گسترش صنایع معدنی و فلزی کاوه پارس (هلدینگ صنایع معدنی بنیاد مستضعفان) واقع در مسجد سلیمان، برای اعتراض به اخراج جمعی از همکاران شان دست به اعتصاب زدند. به گزارش شوشان، به دلیل اخراج نیرو های آزمونی و جذب نیرو های فامیلی در شرکت آلو منیوم مسجد سلیمان، باقی مانده کارگران اعتصاب کردند.

 

*روز سه شنبه ۵ شهریور، بازنشستگان مخابرات استان آذربایجان شرقی برای اعتراض به اجرا نکردن کامل دستور العمل‌ها و مقررات استخدامی و پرداخت نشدن مطالبات خود، مقابل اداره مرکزی مخابرات این استان تجمع کردند. به گزارش ایلنا، تجمع کنندگان گفتند: تعداد بازنشستگان مخابرات آذربایجان شرقی حدود ۵۰۰ نفر است،

 

*روز سه شنبه ۵ شهریور، کارگران پتروشیمی فارابی برای اعتراض به اخراج همکاران شان، عدم ایجاد نظام هماهنگ پرداختها و اجرانشدن طرح طبقه بندی مشاغل دست از کارکشیدند و در این واحد تولیدی تجمع کردند. به گزارش ایلنا، کارگران معترض گفتند: مدیران شرکت به وعده های خود و همچنین تصمیمات اتخاذ شده در سال گذشته با محوریت سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی مبنی بر ایجاد نظام هماهنگ پرداختها و همچنین اجرای طرح طبقه بندی مشاغل، عمل نکرده اند.

 

*روز سه شنبه ۵ شهریور، اعضای تعاونی مسکن کارگران برق تهران برای اعتراض نسبت به عدم تحویل زمینهای خریداری شده در فاز ۵ هشتگرد، مقابل وزارت کار در تهران تجمع کردند. به گزارش ایلنا، معترضان گفتند: شهرداری هشتگرد بدون توجه به نقشه‌ های قدیمی که نحوه تقسیم زمینهای خریداری شده در فاز ۵ هشتگرد را معین می‌کند قصد دارد در منطقه ‌ای واقع در اطراف زمینها که در حاشیه یک روخانه تعریف شده است، ۳۸ قطعه زمین را به ۱۹۷۰ نفر اختصاص دهد.

 

*روز سه شنبه ۵ شهریور، بازنشستگان شرکت مخابرات استان فارس برای اعتراض به اعدم اجرای کامل دستورالعملها و مقررات استخدامی و پرداخت نشدن مطالبات خود دست به تجمع مقابل شرکت مخابرات این استان واقع در خیابان قصردشت شیراز زدند. به گزارش راستین آنلاین، تجمع کنندگان دلیل حضور خود در این تجمع را احقاق حقوق و عمل نکردن شرکت مخابرات به تعهداتش پس از واگذاری عنوان کردند.

روز چهارشنبه ۶ شهریور، بازنشستگان شرکت مخابرات استان فارس برای دومین روز متوالی، مقابل شرکت مخابرات این استان دست به تجمع زدند

 

*روز چهارشنبه ۶ شهریور، معترضان به نحوه برگزاری آزمون سردفتری اسناد رسمی و اعلام نتایج آن، مقابل بیدادستانی تهران تجمع کردند. به گزارش ایسنا، آزمون سردفتری اسناد رسمی تیرماه سال ۹۷ پس از وقفه‌ ای ۱۱ساله برگزار شد ولی همزمان با اعلام نتایج، موج گسترده اعتراض به نحوه برگزاری و اعلام نتایج به ‌راه افتاد.

 

*روز چهارشنبه ۶ شهریور، اهالی شهر میداوود، شهرستان باغملک در اعتراض به بحران آب شرب و قطعیهای آب طی چند روز، مقابل استانداری خوزستان تجمع کردند. به گزارش صدا و سیمای رژیم، فرماندار باغملک گفت: در چند روز گذشته چاه تیغن؛ یکی از سه چاهی که آب شرب شهر میداوود و بیش از ۱۲ روستای کوچک و بزرگ را تامین می‌کرد به دلیل سوختن تلمبه خانه از مدار خارج شد و باعث افت فشار آب در شبکه شد.

 

*روز چهارشنبه ۶ شهریور، کارگران بازنشسته کارخانه کاشی نیلو مقابل استانداری اصفهان تجمع کردند. به گزارش منتشر شده در شبکه های اجتماعی، کاشی نیلو که متعلق به شرکت سرمایه‌ گذاری تامین اجتماعی بود در سال ۹۱ به بخش خصوصی واگذار شد و به علت نبود مدیریت کارآمد، پس از ۴ سال با ۱۷۰ میلیارد ریال بدهی تقریبا تعطیل شد.

 

*روز شنبه ۹ شهریور، متقاضیان کار محلی برای اعتراض به روند استخدام پروژه کارخانه آهک هیدراته  شهرستان چرام در استان کهگیلویه و بویراحمد دست به تجمع مقابل ورودی این پروژه صنعتی زدند. به گزارش منتشر شده در شبکه های اجتماعی، به دلیل تجمعهای پیاپی مقابل درب کارگاه و ایجاد تنش بین معترضان و مجریان، به طور موقت پروژه کارخانه آهک هیدراته چرام تعطیل شد.

 

*تجمع کارگران شرکت جنگل شفارود که از روز شنبه ۲۶ مرداد آغاز شد، در روز شنبه ۲ شهریور ادامه یافت. به گزارش منتشر شده در شبکه های اجتماعی، مهم ‌ترین خواسته کارگران معترض بازگشت به کار و پرداخت معوقات مزدی ۶ تا ۸ ماهه  است که تا این لحظه محقق نشده است. شرکت شفارود در محدوده شهرستان رضوانشهر و در مجاورت شرکت چوب و کاغذ ایران (چوکا) در استان گیلان واقع شده و زیر نظر سازمان اتکا فعالیت می‌کند. این شرکت تاکنون چندین بار از پرداخت حقوق کارگران خود ناتوان شده و بارها کارگران به این موضوع اعتراض کرده‌اند.

