دانشگاه در ماهی که گذشت (بهمن۹۷)

کامران عالمی نژاد

 

تاسیس دانشگاه؛ راه دیگری برای دُزدی اموال و داراییهای عمومی

از آنجا که از ابتدای روی کار آمدن رژیم جنایتکار و از بیخ و بُن فاسد جمهوری اسلامی، مسوولان حکومتی هیچ قصد و مقصودی به غیر از غارت، دُزدی و به جیب زدن اموال عمومی در سمتها و مناصبی که به آنها محول شده در سر نداشته و ندارند، لذا به خوبی می توان نتیجه گرفت که در هیچ یک از اُرگانها و نهادهای تحت فرمان این هیرارشی مذهبی و از آن جمله دانشگاهها، قدمی به سود مردم برداشته نخواهد شد.

اکبر هاشمی رفسنجانی را شاید بتوان مغز متفکر شیوه جدیدی از چپاول و رانت خواری در حکومت ضد مردمی جمهوری اسلامی دانست که با چنگ اندازی به اموال عمومی و اختصاص بودجه های کلان، نهادی به اسم "دانشگاه آزاد اسلامی" را تاسیس کرد که در نگاه نخست، مکانی آموزشی به نظر می آمد، اما به مُرور و با پولسازی افسانه ای، این روش کلاهبرداری در بین سیاستمداران و مسوولان منصوب در دولتهای در حال صدارت و یا به آخر خط رسیده، نهادینه شد و در روزهای آخر عمر ریاست احمدی نژاد بر منصب رییس جمهوری به اوج خود رسید.

در سالهای پایانی دولت محمود احمدی نژاد، وی به همراه نزدیکانش، اسفندیار رحیم مشایی و حمیدرضا بقایی، درخواست تاسیس دانشگاهی غیرانتفاعی - غیردولتی با نام "دانشگاه جامع بین المللی" در تهران را به وزارت علوم کردند که بعد از ایراداتی که در مورد دولتی یا غیردولتی بودن آن با وجود افراد دولتی در این دانشگاه وجود داشت، در نهایت در سال ۱۳۹۰ وزارت علوم اعلام کرد که این دانشگاه موفق به اخذ موافقت اصولی از شورای گسترش آموزش عالی شده است. محمود احمدی نژاد در آخرین شب فعالیت دولت خود در گفتگویی تلویزیونی تأسیس این دانشگاه را اصلی ترین برنامه کاری خود بعد از اتمام دوره ریاستش در مقام رییس دولت اعلام کرد و همانجا از مردم خواست با واریز مبالغ نقدی به حساب بانکی این دانشگاه (حساب شخصی) در این دانشگاه سرمایه گذاری کنند. 

در اولین روز، پس از پایان کار دولت دهم، شورای عالی انقلاب فرهنگی برخلاف موافقت قبلی، با تاسیس این دانشگاه مخالفت کرد. اما موضوع تاسیس دانشگاه احمدی نژاد با این مخالفت خاتمه پیدا نکرد. درست زمانی که حسن روحانی در مجلس شورای اسلامی مراسم تحلیف ریاست جمهوری را انجام می داد، یعنی ۱۳ مرداد ۱۳۹۲، یکباره موجودی حساب شخصی احمدی نژاد ـ بقایی که در برنامه تلویزیونی ار آن با نام "حساب بانکی دانشگاه جامع بین المللی" نام برده بود، از ۱۲ میلیون تومان با واریز چکی از ذی حسابی نهاد ریاست جمهوری به ۱۶ میلیارد و ۱۲ میلیون تومان رسید. چهار روز بعد، پنجشنبه ۱۷ مرداد، حمید بقایی برای برداشت این مبلغ به بانک مراجعه می کند که با مخالفت بانک مواجه می شود.

اینکه در ابتدای تاسیس موسسات و مراکز آموزش عالی غیرانتفاعی ـ غیردولتی طبق روال کلاهبرداری سردمداران حکومت، بودجه تخصیص یافته از بودجه عمومی کل کشور بسیار کمتر از آنچه است که در سالهای بعد به آن تعلق می گیرد، از شارلاتان بازیهای این اراذل اوباش است.

در همین رابطه اسحاق جهانگیری، معاون اول روحانی در ۲۷ آذر ۱۳۹۷ داد و فغان بر آورد: "بودجه دولت به گوشت قربانی تبدیل شده و هر کس مرکز مطالعاتی، دانشگاهی یا کاری دارد، از بودجه دولتی استفاده می کند."