 

*روز چهارشنبه ۶ شهریور، تجمع کارگران شهرداری سی‌ سخت (مرکز شهرستان دنا در استان کهگیلویه و بویراحمد) برای پنجمین روز متوالی برگزار شد. به گزارش ایلنا، اعتراض پنج روزه کارگران شهرداری این شهر و سازمانهای وابسته برای مشخص شدن وضعیت مطالبات معوقه خود است. مجموع کارگران شهرداری سی‌ سخت تحت مسئولیت مستقیم شهرداری در سطح شهر مشغول کارند. شهرداری نیمی از حقوق اسفند ماه و عیدی سال ۹۷ و دستمزد ماههای فروردین، اردیبهشت، خرداد، تیر و مرداد ماه سال جاری کارگران را پرداخت نکرده است.

روز یکشنبه ۱۰شهریور برای نهمین روز، کارگران شهرداری سی سخت به اعتصاب شان ادامه دادند و از جمع آوری زباله ها از سطح شهر خودداری کردند.

 

*روز یکشنبه ۱۰شهریور، کارگران فاز ۱۲ پارس جنوبی برای اعتراض به عدم پرداخت مطالبات شان دست از کار کشیده و در محوطه پالایشگاه  واقع  در شهرستان کنگان اجتماع کردند. به گزارش ایلنا، کارگران معترض فاز ۱۲ پارس جنوبی گفتند: عیدی و سنوات سالهای ۹۶و ۹۷ (معادل ۴ ماه حقوق) و همچنین حق کمپ ما از سوی پیمانکار قبلی پرداخت نشده است.

 

*بامداد روز دوشنبه ۱۱شهریور، اهالی خشمگین روستای بارانگرد، از توابع بخش مرکزی شهرستان باغ‌ملک در استان خوزستان، برای اعتراض به کمبود آب با تجمع در جاده باغملک  - ایذه مانع تردد وسایل نقلیه در محور اصلی اهواز به اصفهان شدند. به گزارش ایلنا، به دنبال وساطت مسئولان و وعده تامین موقت آب روستا از چاههای اطراف تا اجرایی شدن طرح آب ‌رسانی به این روستا تا پایان سال جاری، اهالی معترض روستای بارانگرد به تجمع شان خاتمه دادند و تردد وسایل نقلیه به روال عادی برگشت.

 

*روز شنبه ۲ شهریور، کارگران کارخانه قند فسا برای اعتراض به عدم پرداخت مطالبات مزدی چندین ماهه خود، مقابل ورودی این کارخانه، تجمع کردند. به گزارش ایلنا، کارگران پیش از این نیز از عدم امنیت شغلی ‌شان از زمان واگذاری کارخانه به بخش خصوصی سخن گفته بودند. کارگران این کارخانه اغلب با ۲۰ سال کار، سن و سالی بالای ۵۰ دارند و اگر کارخانه تعطیل شود هیچ راه درآمد دیگری نخواهند داشت.

روز پنجشنبه ۷ شهریور، برای ششمین بار در سال جاری، کارگران کارخانه قند فسا دست به تجمع مقابل فرمانداری ویژه شهرستان فسا زدند.

به گزارش ایرنا، روز دوشنبه ۱۱ شهریور، کارگران معترض کارخانه قند فسا در اعتراض به پرداخته نشدن دستمزدهای، خرداد، تیر و مرداد در تجمع خود درخواست پرداخت حقوقهای چند ماه گذشته خود را داشتند.

 

*روز دوشنبه ۱۱ شهریور، کارگران شهرداری شاهین شهر (شرکت شبنم شهر) برای  اعتراض به عدم پایبندی شرکت پیمانکار به تعهداتش، ازجمله کاهش حقوق، شرایط کاری سخت، اخراج از کار و ... دست به تجمع زدند. به گزارش ایسنا، نماینده کارگران شرکت شبنم شهر با ۲۰سال سابقه کار در حوزه تنظیف شهری به وضعیت موجود در سطح شهر اشاره کرد و گفت: در طول ۱۶ سال سابقه کار با شرکت مدیریت پسماند هیچ زمانی شهر را با این بوی نامطبوع و وضعیت نابسامان بهداشتی به یاد ندارم.

 

*روز سه شنبه ۱۲ شهریور، شماری از کارکنان شاغل در دفاتر سهام عدالت به دلیل نامشخص بودن وضعیت شغلی و مطالبات معوقه خود تجمع صنفی برپا کردند. به گزارش ایلنا، این گروه از کارگران که از استانها و شهرستانهای مختلف برای پیگیری وضعیت شغلی خود عازم تهران شده‌ اند، گفتند:  پس از ۱۳سال فعالیت در ۳۵۳ دفاتر شرکتهای تعاونی سهام عدالت در اقصی نقاط کشور، هنوز وضعیت شغلی ‌ما مشخص نیست. در عین حال مطالبات مزدی  ما از سال ۹۷ و مطالبات بیمه ‌ای ما از سال ۹۴ به تاخیر افتاده است.

 

*به گزارش ایرنا، روز چهارشنبه ۱۳ شهریور، عده‌ ای از فعالان صنفی بخش صنایع مزاحم، نسبت به براورده نشدن مطالبات خود، در مقابل ساختمان فرمانداری شهرستان ری، اقدام به برگزاری تجمع اعتراضی کردند.

 

*به گزارش ایلنا، روز سه شنبه ۱۲ شهریور، کارگران شهرداری شاهین شهر، در اعتراض عدم تغییر وضعیت استخدامی از پیمانی به رسمی و وضعیت معیشتی خود، در مقابل ساختمان شهرداری این شهر دست به تجمع زدند. کارگران معترض با اشاره به اینکه به صورت پیمانی در  یک شرکت پیمانکاری به کار خدماتی مشغول هستید، گفتند: «می‌خواهیم وضعیت استخدامی ما به قرارداد مستقیم تبدیل شود».

 

*روز پنج شنبه ۱۴شهریور، اهالی شهر زازران و روستای جلال آباد در اعتراض به تصادفات چندین ‌باره و بی ‌توجهی چندین ساله مسئولان اجرایی نسبت به مشکلات، جاده ورودی شهرستان فلاورجان ازسمت شهرستان خمینی شهر به شهرزارران را مسدود کردند. به گزارش نیوز فلاورجان، تصادفات متعدد در ۶ ماه گذشته که منجر به کشته شدن  ۳ نفر از اهالی شهر زازران گردیده موجب اعتراض مردم این شهر شده و معترضان اقدام به بستن این جاده کردند که با حضور نیروی انتظامی و امنیتی این جاده دوباره بازگشایی شده است.

 

*روز چهارشنبه ۱۳شهریور، اهالی روستای چاهک در بخش مرکزی گناوه برای جلوگیری از تخریب طبیعت و محیط زیست با اجرای طرح تولید و تکثیر  لارو میگو در منطقه بکر و منحصر به فرد این روستای ساحلی دست به تجمع زدند.

به گزارش ایرنا، معترضان با تجمع در محل اجرای این طرح از واگذاری اراضی در محدوده این روستا با نام ملی جهت اجرای طرح تولید و تکثیر  لارو میگو  اعتراض و خواستار تجدید نظر مسئولان در این زمینه شدند. زمین واگذار شده برای اجرای طرح تولید و تکثیر لارو میگو  از زمین این روستای ساحلی است که سالانه پذیرای گردشگران متعدد داخلی و خارجی است.

روز جمعه ۱۵شهریور، اهالی روستای چاهک گناوه در ادامه اعتراض به تخریب محیط زیست برای دومین بار در محل اجرای طرح تولید و تکثیر لارو میگو زنجیره انسانی تشکیل دادند.

 

*روز جمعه ۱۵شهریور، اهالی خشمگین دهستان پشتکوه چهار دانگه ساری با حضور چشمگیر زنان برای جمع آوری محل دپوی زباله (گویچاله) بازهم دست به تجمع زدند.

به گزارش بلاغ، این ماجرا در اعتراض به بیش از ۱۲ سال دپوی زباله مرکز استان در این منطقه بر می‌گردد، اما وعده ‌های نافرجام مسئولان به مردم این منطقه، آنها را کلافه کرده است و آتش خشم آنها با حضور فرماندار و معاونش هم فروکش پیدا نکرد و آنها تنها یک خواسته دارند و آن هم پایان دپوی زباله در چهاردانگه است.

 

*روز شنبه ۱۶شهریور،جمعی از مهندسان برای اعتراض به تعلل وزارت راه و شهرسازی در صدور پروانه اشتغال به کار شرکتهای حقوقی دست به تجمع مقابل ساختمان این وزارتخانه زدند. به گزارش ایلنا، یکی از حاضران در تجمع گفت: متاسفانه چند ماه است معاونت پیشین ساختمان و مسکن وزارت راه و شهرسازی اختیار امضاء پروانه های اشتغال شرکتهای مهندسی حقوقی را از اداره کل استانها سلب و آن را به دفتر تـوسعه مهندسی ساختمان در وزارت راه و شهر سازی واگذار کرده است.

 

*روز شنبه ۱۶شهریور، اهالی منطقه خیرآباد برای اعتراض به جابجایی محل احداث درمانگاه مقابل فرمانداری گچساران تجمع کردند. به گزارش کبنا، ماجرا از آنجا آغاز می شود که مصوب شد که یک درمانگاه جامع سلامت در منطقه خیرآباد گچساران احداث شود و این در مانگاه طوری احداث شود که همه اهالی روستاهای خیرآباد (پادوک، وحدت آباد، ده ناصر، مردان معصوم، ده جلیل) از نظر بعد مسافت و.... به آن دسترسی آسان داشته باشند که در ادامه مقرر و مصوب گردید که این درمانگاه در روستای ده ناصر احداث شود، چون همه اهالی روستاهای منطقه خیرآباد به آن دسترسی آسان داشتند و به قولی این روستا حد فاصل روستاهای منطقه خیرآباد است. اما بعداز مدتی (به گفته اهالی روستاهای منطقه خیرآباد) براساس مسائل قوم گرایی و نفوذ افراد مسئول، مکان احداث درمانگاه به یکی از روستاها (ده جلیل که روستا و زادگاه بخشدار مرکزی گچساران است) که منتهاالیه منطقه خیرآباد قرار دارد منتقل شده است که این موضوع باعث اعتراض شدید اهالی منطقه خیرآباد شد.

 

*روز پنجشنبه ۱۴ شهریور، کارگران کنتورسازی قزوین در اعتراض به عدم دریافت مطالبات مزدی خود، برای پنجمین روز متوالی مقابل دانشگاه بین المللی خمینی در قزوین دست به تجمع زدند. به گزارش ایلنا، کارگران خواستار پیگیری مجدانه مسئولان استان قزوین در خصوص تحقق مطالبات خود اعم از حقوق معوقه و سنوات شدند.

شرکت کنتورسازی قدیمی‌ترین شرکت سازنده کنتورهای برق در کشور است و کارگران این شرکت به دلیل مدیریت نادرست این مجموعه با مشکل مواجه شده‌ اند.

روز شنبه ۱۶ شهریور برای ششمین روز متوالی، کارگران کارخانه کنتورسازی به اعتراض شان به بلاتکلیفی شغلی و معیشتی مقابل استانداری قزوین تجمع کردند.

 

*روز سه شنبه ۱۲ شهریور، کارگران شرکت آذرآب اراک در اعتراض به معوقات مزدی و بلاتکلیفی شرکت در میدان شهدای (باغ ملی) این شهر جمع شدند. به گزارش ایلنا، کارگران شرکت آذر آب اراک دستمزد ماههای تیر و مرداد را دریافت نکرده‌ و بخشی از دستمزد خرداد را نیز طلب دارند.