او در ادامه گفت: "این همه دانشگاه در کشور وجود دارد و قرار نبود فردی دانشگاهی راه اندازی کند و بودجه کمکی بگیرد. بودجه آنها اگر در ابتدا یک میلیارد بود، بعد به پنج میلیارد و در حال حاضر تا ۲۰ میلیارد رسیده است."

حال سووال اینست:

۱- چرا با توجه به کثرت دانشگاههای غیرانتفاعی – غیردولتی در کشور و پایین بودن سطح علمی آنها شورای عالی انقلاب فرهنگی اجازه تاسیس می دهد؟

۲- چرا تاکنون هیچ یک از این دانشگاهها که اغلب آنها وابسته به دولتمردان حکومت هستند، کارنامه مالی خود را منتشر نکرده اند تا مشخص شود چه مقدار بودجه سالانه از محل بودجه عمومی کشور دریافت می کنند؟

۳- چه حکمتی است که خود مسوولان از کیفیت پایین آموزشی در دانشگاههای غیرانتفاعی غیردولتی شکوه می کنند، ولی خودشان دست به تاسیس چنین موسسه های بی کیفیتی می زنند؟

اگر دزدان و راهزنان بر روی یکدیگر تیغ می کشند، دلیل آن ترحم به مالباختگان نیست، بلکه درگیری بر سر بردن منافع و غنائم بیشتر است.

این حقیقت را مردم ایران و بخصوص دانشجویان کشور به خوبی دریافته اند که برای رهایی از دست این دزدان و آدمکشان، زیر و رو کردن بنیان این نظام تا مفرغ آغشته به خون و فساد تنها راه رهایی خلق است.

 

نایابی و گرانی کتابهای مرجع و اصلی، فشاری مضاعف بر دانشجویان

یکی از مشکلاتی که دانشجویان در ایران با آن مواجه هستند، گران شدن صد درصد کتابهای درسی است؛ کتابهایی که در سال گذشته برای مثل با قیمت ۹ هزار تومان خریداری می شده است، امسال در شروع سال تحصیلی ۹۷-۹۸ به ۲۵ هزار تومان رسیده.

ناشران کتاب، گران شدن صد درصد کتب درسی را گرانی کاغذ و فعل و انفعالات چاپ می دانند.

 

۴۰درصد بیکاران کشور، فارغ ازتحصیلان بالای ۲۰ سال هستند

دبیر ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور اعلام کرد: "بر اساس آمارهای ارایه شده، ۲۲درصد از جمعیت بالای ۲۰ سال کشور را فارغ التحصیلان دانشگاهی و ۴۰درصد از بیکاران را نیز جمعیت بالای ۲۰ سال فارغ التحصیل دانشگاه تشکیل می دهند."

دکتر منصور کبگانیان افزود: "نرخ بیکاری دانش آموختگان بیش از میانگین نرخ بیکاری در کشور است و باید نسبت به آن تدبیری اندیشیده شود. علاوه بر آن هم راستایی شغل و رشته تحصیلی دانش آموختگان نیز در ایران پایین است، به این معنی که افراد فارغ ازتحصیل دانشگاه هستند ولی شغل آنها هم راستا با رشته تحصیلی شان نیست."

به گفته وی، نرخ تناسب رشته های دانشگاهی با شغل فارغ ازتحصیلان در میان کشورهای پیشرفته ۸۰درصد و در ایران ۴۰درصد است و ایران در این زمینه فاصله زیادی با کشورهای پیشرفته دارد.

 

شکایت دانشجو معلمان ورودی ۹۷ دانشگاه فرهنگیان به دیوان عدالت اداری

دانشجویان دانشگاه فرهنگیان روز شنبه ۶ بهمن در اعتراض به حکم پیمانی شدن معلمان، با حضور در دیوان عدالت اداری شکایت رسمی خود را ثبت کردند.

یکی از دانشجویان معترض در این باره گفت: "طی بخش نامه اخیری که وزارت آموزش و پرورش ابلاغ کرده، دانشجویان ورودی ۹۷ دانشگاه فرهنگیان حکم شان به قرارداد پیمانی تغییر یافت."