روز چهارشنبه ۱۳ شهریور، کارگران واحد تولیدی، صنعتی آذرآب اراک، برای دومین روز متوالی، دست به تجمع  زده و در میدان مرکزی این شهر راهپیمایی کردند.

روز شنبه ۱۶شهریور، اعتراض کارگران آذرآب به بلاتکلیفی شغلی و معیشتی با تجمع در کارخانه و راهپیمایی درسطح شهر اراک ادامه پیدا کرد.

 

*روز شنبه ۲۳شهریور، اهالی بندر شیرینو بزرگترین روستای استان بوشهربرای اعتراض به عدم راه اندازی دبیرستان دخترانه و پسرانه دست به تجمع مقابل فرمانداری کنگان زدند. به گزارش ایران کارگر، تجمع کنندگان گفتند: دانش آموزان این روستا سالیان متمادی است در انتظار احداث دبیرستان پسرانه و دخترانه هستند و فقدان دبیرستان مشکلاتی برای ادامه تحصیل آنها ایجاد کرده است.

 

*روز یکشنبه ۲۴ شهریور، برای دومین روز متوالی، کارگران شرکت حمل و نقل خلیج فارس در اعتراض به تبدیل وضعیت از دائمی به پیمانی مقابل دفتر مدیریت واقع در میدان نماز شهر اسلامشهر تجمع کردند. به گزارش ایلنا، کارگران تجمع کننده گفتند: حدود ۱۵۰ کارگر شرکت حمل ونقل جاده خلیج فارس هستیم که از ابتدای ماه جاری، مدیریت بخش خصوصی که اخیرا این شرکت را خریداری کرده است، بدون اطلاع ما کارگران قرار است وضعیت استخدامی ‌مان را از حالت قرارداد مستقیم به پیمانکاری تغییر دهد که در نتیجه این اتفاق امنیت شغلی ما در معرض تهدید قرار می‌گیرد.

 

*روز پنجشنبه ۱۴ شهریور، کارگران رسمی شرکت نیشکر هفت تپه که تعداد آنان بیشتر از  ۴۰۰ نفر است، دست از کار کشیدند. علت اعتراض کارگرا ن عدم پرداخت دستمزد تیر ماه است. به گزارش سندیکای کارگران نیشکر هفت‌ تپه، این کارگران بعد از تجمع روبروی دفتر مدیریت بعد از گذشت چند ساعت، اقدام به رفتن به داخل دفتر مالی کرده  و در پی این اقدام کارگران با مسئول مالی شرکت درگیر شدند.

در این ارتباط آقای اسد بیگی، از طریق عوامل خود، به کارگران گفته بود که تابعد از عاشورا از پرداخت دستمزد تیر ماه خبری نیست.

روز شنبه ۱۶شهریور برای دومین روز، کارگران رسمی کشت وصنعت هفت تپه مقابل ساختمان مدیریت این مجتمع تجمع کردند.

کارگران نیشگر هفت تپه روز پنجشنبه ۲۱ شهریور در چهارمین روز تجمع خود خواستار منحل شدن شورای کارگری به دلیل همدستی با اسدبیگی مدیر عامل شرگت شدند.

روز شنبه ۲۳ شهریور،  برای ششمین روزمتوالی، کارگران مجتمع نیشکرهفت تپه به اعتصاب وتجمع شان برای  انحلال شورای اسلامی کار ادامه دادند.

 

*روز دوشنبه ۲۵ شهریور، برای چهارمین روز متوالی، اهالی خشمگین روستای گویچاله مازندران با تجمع در جاده مانع ازدفن زباله در این منطقه شدند. به گزارش ایسنا، مشکل زباله و دفن نامناسب به حدی بغرنج و فراتر از حد رفته که در طی۱۴ سال بیش از یک میلیارد کیلوگرم زباله در منطقه گویچاله  تخلیه شده است.

 

*روز دوشنبه ۲۵ شهریور، کارگران شهرداری سی سخت در استان کهکیلویه برای اعتراض به عدم پرداخت ۶ ماه حقوق و ماهها حق بیمه دست به تجمع زدند. به گزارش ایلنا، کارگران شهرداری سی سخت گفتند: دستکم بابت ۶ ماه مطالبات مزدی سال جاری طلبکاریم و باتوجه به مخارج سنگین تحصیلی فرزندان دانش ‌آموزان و دانشجویمان از شهرداری می ‌خواهیم بخشی از این طلب مزدی را پرداخت کند.

 

*روز دوشنبه ۲۵ شهریور، کارگران معدن آق دربند برای اعتراض به عدم پرداخت ۱۰ماه حقوق و وضعیت ایمنی مقابل فرمانداری سرخس در استان خراسان رضوی  اجتماع کردند. به گزارش ایلنا، سال ۹۶ در جلسه ای مقرر شد از محل فروش ملکی در مشهد معوقات و بیمه کارگران پرداخت و بخشی از درآمد در بخش تهیه تجهیزات و افزایش ایمنی هزینه شود که از آن تاریخ تاکنون اقدامی صورت نگرفته است.

 

*روز دوشنبه ۲۵ شهریور، کارگران شهرداری لیکک برای اعتراض به عدم پرداخت ۵ ماه حقوق و حق بیمه و نیمی از عیدی دست به تجمع مقابل فرمانداری شهرستان بهمئی در استان کهگیلویه و بویراحمد زدند. به گزارش صبح زاگروس، کارگران تجمع کننده گفتند: ۵ ماه است که هیچگونه حقوقی دریافت نکرده اند و حتی نیمی از مبلغ عیدی سال گذشته خود را هم طلبکارند.

 

*روز سه شنبه ۲۶ شهریور، گروهی از ساکنان منطقه خیرآباد شهرستان گچساران، در اعتراض به محرومیت و عدم ساخت مرکز سلامت در این منطقه بار دیگر مقابل فرمانداری گچساران تجمع کردند. به گزارش فانوس زاگرس، یکی از معتمدان منطقه خیرآباد گچساران در خصوص تجمع اعتراض آمیز اهالی این منطقه گفت: این موضوع در زمان رحیمی، فرماندار سابق و بخشدار فعلی گچساران کلید خورده است و قرار شد که یک مرکز سلامت در منطقه خیرآباد (حدفاصل روستای پادوک تا روستای اشکفت شیری) کارشناسی و احداث شود. اما متاسفانه مسئولان با استفاده از اهرم فشار و بده بستانهای خودشان با رده های بالاتر و ارائه آمار غلط جمعیتی و دیگر موارد به مسئولان بالا دستی، آنها را متقاعد کردند که این مرکز سلامت در روستای ده جلیل احداث شود.

 

*روز چهارشنبه ۲۷ شهریور، کارگران کنتورسازی قزوین در اعتراض به عدم دریافت ۲۴ ماه مطالبات مزدی خود، برای بیست و دومین روز متوالی در مقابل ساختمان استانداری قزوین، دست به تجمع زدند. به گزارش ایلنا، نماینده کارگران گفت:  از سال ۸۷ که شرکت خصوصی شد، مشکلات شروع شده؛ از آن تاریخ تا امروز، از ۹۰۰ نفر رسیده ‌ایم به ۱۸۰ نفر؛ تعدادی بازنشسته شدند، تعدادی هم با خاتمه قرارداد هرسال بیکار شدند؛ حتی اوضاع تولید هم نامرتب است. نماینده کارگران با بیان اینکه نه حقوق می ‌دهند نه بیمه را به موقع رد می ‌کنند؛ ادامه می‌دهد: یک ماه است آواره‌ ایم؛ یا جلوی استانداری هستیم یا مقابل فرمانداری البرز یا دفتر امام جمعه.

 

*جنبش اعتراضی کارگران هپکو (تصویر ۴)

روز شنبه ۲ شهریور، کارگران شرکت هپکو در اراک، برای اعتراض به بلاتکلیفی وضعیت شرکت و معوقات مزدی خود، مقابل ساختمان این شرکت تجمع کردند. به گزارش ایلنا، کارگران شاغل در شرکت تولید تجهیزات سنگین هپکو گفتند: «به علت پایین آمدن تولید در سال ۹۸ و کم‌کاری سهامدار و مدیریتی که سازمان خصوصی ‌سازی انتخاب کرده نگران امنیت شغلی خود هستیم.»

روز یکشنبه ۳ شهریورماه، کارگران معترض این شرکت با تجمع در مرکز شهر اراک خواستار رسیدگی مسئولان به مشکلات و مطالبات صنفی خود شدند.

روز دوشنبه ۴ شهریور، کارگران شرکت هپکوی اراک، برای سومین روز متوالی مقابل ساختمان استانداری مرکزی، دست به تجمع زدند.

بامداد سه شنبه ۵ شهریور، کارگران کارخانه هپکو در مسیر راه آهن شمال جنوب در اراک دست به تجمع زدند.

روز چهارشنبه ۶ شهریور، تجمع کارگران کارخانه هپکو اراک در پنجمین روز متوالی، این بار مقابل بیدادگستری اراک برگزار شد.

بعد از ظهر روز شنبه ۱۶شهریور برای باری دیگر، کارگران کارخانه هپکو برای اعتراض به بلاتکلیفی شغلی و معیشتی دست به تجمع در این واحد تولیدی در اراک زدند.

کارگران کارخانه هپکو با برافراشتن پلاکارد خطاب به حسن روحانی اعلام کردند:

«ما کارگران هپکو با صدای بلند فریاد می‌ زنیم، خواسته اصلی ما تعیین تکلیف سهامداری و مالکیتی شرکت هپکو بعد از ۵ سال بلاتکلیفی می ‌باشد، نه انتصاب یک مدیر جدید»

به گزارش فارس، ظهر روز یکشنبه ۲۴ شهریور، کارگران هپکو اراک  برای اعتراض به عدم تعیین تکلیف نهایی با سهامدار عمده شرکت، دست به تجمع در کارخانه زدند.

روز دوشنبه ۲۵ شهریور، کارگران  خشمگین کارخانه هپکو اراک در دومین روز از دور جدید اعتراض شان با تجمع زیر پل بختیاری مسیر  ریل راه‌ آهن شمال - جنوب را مسدود کردند. بر اساس گزارشهای منتشر شده در شبکه های اجتماعی درگیری کارگران هپکو، ۳۰ تا ۴۰ نفر از کارگران بازداشت شدند و ۱۵نفر نیز مجروح شدند. به گفته شاهدان عینی امروز گروه ضربت نیروی انتظامی برای سرکوب کارگران گسیل شده بودن که با شدت کارگران را ضرب و شتم کردند. کارگران هپکو شعار می دادند: «زیر بارستم نمی کنیم زندگی جان فدا می کنیم در ره آزاده گی، وای براین وضع وای براین وضع.»

روز سه شنبه ۲۶ شهريور، کارگران هپکو با وجودی که نیروهای گارد ضد شورش در مقابل آنها صف کشیده و آنها را تهدید می‌کردند، براي سومين روز متوالي دست به اعتراض زدند و در مقابل این شرکت تجمع کردند.

 

 

*روز شنبه ۳۰ شهریور، در آستانه بازگشایی مدارس برای چندمین بار، کارگران سد چَمشیر برای اعتراض به عدم پرداخت ۱۱ماه حقوق دست به تجمع مقابل فرمانداری گچساران زدند. به گزارش فارس، پدران دانش آموزان برای گرفتن حق پایمال شده خود

 تاکنون نتوانستند حتی دفتری برای فرزندان خود تهیه کنند و با شرمندگی روزها را سپری می‌کنند. یکی از کارگران گفت: ۱۱ ماه است که حقوق دریافت نکرده ‌ام، بچه شیرخواره و محصل در خانه دارم و حالا که با آغاز سال تحصیلی تاکنون نتوانسته ‌ام  لوازم تحصیل برای فرزندم خریداری کنم.