وی افزود: "اعتراضات زیادی از سوی دانشجویان صورت گرفت و بر این اساس امروز دانشجویان ورودی ۹۷ برای جلوگیری و توقف این حکم در دیوان عدالت اداری حضور پیدا کرده و شکایت رسمی خود را ثبت کردند."

براساس بخشنامه مزبور، وزارت آموزش و پرورش در سال آینده حداقل ۱۰درصد از خدمات آموزشی را به بخش خصوصی واگذار می کند. این وزارتخانه در اقدام دیگری، به کارگیری معلمان دانشگاه فرهنگیان را تنها با "قراردادهای پیمانی" امکان پذیر دانسته است.

دانشجویان می گویند صدور این بخشنامه منجر به تضعیف جایگاه دانشگاه فرهنگیان می شود و از سوی دیگر، دانشجو معلمان امنیت شغلی نخواهند داشت و تبدیل وضعیت استخدام آنها از پیمانی به رسمی در ابهام است.

 

تجمع اعتراضی فارغ ازتحصیلان و دانشجویان رشته حقوق در تهران

تعدادی از فارغ ازتحصیلان رشته حقوق نسبت به بیکاری حقوقدانان، روز شنبه ۶ بهمن مقابل کانون وکلا در تهران تجمع اعتراضی کردند.

برروی پلاکاردهایی که در دستان این فارغ ازتحصیلان است، نوشته شده: "۳۶۰ نفر از کار آموزان وکالت ۹۷ کانون وکلای مرکز به ناحق جا مانده اند"، "ما درخواست رسیدگی داریم."

 

تجمع دانشجویان دانشگاه فرهنگیان تهران

روز یکشنبه ۷ بهمن، جمعی از دانشجویان دانشگاه فرهنگیان تهران در اعتراض به تصویب بخشنامه ای با عنوان استخدام پیمانی معلمان از طرف وزارت آموزش و پرورش و پولی کردن آموزش اقدام به برگزاری تجمع اعتراضی کردند. معترضان در این تجمع پلاکاردهایی که بر روی آنها نوشته شده بود “پولی کردن آموزش را متوقف کنید” در دست داشتند.

 

مشکلات بودجه سال ۹۸ دانشگاهها برای دانشجویان

منصور غلامی، وزیر علوم، میزان افزایش بودجه دانشگاهها در سال آینده را راضی کننده نمی داند و معتقد است این میزان افزایش برای دانشگاهها کافی نخواهد بود.

وی گفت: "در لایحه بودجه سال ۹۸ حدود ۱۴درصد رشد برای دانشگاهها در نظر گرفته شده که با توجه به افزایش حقوق در سال آینده، این میزان افزایش برای دانشگاهها کافی نخواهد بود. بنابراین به نظر می رسد در سال آینده دانشگاهها در بخشهای هزینه ای اعتبار کافی نخواهند داشت."

وزیر علوم در حالی از کمبود بودجه در سال آینده خبر می دهد که دولت هنوز نتوانسته بودجه اختصاص داده شده به دانشگاهها در سال جاری را نیز پرداخت کند. در همین رابطه هوشنگ طالبی، رییس دانشگاه اصفهان گفت: "با وجود آنکه از سوی سازمان برنامه و بودجه ۷۰درصد بودجه دانشگاهها اختصاص داده شده، اما از سوی خزانه تنها ۵۷درصد پول به دانشگاهها پرداخت شده و امیدواریم طی دو ماه آخر سال خزانه بتواند عدم تحقق بودجه را جبران کند."

وی تاکید کرد: "بودجه آموزش عالی اگر ۱۰۰درصد نیز تخصیص داده شود، کافی نیست، چرا که ظرفیتهای دانشگاهها بیش از بودجه های فعلی است که برای دانشگاهها تعیین می شود."

کمبود بودجه زمینه های فشار مالی روی دانشجویان را بیشتر می کند. دریافت شهریه دروس جبرانی از دانشجویان مقطع روزانه و کاهش دوره سنوات از جمله تدبیرهایی است که دانشگاهها در سال جاری برای انتقال فشار بودجه به روی دانشجویان به کار بسته اند.

 

فارغ ازتحصیلان علوم سیاسی در آزمون استخدامی جایی ندارند

۱۱۹۴ دانشجو، دانش آموخته و استاد علوم سیاسی در نامه ای خطاب به حسن روحانی، به عدم پذیرش فارغ ازتحصیلان علوم سیاسی و رشته های مرتبط با آن اعتراض کردند.