 

*بامداد روز شنبه ۳۰ شهریور، کارگران شهرداری سی سخت در استان کهکیلویه و بویراحمد در اعتراض به ۶ ماه معوقات مزدی خود، مقابل ساختمان شهرداری تجمع کردند. به گزارش ایلنا، کارگران گفتند: در شرایط فعلی که در آستانه سال تحصیلی قرار داریم، نگران تامین مخارج مربوط به شروع سال تحصیلی فرزندان خود هستیم.

 

*بامداد روز شنبه ۳۰ شهریور، کارگران و تهیدستان ایلام برای اعتراض به قطع شدن یارانه‌ شان مقابل فرمانداری ایلام تجمع کردند. به گزارش تی نیوز، خیرالله گراوند فرماندار ایلام با حضور در تجمع گفت: این موضوع به مسئولان مربوطه منعکس شده و چگونگی پیگیری موضوع نیز به اطلاع مردم رسیده است.

 

*روز یکشنبه ۳۱ شهریور، همزمان با جلسه رسمی و علنی شورای فرمایشی شهر بجنورد، کارگران کشتارگاه بجنورد در ادامه اعتراض به بلاتکلیفی شغلی و معیشتی دست به تجمع در محوطه شورای شهر زدند. به گزارش عصر اترک، تجمع کنندگان گفتند:۳۰ نفر سلاخ و نیروهای خدماتی و فنی این کشتارگاه، تسویه بیمه اردیبهشت ماه ۹۸ و تسویه سه ماه از حقوق پرداخت نشده امسال خود را طلب دارند.

 

*بامداد یکشنبه ۳۱ شهریور، کارگران بخش نظافت شهری شهرداری رشت در اعتراض به عدم پرداخت حقوق شان برمبنای سال گذشته و عدم پرداخت  حقوق ماههای مرداد و شهریور دست از کارکشیده و تجمع کردند. به گزارش رشت ۲۰، علیرضا حاجی پور رئیس سازمان مدیریت پسماند شهرداری رشت، در خصوص تجمع پاکبانان شهرداری رشت، گفت: تمامی مطالبات عقب ‌افتاده کارگران تا پایان تیرماه پرداخت‌شده، اما هنوز بحث پرداخت مابه ‌التفاوت حقوق است که باتوجه به افزایش مبالغ سال جاری، مجوز پرداخت آن با نامه‌ نگاری صورت گرفته با سازمان بازرسی اخذ شده است.

کارگران بخش نظافت شهری شهرداری رشت یکشنبه شب نیز دست به تجمع زدند.

 

*روز یکشنبه ۳۱ شهریور، کارگران هلدینگ خلیج فارس بار دیگر در دفتر معاون پشتیبانی و سرمایه گذاری این شرکت در اعتراض به چگونگی پرداخت مزایا خود تجمع کردند. به گزارش ایران کارگر، کارگران همچنین به پرداخت پاداشی تحت عنوان (معیشت)‌ که بین عده خاصی از کارکنان توزیع می شود اعتراض کردند به گفته کارگران معترض این شیوه پرداخت به خاطر ایجاد تفرقه بین کارکنان و سودجوی بیشتر کارفرما است.

 

*روز یکشنبه ۳۱ شهریور، تجمع اهالی منطقه پشتکوه چهار دانگه ساری برای جلوگیری از دفن زباله درمنطقه وارد سومین هفته شد. به گزارش بلاغ، بخشدار چهاردانگه در خصوص آخرین وضعیت تجمع اعتراض آمیز اهالی منطقه پشتکوه چهاردانگه در ساری اظهار کرد: این تجمع همچنان با حضور تعدادی از اهالی منطقه ادامه دارد.

 

*روز یکشنبه ۳۱ شهریور، اهالی سه روستای سورگ آباد، جمشاهی و میان شهر از توابع شهرستان جنوبی قلعه گنج در استان کرمان برای اعتراض به وضعیت آب شرب ناسالم دست به تجمع مقابل استانداری زدند. به گزارش ایرنا، یکی از تجمع کنندگان گفت: وضع آب ۱۳، ۱۴ سال است که آلوده است. چندین فرماندار و بخشدار و رئیس اداره آب و فاضلاب عوض شد و هر کدام وعده آب شرب سالم از روستاهای مجاور دادند؛ نفر بعد وعده تصفیه خانه، نفر بعد دستگاه تصفیه آب و... همین طور وعده ها دادند، اما هیچ اقدامی نمی کنند و در این سالها چندین نفر از مردم این روستاها به دلیل حمل آب از دیگر روستاها و یا از قلعه گنج، در تصادف جاده کشته شدند.

 

*بامداد یکشنبه ۳۱ شهریور، کارگران سایت بینالود کارخانه رینگ سازی مشهد در اعتراض به کاهش حقوق، نداشتن امنیت شغلی و اخراج همکاران معترض به اعتصاب کردند. به گزارش خبرگزاری دانشجو، پس از واگذاری این شرکت به بخش خصوصی، وضعیت کارگران این سایت از روزمرد به قراردادی (پیمانی) تغییر کرد. اما با این وجود باز هم به شیوه روزمزد با کارگران رفتار می‌شد. به این معنا که هر روزی که در کارخانه کار بود به کارگران اعلام می شد تا در محل کار خود حاضر شوند. اعتصاب امروز کارگران منجر به اخراج ۶ نفر از کارگران شده است.

سایت شهر بینالود (استان خراسان رضوی) شرکت رینگ سازی مشهد دارای سه خط تولید شامل خط مونتاژ کامل رام پژو ۴۰۵، ۳۵ درصد بدنه پژو ۴۰۵ و مونتاژ رینگ و لاستیک ۴۰۵ است که بنا به گفته یک منبع آگاه سودآوری روزانه این سه خط تولید در سال ۹۶ روزانه به ترتیب ۱۸ میلیون تومان، ۲۴ میلیون تومان و ۱۵ میلیون تومان بوده است. دارای سه خط تولید شامل خط مونتاژ کامل رام پژو ۴۰۵، ۳۵ درصد بدنه پژو ۴۰۵ و مونتاژ رینگ و لاستیک ۴۰۵ است که بنا به گفته یک منبع آگاه سودآوری روزانه این سه خط تولید در سال ۹۶ روزانه به ترتیب ۱۸ میلیون تومان، ۲۴ میلیون تومان و ۱۵ میلیون تومان بوده است.

 

*روز یکشنبه ۳۱ شهریور، کارگران سد شوریجه سرخس در استان خراسان رضوی در اعتراض به عدم پرداخت ۶ ماه حقوق و مطالبات دیگر اقدام به اعتصاب کردند. به گزارش صبح توس، یکی از کارگران سد شوریجه سرخس گفت: کارگران سد شوریجه سرخس  روز از اسفند ماه سال ۹۷ و ۶ ماه هم از سال جاری معوقه حقوق و سنوات دارند. وی با تاکید بر اینکه کارگران این سد امنیت شغلی هم ندارند، افزود: هر زمان اعتراضی نسبت به پرداخت حقوق و سنوات داریم، مدیران سد حرف از اخراج می زنند.

 

اخبار کوتاه بر اساس گزارشهای منتشر شده در شبکه ‌های اجتماعی

شنبه ۲ شهريور: تجمع غارت شدگان مجتمع تجاری آدینه رشت مقابل مصلی این شهر

یکشنبه ۳ شهریور:مراسم گرامیداشت اولین سالگرد جانباختن شریف باجور و سایر جانباختگان مدافع عدالت و زیست محیطی در مریوان با حضور شمار زیادی از مردم مریوان و اطراف و سایر شهرهای کردستان برگزار شد./ تجمع صاحبان زمینهای خریداری شده از اداره اوقاف تبریز مقابل ساختمان استانداری آذربایجان شرقی./ کارکنان شرکت رامپکو برای دومین روز متوالی مقابل فرمانداری و استانداری خوزستان تجمع کردند.

دوشنبه ۴ شهریور:تجمع کارگران پاکبان شهرداری کاشان مقابل ساختمان شهرداری./ تجمع سپرده گذاران غارت شده موسسه کاسپین مقابل ساختمان بیدادستانی تهران

سه شنبه ۵ شهریور: اعتصاب رانندگان تریلی در شهرهای سرخس، مشهد، نیشابور و...

چهارشنبه ۶ شهریور: تجمع غارت شدگان شرکت رامک خودرو مقابل ساختمان بیدادگاه کیفری./ تجمع شاکیان پرونده طلای شادی مقابل بیدادستانی تهران./ تجمع کارکنان شرکت مخابرات اصفهان مقابل ساختمان این شرکت

شنبه ۹ شهریور: تجمع خانواده های محمد سلیمی چگینی و  فرزاد ارزانی کارگران جان باخته حادثه انفجار میدان نفتی رگ سفید برای اعتراض به عدم پرداخت مطالبات وعده داده شده به آنها مقابل وزارت نفت./ نیروهای شرکتی و قراردادی ایثارگر به نمایندگی از همکاران شان در وزارت آموزش و پرورش، اراضی کشور، دانشگاههای علوم پزشکی، وزارت بهداشت و .... برای اعتراض به عدم تبدیل وضعیت مقابل مجلس اجتماع کردند./ تجمع اهالی شهرستان ایوان مقابل استانداری ایلام، برای اعتراض به واگذار معدن سیاهکل به بخش خصوصی. این اقدام نه تنها طبیعت بکر منطقه را دستخوش تغییرات و دگرگونی منفی کرده، بلکه تنها راه ارتباطی ساکنان منطقه سیاحتی و کشاورزی نیز بلعیده شده و غیر قابل استفاده است .

یکشنبه ۱۰ شهریورتجمع اعتراضی غارت شدگان شرکت خودروسازی آذویکو مقابل ساختمان وزارت صنعت و معدن در تهران./ تجمع خریداران خودروهای ثبت نامی از شرکت صنعت خودرو آذربایجان (آذویکو) مقابل ساختمان وزارت صنعت معدن و تجارت

دوشنبه ۱۱ شهریور: تجمع غارت شدگان موسسه کاسپین مقابل ساختمان قوه قضاییه در تهران./ تجمع اعتراضی اهالی شهرک ثامن الائمه فردوسیه شهرستان شهریار به دلیل مشکلات چند ساله فاضلاب و عدم رسیدگی به آن./ تجمع کارگران شهرداری اردستان در اعتراض به معوقات مزدی، برای چندمین بار مقابل ساختمان این شهرداری. /تجمع اهالی شهرک ثامن الائمه فردوسیه شهرستان شهریار به دلیل مشکلات چند ساله فاضلاب این شهرک و عدم رسیدگی به آن.

سه شنبه ۱۲ شهریور: با فراخوان قبلی شماری از اهالی تهران در مقابل دفتر بورس اوراق بهادار تجمع کردند. /شهروندان تبریز در اعتراض به ادامه رفتار وحشیانه با سگهای ولگرد، مانع اجرای طرح زنده گیری سگهای  از سوی ماموران شهرداری شدند./ تجمع اعتراضی سهامداران بازار پایه در اعتراض به وضعیت بازار پایه و ضررهای سنگین، برای دومین روز مقابل دفتر بورس اوراق بهادار در تهران.