نویسندگان می گویند: " در آزمون استخدامی تنها به یک نفر در رشتهعلوم سیاسی اعلام نیاز شده است که آن هم برای سازمان شیلات می باشد!"

آنها پرسیده اند: "آیا کشور ایران به تخصصهای تشریفات دیپلماتیک، فنون مذاکره های بین المللی، مطالعات مرزها، تکنیکهای عقد قرارداد بین المللی، حقوق اساسی، سیاست گذاری عمومی، دیپلماسی، امنیت ملی، روابط عمومی سیاسی، حقوق بین الملل، اندیشه و مشاورهسیاسی، انتخابات، احزاب سیاسی، جامعهمدنی، جنبشهای اجتماعی، مطالعات زنان و سیاست، مدیریت روابط دیپلماتیک، مطالعات همسایگان ایران، قانون نویسی، بودجه نویسی، سیاست خارجی، حکومت محلی و شوراها، مطالعات جنگ و صلح، اقتصاد سیاسی بین الملل و بسیاری از دیگر تخصصهای موجود در رشتهعلوم سیاسی نیاز ندارد؟"

معترضان در پایان نوشته اند: "ما به عنوان نمایندگان جامعه دانشگاهی علوم سیاسی، نسبت به این وضعیت ابراز گلایه جدی می نماییم و توقع حداقلی از ریاست جمهوری داریم که رشته علوم سیاسی و روابط بین الملل به دفترچه آزمون استخدامی اضافه شود."

 

واژگون شدن یک اتوبوس دیگر دانشگاه آزاد و مرگ یک دانشجو

رییس دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان شرقی از واژگون شدن یک اتوبوس این دانشگاه که حامل ده ها تن از دانشجویان رشته مامایی دانشگاه آزاد واحد بناب بود، خبر داد.

عزیز جوانپور علت این حادثه را "بارش شدید باران و لغزندگی جاده ها" عنوان کرد.

وی افزود: "متاسفانه دیمن مولودپور، دانشجوی اهل بوکان، بر اثر مصدومیت شدید پس از گذشت یک روز جان خود را از دست داد."

 

ادامه تجمع اعتراضی دانشجویان و فارغ ازتحصیلان حقوق در تهران به بیکاری

جمعی از فارغ ازتحصیلان حقوق در اعتراض به بیکاری حقوقدانها، روز یکشنبه 7 بهمن، مقابل ساختمان کانون وکلا در تهران تجمع کردند. لازم به ذکر است که این فارغ التحصیلان در ۶ بهمن نیز در مقابل کانون وکلا تجمع کرده بودند.

برروی پلاکاردهایی که در دستان این فارغ التحصیلان است نوشته شده: "تبعیض بین داوطلبان حقوق در کانون وکلا محکوم است"، "۳۶۰ نفر از کار آموزان وکالت ۹۷ کانون وکلای مرکز به ناحق جا مانده اند"، "ما درخواست رسیدگی داریم".

معترضان در بامداد روز سهشنبه ۹ بهمن، برای سومین بار مقابل ساختمان کانون وکلا در تهران، دست به تجمع زدند.

تجمع دانشجویان دانشگاه جندی شاپور اهواز 

روز سه شنبه ۹ بهمن جمعی از دانشجویان تکنسین سلامت دهان و دندان دانشگاه جندی شاپور اهواز برای چندمین بار در اعتراض به بی توجهی مسوولان این دانشگاه به سرنوشت شغلی شان، مقابل این دانشگاه تجمع کردند.

این دانشجویان گفتند که طی سال ۹۴ و ۹۵ با دادن ۶ سال تعهد خدمت محضری وارد دانشگاه شدند، اما یکسال پیش و در آستانه فارغ ازتحصیلی، دانشگاه جندی شاپور طرح آنها را لغو کرده و هیچ مسوولیتی را در قبال سرنوشت شغلی شان بر عهده نمی گیرد.

 

تجمع دانشجویان سلامت دهان و دندان دانشگاه جندی شاپور اهواز

روز سه شنبه ۹بهمن، دانشجویان سلامت دهان ودندان دانشگاه جندی شاپور اهواز نسبت به لغو «طرح» و نسبت به بی توجهی به آینده شغلی خودشان مقابل دانشگاه تجمع کردند.

دانشجویان می گویند: طی سال ۹۴ و ۹۵ با دادن ۶ سال تعهد خدمت محضری وارد دانشگاه شدند اما یک سال پیش و در آستانه فارغ از تحصیلی، دانشگاه جندی شاپور طرح آنها را لغو کرده و هیچ مسوولیتی در قبال سرنوشت شغلی شان را برعهده نمیگیرد.

 

تجمع دانشجویان دانشگاه علوم و تحقیقات در چهلمین روز مرگ یاران شان

دانشجویان دانشگاه علوم و تحقیقات روز شنبه ۱۳ بهمن به مناسبت یادبود دانشجویان کشته شده در سانحه اتوبوس، در محل حادثه تجمع کردند.

در ۴ دی ماه در اثر واژگون شدن اتوبوس حامل دانشجویان، ۸ دانشجو به اضافه راننده اتوبوس و پدر یکی از دانشجویان جان باختند .

مستهلک بودن اتوبوس، نقص فنی آن و نداشتن گارد ریل در جاده از سهل انگاریهای کارگزاران دانشگاه بود که در نتیجه آن ۱۰ تن جان باختند.

 

توقف فعالیت ۷۰ دانشگاه غیرانتفاعی

وزیر علوم گفت: "فعالیت حدود ۷۰ مرکز به دلیل اینکه شاخصهای موجود و کیفیت لازم را نداشتند، متوقف شد و امیدوار هستیم همه مراکز بتوانند با رساندن شاخصهای خود به وضعیت استاندارد امکان فعالیت را داشته باشند."

غلامی با اشاره به سابقه تعطیلی این مراکز در سالهای گذشته افزود: "ارزیابیهایی که ما در سالهای گذشته از دانشگاههای غیر دولتی داشتیم، از جمع مووسسات غیردولتی در سال ۹۲ که بیش از ۳۰۰ مرکز بودند، حدود ۵۰ مرکز تعطیل شدند و این تعطیلی براساس قانون و در نتیجه ارزیابیها اتفاق افتاد."

 

اعتراض شورای صنفی دانشگاه رازی به رفتار سرکوبگرانه مسوولان دانشگاه

شورای صنفی دانشگاه رازی کرمانشاه پیرامون برخوردهای سرکوبگرانه مسوولان دانشگاه با دانشجویان و اعضای شورای صنفی دانشگاه بیانیه ای منتشر کرد.

در این بیانیه با اشاره به این که اعضای شورای صنفی دانشگاه رازی در ۸ ماه فعالیت خود دستکم هفته ای یکبار درگیر تنش با یکی از مسوولان دانشگاه رازی بوده اند عنوان شده: "قوانین و روال اداری دانشگاه رازی آنچنان ناکارآمد است که تحقق کوچک ترین مطالبات دانشجویان موجب تنش و درگیری می شود و بدتر آنکه هر بار یکی از مسوولان دانشگاه، شورای صنفی را تهدید به شکایت، حراست، انضباطی شدن می کند."

دانشجویان به ذکر نمونه هایی پرداخته و می گویند: "دبیر شورای صنفی دانشگاه رازی به دلیل پیگیری یک مشکل آموزشی دانشجویان از طرف یک مسوول آموزشی تهدید به معرفی کمیته انضباطی شده است. دبیر شورای صنفی دانشکده علوم اجتماعی به علت پیگیری درخواست ۳۰۰ دانشجو، از طرف یکی از مسوولان دانشکده علوم اجتماعی مورد اهانت و توهین قرار گرفته و همچنین از این فعال دانشجویی به کمیته انضباطی دانشگاه رازی شکایت شده است."

این تشکل ضمن درخواست پیگیری از طرف وزارت علوم، از تمام فعالان و نهادهای دانشجویی دانشگاه رازی درخواست کرده است تا از دانشجویان و اعضای شورای صنفی دانشگاه رازی در مقابل چنین مسوولانی حمایت کنند.

 

استاد دانشگاه و کارشناس ارشد حقوق به شش سال حبس محکوم شد

مسعود شمس نژاد، وکیل پایه یک دادگستری و استاد دانشگاه که کارشناس ارشد حقوق جزا و جرم شناسی می باشد، روز ۲۱ بهمن به اتهام "تبلیغ علیه نظام" و "اقدام علیه امنیت ملی" در شعبه سوم دادگاه کیفری ارومیه به ۶ سال حبس تعزیری محکوم شد.