چهارشنبه ۱۳ شهریور: سپرده گذاران سایت طلای ثامن، در اعتراض به برآورده ‌نشدن مطالبات خود مقابل ساختمان قوه فاسد قضاییه در تهران، اقدام به برگزاری تجمع کردند. /گروهی از ناشنوایان در اعتراض به محرومیت از حقوق شهروندی و برخوردار نبودن از موقعیتهای برابر اجتماعی، در میدان خمینی تهران، دست به تجمع زدند./ تجمع مردم منطقه کوزه گری شیراز در اعتراض به ۸ برابر گران شدن قبض برق در داخل اداره برق منطقه کوزه گری. /کارگران شهرداری کوت ‌عبدالله و مهاباد در اعتراض به عدم پرداخت مطالبات مزدی خود اقدام به تخلیه فاضلاب جلوی شهرداری کردند.

پنجشنبه ۱۴ شهریور: تجمع  اعتراضی غارت شدگان پالایشگاه صدرا نفت پارسیان مقابل استانداری اصفهان./ تجمع غارت شدگان مجتمع تجاری آدینه مقابل ساختمان استانداری رشت.

شنبه ۱۶ شهریور: تجمع کشاورزان استان کرمانشاه در اعتراض به قیمت تعیین شده برای گوجه فرنگی در مقابل ساختمان استانداری کرمانشاه./ تجمع مردم زازران در اعتراض به وضعیت جاده زازران به خمینی شهر تجمع کردند. زازران، شهری از توابع فلاورجان می‌باشد درغرب اصفهان ازیک طرف به جاده نجف آباد اصفهان و از طرف دیگر به شهرهای قهدریجان و فلاورجان ارتباط دارد.

یکشنبه ۱۷ شهریور: تجمع اهالی سه روستای یزد (حسین آباد ریسمانی، عسکریه و مدرسی) ، در اعتراض به بلاتکلیفی ۴ ساله برای باز شدن دهنه دوم پل ارتباطی این روستاها، مقابل ساختمان استانداری یزد.

دوشنبه ۱۸ شهریور: تجمع غارت‌ شدگان تعاونی مسکن فرهنگیان در اعتراض به تعیین‌تکلیف نشدن پروژه مسکونی بعثت پس از ۱۸سال./ گروهی از صیادان به همراهی مردم چابهار در اعتر اض به ممانعت یک ماهه ماموران سرکوبگر از ورود سوخت توسط قایقها به اسکله رمین در چابهار تجمع کردند./ تجمع و تشگیل زنجیره انسانی مردم شهرستان یتکا نات شهرستان مرند در اعتراض به احداث معدن مس قالا داغی و تخریب محیط زیست.

سه شنبه ۱۹ شهریور: تجمع جمعی ازجوانان الوند در استا ن قزوین برای اعتراض به بی نتیجه ماندن پرونده های مفسدان از جمله ویژه خواری هفت – سنگان،‌ ویژه خواری قدیانی و پرونده تغییر کاربری زمینها ی کشاورزی شلویری و همچنین پرونده تخلفات مدیر عامل سابق شرکت صنعتی البرز، تعطیلی تنها بیمارستان شهر الوند و دیگر مطالبات کارگری الوند در میدان لاله این شهر

چهارشنبه ۲۰ شهریور: اعتصاب و تجمع کارگران مناطق ۴، ۵ و ۶ شهرداری اهواز برای اعتراض به عدم پرداخت ۵ ماه حقوق مقابل ساختمان شهرداری.

شنبه ۲۳ شهریور: تجمع شهروندان ارومیه در اعتراض به تصمیم فروش زمینهای شان از طرف شهرداری.

دوشنبه ۲۵ شهریور: تجمع پرسنل شرکت الومینیوم اراک مقابل ساختمان اداری این شرکت در اعتراض بە عدم پرداخت حقوق معوقە./ تجمع اهالی عنافچه مقابل فرمانداری شهرستان باوی. آنها خواستار تعمیر پل شناور روی رودخانه کارون شدند و یادآوری کردند که تعمیر نکردن پل برای دانش آموزان ۳۷ روستا خطرناک است./ تجمع اعتراضی اهالی شهرک امیریه در ارومیه مقابل شهرداری و اداره آب و فاظلاب استان آذربایجان غربی. آنان به وضعیت نابسامان محله و وعده هایی که مسئولان عمل نکردند اعتراض کردند.

سه شنبه ۲۶ شهریور: تجمع  اعتراضی جمعی از غارت شدگان موسسه کاسپین و ثامن الحجج و آرمان وحدت در تهران به خاطر براورده نشدن مطالبات خود در مقابل حوزه ریاست  قوه فاسد قضاییه.

چهارشنبه ۲۷ شهریور: اعتراض گسترده کامیونداران سراوان با بستن راه معدن شن و ماسه./ تجمع  کشاورزان مشگین شهر در اعتراض به عدم فروش محصولات‌ شان و بی توجهی کارگزاران حکومت، در میدان تره بار این شهر.

پنجشنبه ۲۸ شهریور: تجمع اعتراضی غارت‌شدگان موسسه پدیده شاندیز در مشهد./ تجمع مردم گلشهر در اعتراض به  احداث پالایشگاه GtL، مقابل سازمان محیط زیست تهران./ تجمع کسبه دماوند در اعتراض به افزایش فروشگاههای زنجیره ‌ای مقابل مقابل فرمانداری این شهرستان.

شنبه ۳۰ شهریور: تجمع و اعتصاب عمده فروشان پا ساژ علاالدین./ تجمع معلولان جنگ برای اعراض به قطع شدن هزینه درمانی و قبول نکردن و پذیرفته نشدن در بیمارستانها./ تجمع غارت شدگان موسسه کاسپین در پارس آباد ممغان./ تجمع بازنشستگان استان تهران برای اعتراض به عدم پرداخت به موقع حقوق دست به تجمع مقابل صندوق بازنشستگی واقع در میدان فاطمی تهران.

 

 

منبع: نبردخلق شماره ۴۱۶، دوشنبه ۱ مهر ۱۳۹۸ ـ ۲۳ سپتامبر ۲۰۱۹

 بازگشت به نبردخلق

بازگشت به صفحه اول