این استاد دانشگاه در روز ۱۱بهمن ماه به دادگاه احضار شد و از ملاقات با خانواده و داشتن وکیل نیز محروم بود. وی به حکم صادره اعتراض دارد زیرا که تنها گناهش حمایت از موکلش بوده است.

گفتنی است که آقای شمس نژاد در سال ۹۲ نیز به مدت ۳۷ روز زندانی بود که با وثیقه آزاد شد.

 

دانشجویان دانشگاه رازی کرمانشاه در چالش سنوات دانشجویی

تعدادی از دانشجویان دانشگاه رازی کرمانشاه با ابراز نگرانی از وضعیت سنوات تحصیلی نوشته اند: "ما عده ای از دانشجویان دانشگاه رازی کرمانشاه وارد سنوات اضافه شده ایم. به سامانه سجاد هم درخواست مان را داده ایم، اما تاکنون هیچ جوابی برایمان نیامده است. از طرفی حذف و اضافه واحد هم در روز ۲۴ بهمن ماه آخرین فرصت اش است ولی ما کماکان موفق به انتخاب واحد نشده ایم"

دانشجویان ادامه داده اند: "این مشکل خیلی از دانشجویان این دانشگاه می باشد و در حال حاضر نمی دانیم که تکلیف مان چیست، از چه کسی باید پاسخ بگیریم، به کدام مشکل دوران تحصیلی مان بیندیشیم؟ از طرفی هزینه های بالای تحصیلی و از سوی دیگر تعیین تکلیف نبودن در امر معضلات سنوات تحصیلی"

 

تجمع دوباره فارغاز تحصیلان حقوق

روز شنبه ۲۷ بهمن، جمعی از فارغاز تحصیلان رشته حقوق و متقاضیان آزمون وکالت، مقابل مجلس تجمع کردند. حاضران در تجمع خواستار افزایش ظرفیت آزمون وکالت در سال جاری شدند و گفتند: اگر وکالت ظرفیت ندارد، چرا دانشگاهها تا این اندازه دانشجوی حقوق میگیرند؟!

معترضان در روز دوشنبه 29 بهمن، برای چندمین بار مقابل مجلس تجمع کردند. تجمع کنندگان با شعار "وکالت، عدالت، حق مسلم ماست"، عنوان کردند که قرار بود به جمعیت ۶۳۰۰ نفری وکلا، ۳۶۰۰ نفر در سال ۹۷ اضافه شود.

 

تجمع دانشجویان دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان

روز سهشنبه ۳۰ بهمن، جمعی از دانشجویان دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان در اعتراض به کمبود امکانات درمان و آموزشی موردنیاز تجمع کردند.

کیوان کهن شهری دبیر شورای صنفی دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان، در این خصوص گفت: “بامداد امروز ۶۰ تا ۷۰ دانشجوی دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان در اعتراض به نبود امکانات اولیه درمان ابتدا در دانشکده پزشکی بندرعباس در بیمارستان شریعتی و سپس در مجتمع درمانی پیامبر اعظم این تجمع تداوم یافت”.

 

تجمع شبانه دانشجویان خوابگاه دخترانه فاطمیه دانشگاه تهران

سه شنبه شب 30 بهمن، دانشجویان خوابگاه دخترانه فاطمیه دانشگاه تهران واقع در خیابان کارگر شمالی در اعتراض به کیفیت بد غذای سلف تجمع کردند.دانشجویان با شعارهای "غذای با کیفیت حق مسلم ماست"، "دانشگاه پولگردان غذا و خوابگاه گران"، "غذای بی کیفیت نمی خوایم" اعتراض خود را به وضعیت غذا نشان دادند و خواهان پاسخگویی مسوولان شدند.

 

 (منابع: هرانا، دانشجو آنلاین، تبسم مهر، سلامت نیوز، فارس، ایرنا، ایسنا، دویچه وله ، خبرنامه دانشجویان ایران، ایران کارگر، خانه ملت، ایلنا، کمپین دفاع از زندانیان سیاسی و مدنی، مهر، آنا، ایسکانیوز)

 

منبع: نبردخلق شماره ۴۰۸، چهار شنبه اول اسفند ۱۳۹۷ - ۲۰ فوریه ۲۰۱۹

 

 بازگشت به نبردخلق

بازگشت به صفحه اول